Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 8 d.

Sudėtingas ketvirtadienis – daug emocijų, sumaišties, prieštaringumo. Nieko stabilaus, tad kažko naujo nepradėkite, atsakingo nespręskite, nežadėkite, neįsipareigokite ir būkite pasiruošę, kad netikėtumai sutrikdys jūsų planus. Dažniausiai kliūtys kils dėl nenumatytų finansinių problemų ar dėl kažkam kilusių įtarimų, nepasitenkinimo, lydimo netikėta antipatija jūsų atžvilgiu.

Siekite su visais gražiai sutarti, nesiaiškinkite santykių, ypač meilės, ir netvarkykite reikalų, susijusių su pinigais, turtu. Tai pat nesitikėkite, kad bus įvykdyti šiandien duoti pažadai. Dabar viskas versis atvirkščiai, ir gali pasisekti tuo atveju, kai nebus nieko tikimasi, kai pasiruošta blogiausiam.

Bus netikslinga kurti planus, ypač verslo, finansinius. Išryškės, kas buvo nerealaus ankstesniuose planuose, kur blogai numatėte darbų apimtis, išlaidas, kur buvo nepamatuotos investicijos... Nepatartina tarpininkauti piniginiuose, turtiniuose reikaluose, ypač draugams. Ir labiau pasisaugokite sukčių – aferistai bus itin energingi, ir jiems nestigs sėkmės dumiant akis finansiniais (arba meilės) klausimais.

Itin nepalanki diena įsimylėjusiems – ji netinkama ir pasimatymams apskritai. Šiandien nepatartina įsimylėti, nors pagundų pakaks – gresia spontaniški susižavėjimai, netikėtas jausmų antplūdis. Ir nenustebkite, jei jūsų širdies polėkis nebus suprastas, adekvačiai sutiktas. Tiesa, šiandien nederėtų ne tik įsimylėti, bet nutraukti meilės santykių – visais atvejais būsite neteisūs.

Gali dažniau gesti moderni darbo technika, kompiuteriai. Būtinas didesnis atsargumas, jei dirbate su elektros prietaisais. Nepalanku pirkti kompiuterį, televizorių, mobilųjį telefoną bei madingus papuošalus ar drabužius.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net kažką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – išspręsite sėkmingai painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienio susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, net šokiruoti, kitaip kalbant, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti. Ir nepatikėkite meilės paslapčių draugams.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį netvarkykite finansinių reikalų, neinvestuokite pinigų, neskolinkite jų, jei nenorite, kad problemų jūsų gyvenime pagausėtų. Netinkamas laikas meilės santykių aiškinimuisi su sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Nusiteikite ketvirtadienį, kad viskas yra ir bus gerai. Deja, noras padaryti geriau dabar būtų pražūtingas. Nepriiminėkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, su jūsų meile, santuoka. Saugokitės vagių bei kontrolierių.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite ketvirtadienį jokiems įkalbinėjimas ar spaudimui, nors ir galite būti verčiami apsispręsti. Ko gero, stigs teisingos informacijos bei tikrų garantijų. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu bei rizikingo elgesio pramogaujant.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį dėl nieko nebūkite tikri, venkite žadėti, nieko negarantuokite bei mažiau klausykitės, ką draugai kalba, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais arba meile. Tai visiškai netikusi diena tiek reikalauti meilės įrodymų, tiek prisiekinėti ištikimybę.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu – pats laikas ją išsiaiškinti. Finansinėje srityje nesitikėkite naudos. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs. Nederėtų didelių vilčių dėti ir į šios dienos prisipažinimus meilėje – tai akimirkos nuotaika, kuri nors ir nuoširdi, bet laikina.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienio sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei apsidžiaugti, nei nuliūsti. Galimos finansinės apgaulės, ypač žmonių iš toli ar įtakingų asmenų. Labai nepasitikėkite vaikais, duodami pinigus – nereikėtų tenkinti jų prašymų.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis pavojingas: greičiau pavargsite, susirgsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Labiau pasaugokite asmenines bei darbo paslaptis. Nedramatizuokite dėl galimų nesklandumų šeimoje. Pavyduliavimas gali liūdnai baigtis.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį, kad ir kas nutiktų, nepasimeskite, neprarasite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Beje, mokėjimas bendrauti, kitą suprasti ir nuraminti taps itin reikalingu. Tik nemėginkite ką nors papirkti pinigais ir patys saugokitės bandančių įbrukti dovaną.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis gali atnešti ir nemalonių staigmenų, ypač jei jūsų darbas susijęs su pinigais arba informacija, jei prekiaujate elektros prekėmis, elektronika, jei dirbate prie kompiuterio. Būkite pagarbūs kolegoms, klientams bei venkite ginčų su moterimis.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį meilės santykių nesiaiškinkite – pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, o padės vėliau dar labiau susipykti. Taip pat mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugai gali būti itin iškalbingi, peikdami jūsų pasirinkimą. Ne laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte bei parengėte.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį, kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, nesiblaškykite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas analizuoti mylimo asmens veiksmus, aiškintis šeimos išlaidas, planuoti šeimos biudžetą – jis nebus realus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą