Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 25 d.

Nors trečiadienis – aktyvi diena, tačiau skubėti nereikėtų. Ir nereikėtų koncentruotis ties darbais, ypač rutininiais – ši pilnaties diena susijusi su laisve ir atsipalaidavimu, su gyvenimo džiaugsmu, meile, kūryba, poilsiu. Žymiai daugiau nuveiksite bei geriau jausitės, jei imsitės to, kas malonu, kur galima pasinaudoti kūrybiniu įkvėpimu.

Tiesa, šiandien fantazija bus itin laki, ir tai puiku dirbant kūrybinį darbą, tačiau tiems, kam tenka dirbti su dokumentais, skaičiuoti, rašyti nebus paprasta – stigs atidos, tad gali padaugėti klaidų, o bendraujant – nesusipratimų. Didesnė atida turi būti dirbantiems su pinigais.

Bendraujant reikėtų mažiau girtis, tuščiai nežadėti, na ir pasaugoti asmenines paslaptis. Venkite telefonu aiškintis svarbius reikalus. Jei norite ką svarbaus pasakyti – susitikite jums reikalingą žmogų ir pažiūrėkite į akis (geriau tai daryti antrą dienos pusę). Bus svarbu viską tikrinti, aklai nepasikliauti. Šiandien gali apgauti ir nuojautos, ir blaivus protas, tad venkite atsakingų sprendimų, įsipareigojimų. Kelyje irgi būtina atida.

Vis dėlto diena džiaugsminga ir palanki dovanai įteikti, šventę surengti, susitikti su mylimu žmogumi ar net įsimylėti. Tai geras metas pramogavimui.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Itin palanku buvo sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus – tai laimė, sėkmė meilėje. Jei ligonis sapnavo žiedus – greitai pasveiks. Vaisiai – turtas, skalsa namuose. Blogai matyti žiemą, nudžiūvusius, nuvytusius augalus – liūdesys, išsiskyrimas, vienatvė. Gyvūnai – apkalbos, vagystės, nuostoliai, konfliktai.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, nukrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime, jei atsirastų daug smulkių kliūčių, imtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs vietoje, jei namuose nuo lubų byrėtų tinkas ar parketlentė iškristų – nesėkmės namuose, nuostoliai.

Geras ženklas: išvyti ryškų blyksnį, elektros kibirkštis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus sudėtingų problemų sprendimui, svarbių reikalų tvarkymui; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį susitelkite – jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Geras laikas pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – itin romantiškas. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite bent jau rytdienai. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams…

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nepersistenkite triūsdami ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos santykiuose su mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį tapsite reiklūs ir griežti, vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienio veiksmai atneš apčiuopiamą naudą. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle sutuoktinį.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – šventinis pilnaties metas, tad nusiraminkite ir atsipalaiduokite. Šiuo metu esate pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, kurį turite, to, ką esate pasiekę. Nepavyduliaukite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį ieškokite sąjungininkų. Nepriiminėkite svarbių sprendimų nepasitarę. Pasistenkite, kad sutuoktinis suprastų, jog yra jūsų dėmesio centre.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį patartina labiau susitelkti dirbant – kažko galite nepastebėti, neįvertinti, pamiršti, pamesti. Jei norite, kad jūsų santykiai pagerėtų su kolega – šiandien labai palanku pakviesti kavai ar pietums.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis – sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Tiesa, itin rizikingą dalykinį sumanymą verta atidėti rytdienai. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį neskubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite. Geriausia užsiimti namais, šeima, ir nesikrimskite, jei teks truputį paaukoti profesinius interesus – bet kokiu atveju, dalykinei veiklai tai nepalanki diena.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį būsite energingesni, tačiau turite būti atidūs bei atsargūs, labiau gilinkitės į reikalo esmę. Kad ir kuo užsiimsite, paviršutiniškumas, išsiblaškymas, patiklumas brangiai kainuos. Atsitiktinė pažintis gali peraugti į romantišką jausmą.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį siekite kompromisų. Ieškokite asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą. Tiesa, ne laikas svarbiems finansiniams įsipareigojimams bei susitarimams. Gera proga taikytis sutuoktiniams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą