Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 19 d.

Ketvirtadienis taps sėkmingas, jei nebūsite impulsyvūs, neskubėsite, nepasiduosite azartui, ypač ginčuose, deja, galima nemenka įtampa, ir kivirčai įsižiebs greitai.

Reikalus tvarkant dažniau prisiminkite, kai tai dvilypis metas, kai sėkmė, aplinkinių palaikymas, entuziazmas ir kliūtys, priešiškumas – vienu metu. Daug ką lems jūsų lankstumas bei optimizmas – nepraraskite jo ir venkite konfrontacijos: nepraleiskite progos užsitikrinti svarbių asmenų paramą.

Beje, nesistenkite ko nors siekti jėga. Ne taip bus paprasta ir ką nors išaiškinti arba susitarti. Kita vertus, jei kuo įtikinsite kitą – tai ilgam, jei dėl ko nors susitarsite – tai taps įvykdyta.

Patartina imtis tik tų darbų, kuriuos galima iš karto užbaigti. Būtina atida dirbant su kompiuteriu, taip pat su elektros prietaisais. Siekite gerinti santykius su kolegomis bei vadovybe. Jei tektų susidurti su pareigūnais (ypač kelyje), nesivelkite į ginčus. Venkite konfliktų su valdžios atstovais. Likite korektiški, jei tektų bendrauti su užsieniečiais.

Ir nesitikėkite šiandien didelio atvirumo ar nuoširdumo, patys taip pat nedemonstruokite familiarumo – liksite nesuprasti. Būkite pasiruošę išgirsti ne itin smagius dalykus – tai metas, kai iš maišo išlenda yla...

Taps svarbu parodyti didesnę pagarbą ir vyresnio amžiaus žmonėms – ne laikas ginčams su tėvais, seneliais. Būkite atidesni jų sukauptai patirčiai, išmintingiems patarimams.

Emociškai nepalankiausias metas – tarp 15 val. 30 min. ir 17 val. 10 min. Taikymuisi, bičiuliškiems susitikimams, romantiškiems pasimatymams puikus vakaras po 19 val. 46 min. Tiesa, diena nėra palanki priiminėti svečius namuose.

Vakaras palankus spėjimams, ateities prognozavimui.

Įtemptas metas pedagogams, politikams, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, keliautojams, muitininkams.

Didesnė traumų, autoavarijų tikimybė dėl neatsargumo, išsiblaškymo, skubėjimo.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis – tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį jausitės stiprūs ir galite pervertinti savo realias galimybes. O šiandien bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač bendraujant su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar supykę.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį svarbus reikalas ar sena draugystė gali nukentėti dėl per didelių ambicijų. Vis dėlto sugebėsite įžvelgti įvykių priežastis bei teisingai numatyti dabartinių sprendimų pasekmes.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būsite aršūs ir niekam neleisite ne tik jūsų mokyti, bet ir skriausti. Vis dėlto venkite ginčų, mokėkite girdėti patarimus, įspėjimus. Gal susitikite su geru draugu, kad išsikalbėtumėte? Tai padės nusiraminti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nerizikuokite tvarkydami piniginius, turtinius reikalus. Tinka kreiptis draugiškos pagalbos, ir tai bus proga sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu šeimos išlaidas.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį, jei sugebėsite pažvelgti į situaciją priešininko akimis, pasiseks sėkmingai išspręsti seną problemą bei pakreipti įvykius reikiama linkme. Ieškokite tądien senų klaidų, būkite pagarbūs kritikai. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis – galite pervertinti savo jėgas.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis neblogas, tačiau avantiūros bei kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Nebūkite kategoriški savo vaikams – jūsų žodžiai pasieks tik jų ausų paviršių... Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės, į nieką nesikiškite – savaime viskas susitvarkys. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite ir užbaigti tai, ką seniai vilkinate.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį reikalus tvarkysite greitai, tačiau sėkmė priklausys nuo mokėjimo prikąsti liežuvį... Nors nebus lengva bendrauti – galite neiškentę imti ką nors mokyti, o gal ir visą teisybę į akis išrėžti... Atsargiau vairuokite – galimos baudos, gresia avarijos.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nepervertinkite savo galimybių bei įtakos, labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti, sužinojus naujus faktus. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš. Ne laikas su antrąja puse aptarinėti šeimos biudžeto.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto savo pasieksite. Tiesa, jei elgsitės pagal principą „tikslas pateisina priemones“, galite įgyti priešų ilgam.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį spręskite nuosavas problemas, niekam neleisdami į jas kištis bei nedaugindami svetimomis. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį galima netikėta seno draugo pagalba. Tačiau nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite ir sugadinti gerus santykius darbe bei namie.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą