Tai viena svarbiausių bei geriausių dienų

Ketvirtadienis – viena svarbiausių bei geriausių dienų. Tiesa, metas kiek įtemptas – svarbu bus išlikti ramiems, nepasiduoti emocijoms, ambicijoms. Vertėtų imtis svarbių reikalų, spręsti pačias aktualiausias problemas, ir ne tik dalykines – širdies irgi. Šios dienos pasiūlymai ar užsimezgusios pažintys laimingos bei perspektyvios ilgam. Tai bus palankus laikas menininkams, laisvų profesijų atstovams, taip pat asmenims, užimantiems vadovaujančius postus arba įsimylėjusiems.

Diena palanki meilės pasimatymams, savo jausmų atskleidimui, piršlyboms, sužadėtuvėms, jungtuvėms bei įvairiems šventimams, pramogavimui.

Ketvirtadienį 23 val. 34 min. Marsas įeis į Mergelės ženklą ir judės juo iki rugsėjo 15 d. Kai Marsas Mergelėje, asmeninėmis pastangomis, disciplinuotu darbu bus pasiekiama iš esmės viskas. Stiprės pareigingumas bei atsakingumas. Apvainikuojamos pastangos rasti geresnę, tinkamesnę darbo vietą. Kita vertus, teks labiau save kontroliuoti, kad nesierzintumėte dėl niekų, dėl nežymių nesėkmių bei nepriekabiautumėte. Dirglumas, įkyrumas, polinkis kritikuoti ir nepakantumas kritikai savo atžvilgiu – neigiamos Marso Mergelėje savybės.

Stiprinkite sveikatą ir būkite atidesni virškinimui, ypač žarnyno veiklai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios neryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis labai svarbus – nuo jūsų pastangų beveik viskas priklausys. Jumis pasitikės, ir jūs laimėsite lemtingą kovą. Tik pasistenkite likti sąžiningi prieš save, artimuosius, draugus, dalykinius partnerius – juk viskas sugrįžta.

Jautis (04 21–05 20). Nuostabūs dalykai vyks savaime, be ypatingų pastangų. Ketvirtadienį iniciatyvos rodyti nereikia – gerų progų ir taip pakaks.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūs laimingi, net jei nenorėsite tokie atrodyti. Nujaučiate kažką nežemiškai džiaugsmingo. Ketvirtadienis – iš tiesų nuostabios sėkmės, kūrybinio įkvėpimo metas, kai imate suvokti, jog esate verti pačių geriausių dalykų. Meilės pasimatymo neatidėliokite.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį aiškinkitės apgaules darbe, ieškokite nesąžiningų, jums kenkiančių asmenų. Palankus metas įtikinti šefą jūsų sumanymo pranašumu bei apginti pažeistą garbę, jei anksčiau buvote apšmeižti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis palankus blaiviai mąstantiems, neišpuikusiems, turintiems gerų draugų bei partnerių – jūsų laukia naudingos permainos. Bendraujant su bičiuliu ar mylimu žmogumi pavyks suvokti svarbius dalykus. Puiki proga be prievartos priversti savo vaikus padaryti tai, ką manote esant reikalinga.

Mergelė (08 23–09 22). Esate pasirengę dideliems darbams, ir iš tiesų ketvirtadienį galima užsiimti sudėtingais bei rizikingais reikalais. Palanku spręsti skolų, mokesčių, kredito problemas. Mėginkite spręsti ankstesnius nesusipratimus, taikykitės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis svarbus susitikimams, susitarimams, ypač partneriškiems. Stenkitės labiau į kitų kalbas įsiklausyti – išgirsite ne tiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingą informaciją apie slaptus, subtilius, bet reikšmingus dalykus. Palankios viešnagės, kelionės. Toli nuo namų galima lemtinga romantiška pažintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei ketvirtadienį prislėgtų darbų bei pareigų krūvis (ne tik darbe, bet ir namuose), paieškokite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti – jam bus smagu pasitarnauti dėl jūsų tolimesnio progreso bei sveikatos išsaugojimo. Geras laikas ir sveikatos diagnostikai. Beje, galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį pakaks sėkmingų progų, net optimizmo, tiesa, ir žioplumo. Tad susikaupkite, susitelkite – bus svarbu nepasimesti informacijos, nuomonių gausybėje, atsirinkti, susirasti pačius svarbiausius dalykus veiklai. Tai didelės sėkmės laikas. Ir ne tik reikaluose (meilėje irgi).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį gali pristigti optimizmo, tiesa, visai be pagrindo – tai gerų vidinių pokyčių metas, po kurių daug kas susidėlioja reikalinga tvarka. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Palanku pradėti gydymąsi.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – smagus metas, kai lengva užsimiršti, galvą pamesti. Pakaks gerbėjų, jumis besižavinčių, taip pat norinčių su jumis imtis bendro reikalo ar tiesiog bendrauti, draugauti. Naujos pažintys bus ypatingos – šie asmenys gali pakeisti jūsų gyvenimą. Tiktų šnektelti su asmenimis, kuriems reikėtų dantį „užkalbėti“.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį galite rasti puikią išeitį iš finansinių sunkumų, tiks tvirtinti ir svarbius finansinius susitarimus. Daugiau bendraukite, susitikite su asmeninis, jau patyrusiais panašių sunkumų, pasišnekučiuokite su šefu – išgirsite vertingų patarimų, sulauksite pagalbos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą