Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 4 d.

Penktadienis dvilypis – atnešantis sėkmę, naudą, tačiau ne visada tikrą... Šiandien naudinga savęs vis paklausti: ar tai ką matau, girdžiu, ne sapnas? Tad dažniau tikrinkite gaunamą informaciją, ar ji nepagražinta, ar nesislepia kur povandeniniai akmenys.

Vis dėlto diena bus smagi – būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, kai verta susimąstyti apie savo poreikius bei ambicijas ir imtis veikti, kažką perdarinėti. Dabartiniai sprendimai bei veiksmai padės priartėti prie užsibrėžto tikslo, geidžiamos svajonės. Tai svarbaus persilaužimo diena, kai reikia keistis, – nebijokite atsisakyti seno dėl naujo.

Bus palanku spręsti darbines, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Tiks kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais. Gera diena įsipareigojimams prisiimti bei įvairiems susitarimams, svarbių dokumentų tvirtinimui, ypač susijusiems su užsieniečiais, kelionėmis į užsienį (darbo, turistinėmis).

Tiesa, turite gerai pagalvoti prieš įsipareigodami, ar ne per daug užsigriebiate, ar patempsite? Deja, bet šios dienos pažadus teks tesėti bet kokiu atveju, net jei visai tam nebus jėgų bei galimybių... Tad nepersistenkite kažko norėdami, vertindami savo galimybes.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei sapnavote prieš pat saulėtekį. Jei regėjote vandenį – pinigai, aušti įvertinimai, apdovanojimai, dangų – sveikatos atgavimas; šunį, ypač didelį – draugo pagalba, naujo gero draugo įgijimas, įtakingo asmens globa, sėkmė; maistas, pienas – džiaugsmas, dovanos, laimė.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, nepalankus kelionėms, rizikingoms pramogoms, audringiems šventimams; šeštadienį palanki žydra, auksinė, vengtina žalia, ruda; sekmadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė; pirmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia, monotoniški deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis ypatingas – galite daug ką laimėti, svarbaus pakeisti, ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nedarykite, kam prieštarauja jūsų vidus. Pasyvumu laimėsite daugiau nei kova. Vakaras malonus – galimas romantiškas nuotykis.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – gerų pasikeitimų laikas. Beje, kol kas sėkmė būtent nuo jūsų priklausys. Palanku priimti ilgalaikius veiklos, finansinius sprendimus. Jei jums reikia ko paprašyti įtakingo draugo – susitikite šiandien.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadieniui nesibijokite daug užsibrėžti – pavyks išties nemažai nuveikti. Palanku su vadovybe aptarti karjeros, uždarbio klausimus.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį pavyks suvokti svarbius dalykus bei klaidas atitaisyti. Rimtam asmeniniam dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Svarbesniems pokalbiams, susitarimas palankesnė pirma dienos pusė – vakarui nieko rimto neatidėkite.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nesibijokite rizikuoti, laimę mėginti ar kažką paaukoti, su tuo, kas neišvengiama, susitaikyti. Iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas. Vakarą palikite vien atsipalaidavimui, pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikymuisi – kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu. Itin palankus rytmetys.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – tinkama proga svarbiems pokyčiams tiek savo veikloje, tiek santykiuose su kolega, darbdaviu. Gerai pasirašinėti ilgalaikę darbdavystės sutartį. Palanku tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydimo kursą.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis – jūsų sėkmės metas. Verta spręsti problemas, susijusias su veikla, finansais. Jei jus slegia neaiškumai meilės santykiuose, pokalbį geriau planuoti rytmečiui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį likite stebėtojais, labiau gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nėra tinkamas metas.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nebijokite dėl draugystės, partnerystės, veiklos pakeisti kai kuriuos senus įsitikinimus, principus – tai praplės galimybių ribas, kad jos labiau atitiktų jūsų poreikius. Sėkmingas laikas svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams. Venkite priekaištauti sutuoktiniui dėl nepadarytų darbų namuose – verčiau patys tuo užsiimkite.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Rytas tinkamas tartis su šefu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Vakaras bus smagesnis, jei liksite saikingi, ypač pramogaudami, švęsdami. Venkite mažai pažįstamų asmenų, nebūkite patiklūs – pirmas įspūdis gali būti klaidingas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą