Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 9 d.

Nors nuo ryto ketvirtadienį gali nieko nesinorėti, stigti gero ūpo, tačiau derėtų užsiimti sunkiais, net nemaloniais darbais. Na, o bloga savijauta bei jėgų stygius dings, kai tik ko imsitės. Svarbiausia nesėdėti rankų sudėjus ir jų nenuleisti, susidūrus su pirma kliūtimi.

Šiandien reikia tiesiog veikti, ir geriau ne vieniems. Ieškokite pagalbininkų, draugų, bendraminčių, – drauge reikalai pajudės sparčiau, mat šiuo metu itin svarbu veikti drauge, remtis į partnerius, siekti kolektyvo, o taip pat šeimos, sutuoktinio palaikymo.

Bus palanku tikrinti ankstesnius darbus, juos sisteminti, ką nors tvarkyti, valyti, remontuoti, taisyti, beje, papuošalus irgi, ir tai pavyks iš tiesų dailiai atlikti.

Skirkite didesnį dėmesį sveikatai – tiks pradėti gydymosi ar organizmo stiprinimo, ypač valymo kursą. Bus palankios konsultacijos su gydytojais.

O štai meilės pasimatymams, šventimams, pramogavimui diena nėra palanki. Netiks nei užmegzti romantiškų santykių, nei jų nutraukti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį vengtinos spalvos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį ieškokite jus suprantančių asmenų. Tinkama proga užmegzti, stiprinti ne tik draugiškus, bet ir naudingos dalykinės partnerystės ryšius. Atsakingų susitikimų rytdienai neatidėkite.

Jautis (04 21–05 20). Jums keliami reikalavimai bus nemenki, tad pasistenkite ketvirtadienį kuo kokybiškiau atlikti savo užduotis. Išlieka didesnė gamybinių, buitinių traumų tikimybė. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Saugokite sveikatą. Būkite atidesni tėvų savijautai ir pasistenkite diplomatiškiau su jais bendrauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – palanki diena aktyviai veiklai. Tik ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kaip nors užsiminti. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ant jų pykti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį likite ramūs bei taikūs, su nieko nesiginčykite nei darbe, nei namie, taip pat niekur nesiveržkite, neskubėkite – tuomet tikrai pavėluosite. Galimi netikėtumai vairuojant vakare.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį kovą už principus, už įtaką pakeiskite bendradarbiavimu. Nusileiskite pirmi, būkite draugiški – rasite naudingų kompromisų. Diena gera dalykiniams susitikimams, susitarimams, darbinių dokumentų tvirtinimui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis tinkamas spręsti finansines, buitines problemas ir šeimoje, ir darbe. Taisykite senas klaidas. Galima įdomi (net naudinga veiklai) pažintis ar susitikimas, pokalbis su asmeniu iš toli ar įtakingu, žymiu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis – gera diena, kai galima pasikliauti sėkme. Palankus metas laisvai samdomiems darbuotojams, asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą. Būkite aktyvūs, galite pasiekti naudingų dalykų. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su viršininku.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį įvykių neskubinkite, nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Nesiimkite didelio darbų kiekio. Labiau pasaugokite sveikatą. Vakare, tiesa, jūsų nuotaikos pragiedrės.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį mokėkite pasinaudoti palankiu atsitiktinumu, draugo, artimųjų patarimais bei siūloma pagalba. Verta aptarti su vadovybe darbo užmokesčio klausimą. Tinka tvarkyti mokesčių, paskolų reikalus. Pasistenkite skubių reikalų bei susitikimų rytdienai neatidėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis tinkamas piniginių, turto reikalų tvarkymui, finansiniams susitarimams, dalykiniams bei draugiškiems susitikimams, komandiruotėms. Galima pasirašinėti įvairius darbo susitarimus. Gerai tikrinti sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – pripažinimo metas: jūsų mintys, idėjos ras atgarsį. Verta rizikuoti veikloje, jei jūsų intuicija išvystyta – nuojautos pasiteisins ir jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes. Gera diena įvairiems darbo susitikimams ar susitarimams.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nuovargis, susierzinimas gali išmušti iš vėžių. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbesniems susitikimams palankus nebent vakaras metas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą