Palmiros horoskopas penktadieniui, gruodžio 17 d.

Penktadienis – smagus priešpilnio metas, kai tampame žvalūs, linksmi bei darbingi. Lengva bendrauti, kažką bendrai veikti. Tai puikus laikas drauge kažko imtis – ypač sunkių darbų, tad kvieskitės talkas: diena gera veiklai, reikalaujančiai aplinkinių pagalbos.

Pirmąją dienos pusę itin palanku plėsti akiratį, užmegzti bet kokius kontaktus – asmeninius, dalykinius, vykti į keliones. Verta dirbti su informacija, mokytis amato, taip pat pirkti, parduoti. Palanku įsigyti naujus drabužius.

Tinka tvarkyti piniginius, turto reikalus. Nuo 14 val. 38 min. prasideda puikus laikas naujų darbų pradžiai, taip pat svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Gautus pasiūlymus priimkite.

Spėti ateitį, mesti burtus tiks tik iki pietų. Negerai namuose pradėti remontus, tvarkytis, skalbti, taip pat priiminėti svečius.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis iki 15 val., o sekmadienis nuo 16 val. labiau palankūs bendravimui, kelionėms; šeštadienį palanki tamsiai raudona, vengtina geltona; sekmadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; pirmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį būkite lankstesni, draugiškesni – tuomet pasieksite tikrai puikių rezultatų. Vakarą skirkite šeimai. Beje, šiandien tiktų įsigyti tai, apie ką svajojote.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį tinkamas laikas sunkiems, bet privaliems darbams nudirbti. Tinka tvarkyti piniginius, turto reikalus. Palankus metas imti paskolas. Galima investuoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį bus svarbu elgtis energingai, bet ne agresyviai. Diena tinkama tvarkyti skubius, neatidėliotinus darbo reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį stigs jėgų – tad imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. O jų tikrai pakaks – aplinkiniai bus draugiški ir geranoriški. Beje, nepervarkite, nenaktinėkite – jums reikia gerai išsimiegoti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis sėkmingas bendravimui, svarbiems susitikimams – galimos šaunios naujos pažintys bei geri pasikeitimai. Gauta informacija bus svarbi kaip patarimas, įspėjimas, reikšmingi išgirsti pasiūlymai – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį spręskite profesines problemas. Gera proga užsitikrinti kolektyvo palankumą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis palanki diena – būsite išmintingi, kad galėtumėte spręsti painius klausimus. Vakaras tinkamas aplankyti tėvus ar buvusius bendradarbius.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis gana įtemptas, – stenkitės nepasiduoti emocijoms, likti ramūs. Tinka tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį verta stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse, – jau kitą mėnesį pajusite, kaip reikalinga jų parama.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį sutelkite jėgas, kad baigtumėte svarbius darbus, tesėtumėte duotus pažadus – ne tik darbe, bet ir namuose. Tiesa, nepervarkite, – mokėkite atseikėti pirmaeilius darbus nuo antraeilių, būtinus pokalbius nuo tuščių.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis šaunus, – atsiranda galimybė nesunkiai išspręsti ankstesnius sunkumus. Tai geras laikas ne tik svarbiai veiklai, bet ir romantiškam pasimatymui (pažinčiai).

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį geriausia ilsėtis. Ir labiau atsižvelkite į šeimos valią, – tik po to reikalai. Jei teks rinktis, kur užbaigti visus darbus – namai turi būti pirmoje vietoje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą