Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugsėjo 19 d.

Sekmadienis šaunus, kai bendraujant įsivyrauja darna, supratimas, pagarba. Tad skirkite šią dieną patiems svarbiausiems, brangiausiems asmenims. Diena tinkama įvairiems susibūrimams, susitikimams (ypač su žmonėmis iš toli), palanki ir naujų pažinčių užmezgimui bei nedidelėms kelionėms.

Puikiai seksis organizuoti šventes, pramogas bei įvairius kultūrinius, meninius renginius. Tai sėkmingų susitikimų metas – greitai megsis naujos pažintys, lengvai prasidės flirtas. Pakaks noro sužavėti, įtikinti savo charizma. Tiesa, nereikėtų sureikšminti dėmesio ženklų bei komplimentų – kilusios simpatijos, nors nuoširdžios, tačiau greitai užmirštamos...

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirusieji giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės, regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų ar įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė, jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos, rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė reikaluose, skalsa namuose, pamesti mažą pinigų sumą.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį verta kiek atsiriboti nuo bendravimo, aišku, jei norite gerai pailsėti. Palankios išvykos į gamtą prie vandens telkinių.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį, ko gero, norėsite skirti draugams, ir neapsiriksite. Būkite atidūs išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – jie perspektyvūs.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį gerai aplankyti tėvus bei įteikti jiems dovaną. Diena palanki ir susitikimams su žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų veiklą.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį jausitės puikiai – prasidės jūsų sėkmės metas! Sekmadienis džiugus, ypač jei išsiruošite aplankyti gerus draugus.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį venkite kitus kritikuoti – tai gali būti jūsų pačių ydos. Sekmadienį verta pailsėti nuo aktyvaus bendravimo bei pramogų, daugiau laiko gamtoje praleisti.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis itin romantiškas, ir tai gera proga taikymuisi – atleisti tam, kurį mylite. Tai bus palankus metas ir savo jausmus išpažinti, pasipiršti. Beje, diena palanki su antrąja puse išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį pasistenkite likti tokie pat linksmi bei nuoširdūs – nebūkite smulkmeniški. Diena gera sveikatingumo procedūroms.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis – meilės metas, galintis padėti susitaikyti ir su artimaisiais, ir su mylimu žmogumi. Tai proga ir atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį bei prisipažinti meilėje.

Šaulys (11 23–12 21). Žavūs komplimentai, mielos dovanos, atkaklus dėmesys sekmadienį padės užsimiršti ir pasiduoti naujai užplūdusiam jausmui. Jei užsimezgęs romanas per artimiausią savaitę neatvės, jis gali tapti ilgalaikiu ir laimingu ryšiu. Jei esate susituokę – pasistenkite tądien kuo daugiau šilumos, meilės skirti antrajai pusei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesiimkite jokių reikalų sekmadienį – tai džiaugsmo, meilės metas, pasistenkite kuo daugiau dėmesio skirti savo porai. Sekmadienis bus puikus bendravimui ir su bičiuliais, giminaičiais, nedidelėms kelionėms.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis maloniai nuteiks – netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas. Tądien verta paišlaidauti dėl tų, kuriuos mylite. Tinkamas laikas ir aptarinėti šeimos biudžetą.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis itin smagus. Tik nepraraskite saiko bendraudami – jūsų meilės bei rūpesčio kai kam gali pasirodyti per daug... Aišku, tai skonio reikalas, ir tik jums žinoti, kas brangiam žmogui yra „pernelyg“.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą