Palmira: viskas klostysis gana sklandžiai, bet su viena sąlyga

Šeštadienis palankus kelionėms, įvairiems susitikimams. Patartina daugiau vaikščioti gamtoje. Geras laikas bendravimui su senais draugais, pažinčių atnaujinimui. Viskas klostysis gana sklandžiai, jei vengsite ginčų, konfliktų. O tam priežasčių atsiras – po ramybės šydu slėpsis nemenka įtampa, lydima optimizmo.

Kažkodėl atrodys, jog problemos išsispręs, jei bus kažko atsisakyta ir bus imtasi radikalių priemonių. Deja, tai klaidinga pozicija – šiuo metu pervertinsite savo galimybes, neteisingai įsivaizduosite savo užduotis bei perspektyvas. Nesugalvokite dabar kažką keisti – nei savo įsitikinimų, nei senų principų: likite ištikimi savo praeičiai bei partneriams. Ne laikas nutraukinėti santykius nei su draugais, nei su mylimaisiais.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, sėkme karjeroje, sveikata.

Blogai, jei sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, prausimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, raktus sulaužyti ar pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas imtų svilti, einant užkliūti už kažko, jei būtų sunku batų raištelius atraizgyti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti debesį savo toteminio gyvūno formos ar krentančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusės, moterims – iš kairės, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21–04 20). Ypač šeštadienį nepraraskite savitvardos, nepradėkite galynėtis su neteisingai mąstančiais artimaisiais, kovoti su likimu – šiuo metu prieš vėją nepapūsite, o geriems santykiams su tais, kuriuos mylite, pakenksite.

Jautis (04 21–05 20). Nieko neteiskite bei nekaltinkite – tik vėliau suvoksite, kad suklydote ir be reikalo sugadinote santykius. Stenkitės neįsitraukti į ginčo azartą. Šeštadienį imkitės užvilkintų darbus namuose – tai padės išvengti priekaištų iš sutuoktinio.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį būkite atidesni savo vaikams, nesiaiškinkite santykių su artimaisiais, o ypač mylimu žmogumi – būsite linkę dėl neesminių dalykų nervintis, įsižeisti, supykti. Tad elkitės kuo paprasčiau, kukliau. Mažiau girkitės bei žadėkite – nenumatytos kliūtys trukdys įvykdyti duotus įsipareigojimus.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį likite optimistai ir neįsižeiskite dėl artimo žmogaus nekorektiškų pastabų. Būkite atidesni savo vaikams, taip pat ir jų draugams – žaidimai, pramogos gali būti pernelyg pavojingi.

Liūtas (07 23–08 22). Neužsisklęskite nuo artimųjų šeštadienį – būkite atviresni, nuoširdesni. Nepatiklumas artimiesiems gali tapti nesantaikos priežastimi. Neskubėkite nusivilti tais, kurie jums brangūs. Labiau pasirūpinkite tėvais. Nepatartina vykti iš namų, nebent pas tėvus.

Mergelė (08 23–09 22). Bus svarbu šeštadienį išgirsti, ką sako artimieji ir, beje, suprasti, ką patys jiems sakote. Jei jausitės pavargę ar pikti – apskritai geriau patylėti (kad neišsprūstų piktas žodis) bei atsisakyti neprivalomo bendravimo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį galite pernelyg komplikuoti situaciją dėl tuščio panikavimo arba dėl perdėto rūpinimosi kitais... Bet kas pasirūpins jumis – jūsų sveikata, poilsiu, ramybe? Jei patys nesijausite stiprūs, niekuo ir artimiesiems nepadėsite.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų laukia neabejotinas dėmesys šeštadienį – nenuvilkite mylimo žmogaus, artimųjų lūkesčių. Tad venkite ginčų, barnių su artimaisiais bei draugais – vėliau gailėsitės.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio nuotaikos nostalgiškos, kai prisimenami seni geri laikai. Ir iš tiesų, jus gerai nuteiks susitikimai su senais draugais – aplankykite juos. Bendravimas su bičiuliais jus nuramins, padės teisingai susiorientuoti keblioje situacijoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nieko rimto neplanuokite šeštadieniui – gali tekti užsiimti šeimos narių, gal draugų reikalais. Norėsis daugiau bendrauti, tačiau venkite tų, kurių nemėgstate, nebūkite ten, kur jums nemalonu.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį verta išvykti toliau nuo namų. Ir nebūkite itin reiklūs bendraudami su artimaisiais, ypač tėvais. Šeimai priimtino kompromiso suderėti kol kas nepavyks, tiesa, jau kitą savaitę išeitis savaime atsiras.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis palankus kelionėms. Diena atneš daug smagių akimirkų, jei aplankysite tuos, kuriuos seniai matėte.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą