Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 8 d.

Džiugus trečiadienis. Būsite energingi, sumanūs, veiklūs. Tai netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo metas. Tiesa, netiks nieko keisti savo veikloje bei pradėti naujus darbus. Ne laikas avantiūroms bei azartiniams žaidimams. Gerai imtis kažkada užmesto, nepavykusio darbo.

Ir toliau bus palanku kurti naujus planus, tiks ieškoti naujos informacijos, užmegzti naujas pažintis – daugiau bendraukite. Tinkama laikas deryboms, ilgalaikiams susitarimams. Kad ir kuo užsiimsite, neieškokite standartinių sprendimų – išimtis iš taisyklės, o ne pati taisyklė lems sėkmę!

Palankus metas meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims.

Puikus laikas kelionėms.

Gera proga pradėti sportuoti. Tinka pradėti mokytis Rytų kovų menų.

Tinka įsigyti bei nešioti kepures, skrybėles, skareles. Palanku pirkti sidabrą bei sidabrinius amuletus (ypač su toteminių gyvūnų atvaizdais) apsaugai.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, tinkamas užsiimti senais, nebaigtais ar blogai atliktai darbais; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį tinka spręsti teisines problemas, susijusias su jūsų darbu. Parodykite, ko esate verti. Nesibijokite sunkumų – laimėta pergalė bus ilgalaikė. Puikus laikas romantiškiems pasimatymams, šeimos šventėms.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį nebus lengva viską suspėti, tad imkitės tik pačių svarbiausių reikalų. Tinkamas metas imtis kažką taisyti, remontuoti namuose. Palanku tikrinti sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis džiugus – jūsų nuotaika vėl puiki. Spręsis jus varginančios problemos, išjudės įstrigę reikalai. Galimos netikėtos romantiškos pažintys. Gera proga kažką didelio nuveikti namuose kartu su vaikais.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis intravertiškas, kai gerai daugiau laiko praleisti namuose, tvarkyti šeimos reikalus. Darbe būkite atidesni, imkitės tik to, ką gerai žinote.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis puikus įvairiems susitikimams bei susitarimams. Galite įgyti gerų pagalbininkų – bendraukite, būkite atviri naujiems pasiūlymams. Patartina tvarkyti skubius reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį viskas tik į naudą! Tik dažniau išklausykite oponento (sutuoktinio) nuomonę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį verta imtis kuo aktyvesnės veiklos, ir jums pavyks kai ką svarbaus pakeisti, išjudinti įstrigusį reikalą. Elkitės energingai, drąsiai, ir bus taip, kaip norėsite.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį pasikliaukite vidiniu matymu – tikėkite savo juslėmis. Ir būkite lankstesni: jei reikia, drąsiai keiskite savo planus. Beje, svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime be jūsų pastangų, tad geriau mažiau nerimauti, labiau pasitikėti likimu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis padės lanksčiai išspręsti jus varginančias problemas, rasti išeitį įstrigusiame reikale.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį daug ką pavyks sutvarkyti – jus rems įtakingi žmonės, kolektyvas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį aplinkybė keičiasi dar labiau jūsų naudai – jums svarbus reikalas pagaliau ims spręstis. Šiuo metu laimingas atsitiktinumas padės rasti tinkamiausią išeitį. Būkite atidesni išgirstiems patarimams, pamokymams.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį stenkitės viską įvertinti ramiai bei blaiviai. Jei matysite, kad prarandate savitvardą – geriausia laiku pasitraukti. Jūsų užimama pozicija turi būti lanksti tiek tvarkant reikalus, tiek bendraujant su antrąja puse.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą