Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 6 d.

Šeštadienis – aktyvaus poilsio metas, geras ir įvairių reikalų tvarkymui, ir šventiniams. Bus gerai imtis susikaupusių darbų – nestigs energijos. Gerai tądien bus ir pasportuoti. Tai, beje, palankus metas pradėti lankyti sporto klubą ar eiti mokytis Rytų kovos menų.

Šeštadienis palankus tiek naujų pažinčių užmezgimui, tiek susitikimams su senais bičiuliais – atsipalaiduokite draugų kompanijoje. Gera proga viešnagėms, išvykoms į kitą miestą.

Diena bus tinkama pirkti sidabrą. Na, o norintiems įsigyti katiną – irgi puiki proga! Verta apsilankyti gyvūnų prieglaudoje.

Šeštadienį ryte 6 val. 36 min. Merkurijus įeis į Skorpiono ženklą, kuriuo judės iki lapkričio 24 d. Kai Merkurijus juda Skorpionu, mąstymas ir vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slapta ironija, sarkazmas. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namuose. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo labiau reikšmingi moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują.

Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar būtų labai susivėlę, tarakonai į namus ateitų, jei laikrodis vėluotų ar sustotų, veidrodį sudaužyti.

Geras ženklas: iš ko nors pinigų gauti (pelnas visą mėnesį), jei laikrodis skubėtų – greita sėkmė, rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą; tamsiai ruda, vyšninė.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienio nuotaikos puikios – atsigausite. Kur nors išvykite, aplankykite giminaičius, kurių seniai nematėte, vaikystės draugus.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį jūsų elgesys, kaip ir reakcijos, gali būti neįprasti – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina. Būkite apdairesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį pasistenkite labiau įsiklausyti į savo poros reikalavimus. Jei būsite lydimi savo antrosios pusės, elkitės korektiškai, nesiaiškinkite kitiems girdint santykių.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį gali tekti kreiptis pagalbos į draugus ar patiems suskubti jiems padėti. Galimi menki, bet apmaudūs ginčai su vaikais. Būkite atlaidesni ir žmogui, kurį mylite, – nepriekabiaukite.

Liūtas (07 23–08 22). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli bei vertina. Šeštadienis puikiai tinkamas išjudinti namų tvarkymui, sportui vaikus, sutuoktinį ar mylimą žmogų – tądien pavyks suderinti malonumą su nauda.

Mergelė (08 23–09 22). Palanku užsiimti namais bei artimųjų problemomis šeštadienį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėta naujiena, nelauktas susitikimas gali pakeisti šeštadienio ketinimus. Likite ramūs – venkite ginčų tiek su artimaisiais (ypač dėl draugų), tiek su draugais.

Skorpionas (10 24–11 22). Nuo šeštadienio gali apimti noras daugiau bendrauti, aiškintis jums svarbius dalykus, ir, jei liksite taktiški ir malonūs, džiaugsitės, kad buvote išgirsti, kad jūsų nuomonė buvo įvertinta.

Šaulys (11 23–12 21). Nors pasijusite stiprūs, kupini energijos, tačiau šeštadienį verta kviestis talką susikaupusiems darbams įveikti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesistenkite į save atkreipti kitų dėmesio – jums geriau ramus poilsis toliau nuo žmonių. Beje, šeštadienį verta paišlaidauti – pasistenkite artimuosius bent truputį palepinti.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį svarbu nusiraminti, taikytis – jokių ginčų ar santykių aiškinimosi. Nebūkitе kategoriški!

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį būsite itin veiklūs, ir jums puikiai seksis organizuoti aplinkinius tiek darbams, tiek šventimui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą