Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 5 d.

Trečiadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas, kai reikia pakovoti už jums svarbius dalykus. Taps svarbu likti principingais, atkakliais.

Palanku tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, tvirtinti sandorius, pradėti veiklą naujoje darbovietėje. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi – verta juos priimti. Tinka aiškintis teisybę, ginti teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Verta užmegzti ar atnaujinti partneriškus santykius, sudarinėti naujas bendradarbiavimo sutartis. Palanku pradėti įvairius remontus, statybų darbus.

Na, o svarbiausia šiandien neįsipareigoti gerai neapsvarsčius. Tai atsakingų įsipareigojimų, priesaikų metas, kai tenka įvykdyti savo ar ne savo noru duotą pažadą. Beje, tai gera proga kitam priminti pamirštą įsipareigojimą.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai. Dangus, jame skraidyti – sveikatos atgavimas, sustiprėjimas. Valgyti – gera žinia, pagalba. Drabužius matyti, juo matuotis – kelionė, geros permainos. Jie drabužiai plyšo – dabartiniai jūsų ketinimai klaidingi, reikia keisti savo poziciją, kitaip sulauksite nemalonumų. Blogai buvo regėti paukščius, gyvūnus: glostyti šunį – draugo išdavystė, katę matyti – vagystės, paukščius – bloga žinia. Rasti žiedą – sutikti gerą draugą.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – stiklą, indus, veidrodį ir t.t., jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei laikrodis sudužtų.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač užmegztą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas užsiimti svarbių reikalų tvarkymu; palankūs ugnies atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį verta išsirinkti tik vieną svarbų reikalą – viskam jėgų nepakas. Jums seksis, bet gali trūkti optimizmo, pasitikėjimo.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį galite išjudinti galingų pasikeitimų bangą tiek savo asmeniniame gyvenime, tiek reikale, kuriuo užsiimate. Geras laikas investavimui. Tiesa, būkite atsargesni, investuodami jausmus – dabar esate pernelyg romantiški.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį imkitės rimtų užmačių – savo pasieksite. Tik nebūkite tiesmukiški ir nesitikėkite greitų rezultatų: dabar sėjama sėkmės, pelno sėkla, kurią reikės auginti, puoselėti. Palanku spręsti jūsų reikalo finansavimo problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – pagalbos bei aukštų įvertinimų metas. Jūsų prašymas bus patenkintas – verta susitikti su įtakingais, aukštais asmenimis, su užsispyrusiais biurokratais. Plėskite savo veiklą, savo įtaką – pats laikas investuoti savo energiją, žinias, sugebėjimus.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būkite atidesni aplinkos ženklams, gilinkitės į nuojautas, sapnus – rasite unikalią išeitį dabartinėje situacijoje. Nesitikėkite, kad viskas klostysis sklandžiai, tačiau verta pasistengti, sprendžiant finansines, verslo problemas.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį, jei trūks jėgų, nepakaks įkvėpimo, tai ženklas, kad nepakankamai nuoširdžiai mylite savo antrąją pusę bei pasaulį. Esamus sunkumus lengviau įveiksite su bendraminčiais, partneriais – neužsikraukite ant savęs visos rūpesčių bei atsakomybės naštos. Gauti pasiūlymai bendrai veiklai perspektyvūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį ieškokite trūkumų (ypač slaptų) savo veikloje, perdarykite, kas jūsų netenkina – būsite ganėtinai energingi. Siekite kolektyvo paramos, pritarimo. Į konfliktus veltis nepatartina. Būkite pakantesni kritikai, nepykite, jei jums primins neįvykdytas pareigas, netesėtus pažadus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – įspūdingo pasisekimo metas. Negaiškite laiko veltui, kiekviena akimirka gali būti lemtinga kelyje į sėkmę. Gali išsipildyti slapta svajonė. Tai, deja, ir aklo įsimylėjimo metas, kuriam pasibaigus dažnokai nustembama: ir kaip galėjau į tą personą pažvelgti?

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nereikėtų labai stengtis dėl svetimų – pasistenkite kažką svarbaus nuveikti artimųjų labui. Darykite tik tai, kas malonu – nė nepajusite, kaip kalnus nuversite. Ir atvirkščiai, jei save prievartausite kažką veikti – tik jėgų neteksite bei laiką sugaišite. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su paveldėjimu, nekilnojamuoju turtu, žemės valda.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – gerų naujienų, vertingų pasiūlymų metas. Verta tvarkyti užvilkintus reikalus, ieškoti konfidencialios informacijos, reikalingos jūsų verslui. Gautus pasiūlymus veiklai verta priimti tik gerai išsiaiškinus būsimo darbo sąlygas, tad neskubėkite žadėti. Gali megztis tarnybinis romanas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį ieškokite naujų kelių pagerinti bei sustiprinti savo finansinę padėtį. Daugiau bendraukite, neatsisakykite gautų pasiūlymų – tikėtina, jog šiuo metu nesugebėsite įžvelgti būsimos naudos. Ir būkite ištikimi antrajai pusei – artimiausių metu pagundų tik daugės.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – sėkmės metas. Vadeles likimas atidavė jums į rankas, tik nepamirškite, kad laikinai. Tai pergalės metas, bet reikia mokėti teisingai pasirinkti ginklus. Kad ir kuo užsiimsite, labiau įsiklausykite į slaptas vidines nuojautas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą