Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 7 d.

Penktadienis suteiks galimybę rasti tinkamą (tiesa, galbūt laikiną) išeitį jums svarbiu klausimu. Visai neblogas metas tvarkyti svarbius profesinius reikalus, spręsti esmines problemas – tai padės įgyti tikro stabilumo. Palanku dirbti su informacija, rengti pasitarimus, susitikimus. Tinka užsiimti bet kokiais darbais, pradėti mokytis naujo amato. Gera proga atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę, pradėti bylinėjimąsi.

Kad ir kuo užsiimsite, mažiau planuokite, pasiruoškite lanksčiam manevrui – ne viskas klostysis kaip numatysite.

Tinka taikytis, taip pat pažintis užmegzti, tarp jų ir romantiškas.

Svarbesnių reikalų, susitikimų, pirkinių neatidėkite savaitgaliui. Diena bus tinkama išlaidauti, pirkti naujus daiktus, drabužius, spėti ateitį.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenančio. Gerai buvo regėti ugnį, (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai buvo nešioti baltus drabužius – gėda, nuostoliai, paslapčių atskleidimas.

Blogas ženklas: gedimai vandentiekyje, netyčia sušlapti, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: rasti monetų, žaisliuką, kaukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis problemiškas, patartinas santūrus poilsis, tai nebus tinkamas laikas bus ir vertingų daiktų įsigijimui; šeštadienį palanki balta, raudona, auksinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė; sekmadienį palanki žydra, mėlyna, auksinė, vengtina – žalia, ruda; pirmadienį palanki balta, raudona, auksinė, vengtina – juoda, mėlyna, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį ilsėkitės, svajokite ir niekur neskubėkite. Verta reikalų tvarkymą atidėti kitai savaitei, tiesa, neatidėliotiniems darbams derėtų skirti daugiau laiko nei įprasta (greitai atlikti nieko nepavyks). Geras metas romantiškiems pasimatymams (ypač vyresnio amžiaus asmenims).

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis žada naujienas – tai reikalingų posūkių diena. Daugiau bendraukite (ypač su labiau patyrusiais asmenimis) – jums paaiškės svarbūs dalykai. Puiki proga kreiptis pagalbos į draugą.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų nuomonę, ir šiandien galite labai daug nuveikti. Verta spręsti bendravimo nesklandumus su savo šefu. Ir, beje, su tėvais.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį spręskite aktualias problemas, ypač susijusias su užsieniečiais, taip pat su bendradarbiavimu, protekcija. Gera diena romantiškam pasimatymui.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį kantriems, kukliems pasiseks – tiesa, gerų postūmių iškart nepajusite. Gali naudingai nukentėti nejaučiantys saiko – iš jų bus atimta tai, kas nereikalinga.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį pats laikas užmegzti su kažkuo sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas. Gera proga taikymuisi su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį reikalai gali strigti vietoje. Bet tai naudinga – turėsite laiko dar kartą viską gerai apgalvoti bei geriau pasirengti. Palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Raskite laiko labiau užsiimti su vaikais, pasikalbėkite su jais abipusiai opia problema. Susitikite su mylimu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį savaime viskas susiklostys gerai, savaime paaiškės teisybė. Šiandien tinkama proga rimtam pokalbiui su savo atžala bei su tėvais, o taip pat su mylimu žmogumi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį vertėtų ieškoti reikalingos informacijos, profesionalios pagalbos (ne tik reikalus tvarkant, bet ir asmenines problemas sprendžiant) konstruktyviems sprendimams priimti, svarbiems susitarimams.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienio pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Verta aiškintis santykius sutuoktiniams, norintiems skirtis (priešingu atveju gana pavojinga aptarinėti esančius nesklandumus).

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį atsiranda galimybė išeiti iš užvilkinto reikalo ar bent jau išjudinti įstrigusį. Pavyks suvokti svarbius dalykus, kurie paveiks ir jūsų profesinę ateitį. Beje, pasistenkite remtis tik savimi, – tuomet jūsų bus visas pasaulis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą