Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 23 d.

Ketvirtadienis įtemptas, kai reikalai stringa, o esamos problemos gilėja. Tai esminių klaidų metas, kai neteisingai suvokiame savo užduotis, misiją bei kelius tai pasiekti. Natūralu, kad galima iš esmės suklysti apsisprendžiant veikloje, – priimami sprendimai neturi būti autoritariški, egoistiški. Ir venkite susitapatinti su svetimomis problemomis, tačiau neužmerkite akių į savas žiūrėdami. Nepervertinkite savo jėgų bei galimybių.

Tai sudėtingas laikas asmenims, užimantiems atsakingas pareigas: pasistenkite užbėgti įvykiams už akių, – nelaukite, kol kiti bakstels į jūsų kompetencijos stoką ar neatsakingumą. Šiuo metu augs įtampa kolektyve, pavaldinių nepasitenkinimas vadovavimu. Diena netinkama dalykiniams susitikimams bei kelionėms, finansiniams susitarimams, rizikingoms finansinėms operacijoms. Ne laikas ir finansiniams įsipareigojimams.

Kad ir kuo, kad ir kaip būsite nepatenkinti, venkite tai parodyti – valdykitės. Kiek vėliau šios dienos problemos nebeatrodys tokios baisios. Tad neskubėkite sakyti „ne“, „niekada“, kad vėliau netektų gailėtis. Ir tai taikytina ne tik veikloje. Būkite atidūs, kad neapgalvotu žodžiu kažkam širdies nesudaužytumėte. O dužti bus linkusios ne tik širdys, – ir ne tik šiandien, bet ir ryt, poryt...

Gali sudužti ir jums brangus ar vertingas daiktas, instrumentas. Būkite apdairesni su trapiais daiktais (indais, veidrodžiais), elektros prietaisais. Būtina didesnė atida vairuojant automobilį. Išaugs didesnė traumų (nugaros, kelių, kojų) dėl kritimo iš aukščio tikimybė. Nepalankus metas slidinėjimui, čiuožinėjimui.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančią, žydinčią augmeniją – tai džiaugsmas, sėkmė meilėje. Vaisius regėti – turtas. Tačiau gyvūnai – apgaulės, nemalonumai, netektys. Ruduo ar žiema – liūdesys, nesėkmė meilėje, materialiniai nuostoliai.

Blogas ženklas: jei paslysite ar užkliūsite – galite praleisti gerą proga, jei namuose lubų tinkas byrėtų, parketlentė iškristų – nemalonumai šeimoje, nuostoliai, jei nagas nulūžtų – liga, nužiūrėjimo požymis.

Geras ženklas: išvysti amalą, krentančią žvaigždę – malonūs netikėtumai, puiki pažintis, naujų asmeninių galimybių atsivėrimas, jei ant jūsų užkris paukščio plunksna – gera žinia.

Avinas (03 21–04 20). Nesivelkite ketvirtadienį į avantiūras dėl karjeros. Ne pats geriausias laikas siūlyti savo sumanymus šefui.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį prasminga užsiimti ne veikla, o artimųjų rūpesčiais, namų reikalais. Labiau taikykitės prie partnerių, sutuoktinio. Beje, tai, ką slepiate nuo antrosios pusės, šiandien gali kaip yla iš maišo išlįsti.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei negalite ketvirtadienį patylėti, bent jau venkite ginčytis ar žadėti, tarpininkauti.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau taupykite jėgas, laiką bei pinigus ketvirtadienį. Ne laikas ir ieškoti finansinės pagalbos. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Pavyduliauti irgi nepatartina – vargu ar jūs teisūs.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį jus gali mėginti išmušti iš balno, tačiau nekeiskite ankstesnių ketinimų, toliau siekite užsibrėžto tikslo, laikykitės užimtų pozicijų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį būsite linkę be reikalo erzintis, nervintis. Venkite skubėti, aplinkiniams (ypač šefui) į akis kristi. Saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Būkite atidesni sveikatai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neužsispirkite ketvirtadienį viską daryti patys – pasinaudokite senais ryšiais bei draugų pagalba, patarimais. Atsargiau su darbo technika, elektra, kompiuteriais, – galimi įvairūs gedimai.

Skorpionas (10 24–11 22). Daugiau ketvirtadienį laimėsite, jei atsižvelgsite į aplinkinius, partnerius, sutuoktinį, artimuosius, – kitaip skandalai, santykių aiškinimaisi neišvengiami. Itin paisykite šefo valios – jokių ginčų, būkite pasiruošę net dalį asmeniškų interesų paaukoti.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį jausite, kad sėkmė visai šalia, bet jei mėginsite rizikuoti – teks nusivilti: sėkmė paskutinę akimirką išslys iš rankų. Tad nepervertinkite savo įtakos, galimybių, ryšių, būkite saikingesni įsipareigodami: ar terminai įveikiami?

Ožiaragis (12 22–01 19). Konfliktai, stresai, nesėkmės, ketvirtadienį bus išvengiami tik dievams. Tad, jei jums svarbi ramybė, netvarkykite svarbių reikalų, na, o jei adrenalinas – visi keliai atviri, jokių draudimų.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį gali pristigti ne tik objektyvumo, bei optimizmo, tad nesunkiai įsivelsite į skandalą. Ypač svarbesniems susitikimams, susitarimams netinkamas laikas.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį gali pablogėti savijauta, nuotaika, imti skaudėti galvą dėl menkiausio nervinimosi. Tai bus netikęs laikas taikymusi su kolega ar kreipimuisi su prašymu į šefą. Taip pat venkite įsipareigoti reikaluose ir nepykite už išgirstus priekaištus. Ir labiau sveikatą pasaugokite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą