Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 7 d.

Antradienio naktį 3 val. 52 min. stojo jaunatis – prasideda naujas Mėnulio mėnuo. Dabar verta pasvajoti apie gražius dalykus, kurti planus. Ryte naudinga pasigilinti ir į tai, kas jums patinka, o kas ne. Pagalvokite apie jus supančius žmones: su kuo norisi bendrauti, o su kuo ne? Pamėginkite pajusti, ko norisi valgyti, kokius drabužius, papuošalus, akmenis talismanus, amuletus nešioti ir pan. Įsidėmėkite savo intuityvius pojūčius ir stenkitės tuo labiau naudotis visą mėnesį iki kitos jaunaties.

Antradienio jaunatis atneš gerąjį persivertimą – netikėtai atsiras išeitis sprendžiant net itin sudėtingas problemas. Tai sėkmingų permainų metas – pasikliaukite šios dienos įkvėptomis idėjomis! Dabartiniai sprendimai bei veiksmai padės įvykius pakreipti reikalinga vaga!

Diena atneš sėkmę išradingiems bei apsukriems, tiems, kurie mokosi, rašo, dirbantiems kūrybinį, protinį darbą. Laukia geros naujienos, šaunūs, dažnai netikėti susitikimai. Bus lengva ir įdomu bendrauti, būsite sąmojingi – tai gera proga pagerinti santykius.

Puikus laikas bendrauti su kolegomis, partneriais – kils naudingi sumanymai, kuriuos greitu metu atsiras galimybių įgyvendinti. Tinka siūlyti savo idėjas, pristatyti naujus sumanymus ir vadovybei bei visuomenei ar įvairioms organizacijoms – liksite suprasti, sutiksite asmenų, kurie taps bendraminčiais, net gerais draugais. Ieškokite reikalingų žmonių, naujos informacijos, naujų idėjų, aiškinkitės painius klausimus – šiuo metu būsite itin sumanūs.

Diena palanki kolektyvinei veiklai, bendrų sprendimų priėmimui. Palankūs bičiuliški susibūrimai, romantiški pasimatymai.

Gera proga bus ir mesti burtus ties savo namų slenksčiu siekiantiems pasirinkti. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję laukan mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia).

Sapnai iš pirmadienio į antradienį labiau svarbūs moterims, jie pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas.

Blogas ženklas: ryte pieną išlieti, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti kruvinai, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana, jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis geras tarnybinių reikalų tvarkymui, naujos darbo vietos ieškojimui. Jei jus slegia netikę santykiai su kolega ar artimu žmogumi – pasikalbėkite šiandien draugiškai, tikrai daug kas išsispręs.

Jautis (04 21–05 20). Sėkmė ateis netikėtai, nelauktai – gali net išsipildyti sena svajonė. Jei įpratę vadovautis nuojautomis, šiandien nesėdėkite rankų sudėję, užsibrėžkite svarbius susitikimus, atsakingus pokalbius. Diena daug kuo laiminga, žadanti nepaprastus susitikimus, pažintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį pavyks nusiraminti. Ir mokykitės dėkingai priimti tokį gyvenimą, kokį turite. Spręskite bendravimo problemas namuose, aiškinkitės esamus nesklandumus – stenkitės geriau suprasti artimuosius, vaikus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį nepraleiskite pro ausis jokios informacijos, net su jumis nesusijusios nuogirdos. Palankus metas pasikalbėti su viršininku ar senu draugu, gal giminaičiu, kaimynu jums svarbiu reikalu. Pasistenkite daugiau nuveikti, kad nieko skubaus nereikėtų atidėti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis – laimingo atsitiktinumo metas, tik mokėkite laiku persiorientuoti, kad neprarastumėte geros progos. Tinkama diena bet kokiems darbams atlikti, taip pat lankyti draugus bei jiems teikti dovanas.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būkite ryžtingesni ir pernelyg nesikuklinkite prieš viršininkus ar įtakingus asmenis – tai ta diena, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Nors bus svarbu pasikliauti tik savo jėgomis, tačiau neatstumkite bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonę – drauge daugiau nuveiksite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį tikėkite tuo, ką jaučiate – ir viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime: tik nuo rytdienos viskas pajudės greičiau. Tądien jums gali būti patikėta svarbi paslaptis, o mokėjimas ją saugoti padės įgyti ypatingą draugą.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nebus sudėtinga pakeisti įvykių eigą: tik sugalvokite gerą norą, tik tarkite reikalingą žodį, o draugų ar reikalingų asmenų atsiras. Rūpindamiesi reikalais, nepamirškite ir to, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – puiki proga apsispręsti karjeroje. Jei šiandien jums pasiūlys naujas pareigas, naują veiklos sritį, kitą darbą – verta sutikti. Tai bus perspektyvu. Palanku aptarinėti su šefu jūsų naujas idėjas, projektus. Jei esate susipykę su tėvais – nepraleiskite progos taikymuisi: pasikalbėkite nuoširdžiai, atvirai, prisipažinkite, ko iki šiol nedrįsote pasakyti, atsiprašykite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams bei užsimezgusioms pažintims – per tai galite kai ką svarbaus suprasti. Geras metas bet kokiam apsisprendimui, jei vadovaujatės intuicija. Spręskite problemas darbe, namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos pakeitimu, veiklos plėtimu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį gera proga spręsti keblius klausimus – rasite naują išeitį iš nemalonios, įsisenėjusios situacijos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į draugus – labiau jais pasikliaukite.

Žuvys (02 19–03 20). Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Šiandien daug ką galima pakreipti jūsų naudai – tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į įtakingus draugus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą