Palmiros horoskopas sekmadieniui, spalio 17 d.

Sekmadienis bus nelengvas. Tai maištingas laikas, kai sunku save kontroliuoti, kai net menkos klaidos ima ir viską sugadina. Kita vertus, nepasitenkinimas savimi, savo pasiekimais pastūmės į naudingus apmąstymus, mėginant suvokti savo pašaukimą. Nors gali tekti susidurti su tam tikrais iššūkiais, sunkumais, greitai įsitikinsite, kad „nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“.

Sekmadienis palankus susitikimams su senais bičiuliais, šeimos šventėms.

Išlieka didesnė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, sprogimų, gaisrų tikimybė. Gresia nukentėti minioje, spūstyje. Gali pablogėti sveikata (itin atidūs turi būti vyrai). Tai blogos dienos turintiesiems silpną širdį.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo svarbus ryškus, spalvotas sapnas, kurį visą įsiminėte. Puiku, ir jei nieko nesapnavote – šiuo metu neturite rimtų problemų.

Blogas ženklas: ką nors išlieti; jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa; jei nuo stalo valgis kristų, drabužis suplyštų.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą; jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Avinas (03 21–04 20). Itin problemiškas gali būti sekmadienis, kurį geriausia praleisti ramiai ilsintis.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį pavojinga būti atviram su sutuoktiniu – atidėkite atgailą už senas nuodėmes ir nesiaiškinkite santykių dėl jums patiems kilusių įtarimų. Diena palanki kreiptis patarimo, pagalbos į draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį pasistenkite į viską reaguoti ramiai, nesiaiškinti santykių, jų nenutraukti – dabar reikia atleisti sau bei kitiems.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis sudėtingesnis nei praėjusi diena – pasitaikys provokacijų, progų susipykti su jums brangiais žmonėmis. Būkite atlaidesni bei atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam asmeniui. Ir labiau juos pasaugokite. Likite ištikimi. Didesnė traumų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį niekur neskubėkite, niekame nerizikuokite – galimos traumos, nuostoliai, apgaulės. Ir labiau branginkite mylimą žmogų.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį nemenka konfliktų su savo pora tikimybė. Labiau pasaugokite savo ramybę, gerą nuotaiką, sveikatą. Galimos įvairios avarijos bei priverstinės išlaidos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis sudėtingas ir nepalankus. Ne laikas aiškintis santykius su artimaisiais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis itin sudėtingas. Vis dėlto šypsokitės ir padėkite būti laimingiems tiems, kuriuos mylite. Atidėkite rimtą pokalbį su antrąja puse bent savaitei.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis gana įtemptas, būtų naudinga atsiriboti nuo išorinio pasaulio, nuo neprivalomo bendravimo. Beje, sutuoktiniams derėtų labiau pasaugoti savo gerus santykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepasiduokite liūdesiui, nors ganėtai daug problemų susikaupė vaikams, sutuoktiniui, draugams, net jums patiems.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis gana sudėtingas, vis dėlto pasijusite geriau, jei apslankysite bičiulius. Labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasiduokite provokacijoms sekmadienį, nors jums atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti – jei kirsite atsaku, laukite ilgalaikių pasekmių. Saugokite pinigus, turtą bei reputaciją.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą