Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 16 d.

Ketvirtadienis itin naudingas tiems, kas neskuba, viską gerai apgalvoja bei moka laukti (ar jau yra išlaukę) savo valandos. Šiuo atveju tinka pradėti įgyvendinti svarbius dalykinius planus, juos aptarinėti su kolegomis, šefu, partneriais. Tiesa, šiandien reikia pasikliauti labiau savo jėgomis – ieškokite išeities patys vieni, tuomet, kai ją rasite, jums pritars bei parems suinteresuoti asmenys.

Geras laikas imtis anksčiau pradėtų bei nepavykusių ar uždelstų darbų. Palankus metas ilgalaikiams finansiniams susitarimams, ilgalaikėms investicijoms, tinka tvarkyti kredito reikalus.

Šiandien netinka pykti, niršti – kad ir ką veiksite, pasistenkite, kad tai būtų malonu ne tik jums, bet ir kitiems. Tinka gražiuoju aiškintis nesutarimus šeimoje bei darbe, spręsti ne tik finansines, bet ir meilės problemas.

Gera diena meilės pasimatymams. Iki 14 val. gera proga kreiptis su prašymu arba atsiprašymu. Bus palanku teikti susitaikymo, pagarbos dovanas. Visa diena puiki rinkti šventines dovanas. Ir neatsakykite prašančiam – dosnumas, labdaringi gestai šiandien itin svarbu.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį seksis spręsti finansines problemas, – kreipkitės į šefą, ieškokite asmenų ar organizacijų, galinčių jus paremti. Būkite rūpestingesni sutuoktiniui, atidesni antrosios pusės rūpesčiams – tai jus sutaikys, suartins.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį susitelkite, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu – dabar galite išsiveržti į priekį, net įveikti konkurentus. Palanku spręsti jūsų veiklos finansavimo klausimą. Tinka pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį niekur neskubėkite, – verta sudėtingus reikalus atidėti: geriau jausitės, būsite stipresni ryt. Priimant atsakingą sprendimą įsiklausykite į nuojautas. Ši diena gera konfidencialiam skolinimuisi, alternatyvių uždarbių paieškai. Beje, šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti jausmams.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį draugų paskatinami bei padedami išspręsite svarbų klausimą. Tiesa, nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori, – neapribokite savo laisvės. Jei dėl kažko abejojate – atidėkite sprendimo priėmimą savaitgaliui.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį būsite pernelyg reiklūs, net griežti, o tądien netinka demonstruoti kategoriškumą. Svarbius klausimus verta spręsti prie pietų stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni šeimos bei jus mylinčio asmens poreikiams.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį aplinkybės klostysis palankiai – gali pasisekti. Negaiškite laiko veltui – dabartiniai veiksmai, nors ir ne taip greitai, kaip norite, bet atneš apčiuopiamą naudą. Tai geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius. Ir nepraleiskite progos nudžiuginti miela dovanėle sutuoktinio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nebūkite įsitempę (tuomet ir neužsispirsite), pasidžiaukite tuo, ką turite (tegu ir žvirblį rankoje), ko esate pasiekę, – gera nuotaika savo ruožtu padės sėkmingiau sutvarkyti reikalus bei nesivaidyti su artimaisiais. Beje, dabartinė nuoskauda dėl neaiškių kliuvinių, dėl mylimo asmens dėmesio stokos perdėta.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį jus supras bei įvertins – gera proga ieškoti sąjungininkų, investuotojų, rėmėjų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su partneriais, antrąja puse. Ir pasistenkite, kad sutuoktinis jaustųsi, jog yra jūsų gyvenimo laimė.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – naudingų dalykinių susitikimų bei darbų arba pasirengimų jiems metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai pagerėtų su kolega ar partneriais – palanku kviestis vaišėms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis sėkmingas, – sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Tiesa, nereikėtų rizikuoti, jei jūsų intuicija tyli. Beje, neatsisakykite niekam padėti. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį mažiau skubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite (darbe). Jūsų dėmesys bei energija turi būti skirta šeimai, namams. Nesigraužkite, jei teks paaukoti profesinius interesus, – jūsų sėkmę dabar lems santykiai su artimaisiais. Tad nieko nedarykite prieš jų valią.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ne taip paprasta bus rasti reikalingą žmogų bei reikalingą žodį, vis dėlto užsispyrimas duos gerų vaisių, ir jūs gausite naudingą informaciją ar svarbų sutikimą. Gera proga taikytis su giminaičiais ar su kaimynu, – tik neužsisklęskite, neužsispirkite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą