Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugsėjo 18 d.

Savaitgalio nuotaikos smagios! Daug ką lems noras patikti, su visais susidraugauti, na ir kuo daugiau darbų atlikti. Jei sumanysite ką vertingo įsigyti, šeštadienis tam puikiai tiks.

Gera proga bus ir įvairiems seniai numatytiems ar nebaigtiems darbams atlikti – jūsų pastangos nebus tuščios. Daug džiaugsmo suteiks bendravimas – aplankykite draugus, ypač tuos, kurių seniai nematėte.

Tai harmoningas metas: būtent dabar galima rasti atsakymus į keblius klausimus niekam nepadarant žalos, kai lieka „ir vilkas sotus, ir avis sveika“. Patenkinti liks visi, tad verta susimąstyti apie tai, kas seniai neduoda ramybės, kas slegia. Jei negalėjote prisiruošti (stigo drąsos) svarbiam pokalbiui su artimaisiais, dabar ryžkitės – jus supras.

Patys irgi pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite nuoširdžiai suprasti jų rūpesčius, problemas. Bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo – buvimas kartu, pokalbiai su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite, dar labiau suartins.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas užsidegs ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos namuose, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu pašauktų gatvėje – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis puikus – jūs tikite ateitimi, savo sėkme bei meile. Susikaupusius rūpesčius išblaškys susitikimai su draugais. Gali net užsimegzti romantiški santykiai su žmogumi, kuris buvo tik jūsų draugas.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį tiktų spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje – galite sulaukti vertingų patarimų, įgyti įtakingų žmonių simpatijas bei paramą. Tiesa, būkite atidesni, kad namuose nesugadintumėte nuotaikos per dideliu reiklumu...

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį galite patirti puikių įspūdžių. Beje, šeštadienį nuo ryto verta daugiau dėmesio skirti atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi, tiesa, būtų geriau mažiau žodžių, daugiau jausmo.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis gali sukelti neplanuotų rūpesčių, tad geriau atsiriboti nuo jums nemalonių asmenų. Diena tinkama kur išvykti su mylimu asmeniu. Jei esate vieniši, irgi neužsisėdėkite namuose – susitikite su draugais (gal ir meilė netikėtai aplankys?). Šeštadienį būsite kiek nervingi ir linkę ginčytis.

Liūtas (07 23–08 22). Šventės, pobūvio metu šeštadienį jūsų laukia pasisekimas: mįslingai trauksite, intriguosite aplinkinius... Pasisekimas, populiarumas lydės visur, kur tik atsidursite. Nepraleiskite progos ir išjudinti sutuoktinį, paskendusi šeimyninės kasdienybės nuobodulyje.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis tinkamas užsiimti savo sveikata. Palanki proga pirkti maisto papildus, sporto inventorių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl meilės atidėkite visus reikalus bei rūpesčius ir būkite su tais, kuriuos branginate. Būtų puiku, jei su šeima ar tik su vaikais, ar su mylimu žmogumi išvyktumėte į gamtą. Beje, vienišiems nederėtų atsisakyti pakvietimų į svečius, pasilinksminimus – svetur laukia pasisekimas meilėje.

Skorpionas (10 24–11 22). Atsigavimo metas – bus gera su artimaisiais, su mylimu žmogumi. Ar nereikėtų šeštadienį surengti mažą šventę artimiesiems, net jei tam neturite kokios nors ypatingos progos?

Šaulys (11 23–12 21). Lemtingi susitikimai bei pasiūlymai – jūsų gyvenimas gali pakrypti kita vaga...

Ožiaragis (12 22–01 19). Nespręskite jokių problemų šeštadienį – leiskite laiką su vaikais arba mylimu asmeniu. Šeštadienis geras teikti dovanas mylimam žmogui (net ir tuomet, jei susituokę jau daug metų).

Vandenis (01 20–02 18). Keistai, net mistiškai sugrįžta tai, ko buvote netekę, gaunate tai, ko visada trūko. Šeštadienį vėl pasijusite visiškai laimingi – tiek dėmesio bei šilumos. Na, o žmonėms, kurie jus matys pirmą kartą, paliksite neišdildomą įspūdį.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį būsite kupini švelnių lyriškų nuotaikų ir jausitės gerai tik su išties artimais, mylimais žmonėmis. Net jei neieškote nuotykių, ypač romantiškų – nueikite į bičiulių ar giminaičių rengiamą šeštadienio vakarėlį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą