Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 11 d.

Įtampa, nerimas, emocijos antradienį taps sunkiai kontroliuojami. Tai agresyvus bei komplikuotas metas, kai tampa sunku suprasti, kas iš tiesų svarbu, kur eiti, kuo tikėti. Gali tekti susidurti su naujais ir neteisėtais reikalavimais, pretenzijomis – tiek darbe, tiek namie. Jūsų ketinimai taip pat gali pasikeisti, – koks nors įvykis, kažkieno netikęs žodis ar elgesys gali paskatinti lemtingam žingsniui.

Tai kovotojų diena, vis dėlto iliuzijos bus trapios, tad vargu ar šios dienos mūšiai bus teisingi. Deja, gauti rezultatai pražūtingi – ir ne tik tiems, kuriuos nugalėjo, bet ir laimėtojams. Kitaip kalbant, laimės tie, kas mokės išlaukti. O išlaukti teks bent jau iki kito antradienio. Ir pasistenkite šią konfliktinę dieną likti nuošalyje nuo piktų, pavydžių, kerštingų žmonių.

Beje, nepatikrinus nereikėtų tikėti išgirstais dalykais – dažniausia tai bus gandai, neturintys realaus pagrindo. Galimos ir sąmoningos apgaulės dėl kažkokio savo tikslo. Būkite atidūs, kad jūsų pasitikėjimu kas nors nepasinaudotų nesąžiningai. Kita vertus, labiau pasikliaukite savimi: per nepasitikėjimą savo jėgomis galite įsivelti į nemalonią istoriją.

Bus nemaža nelaimingų atsitikimų, traumų, autoavarijų tikimybė. Nerizikuokite kelyje. Būkite atsargesni su chemikalais, dujomis. Labiau tikėtini galvos skausmai, taip pat apsinuodijimai. Venkite svaigalų bei apsvaigusių asmenų (nuo alkoholio, narkotikų), – pastarieji gali suįžūlėti. Galimi rūpesčiai per vandentiekį, kanalizaciją. Būkite atsargesni su karštais skysčiais. Labiau tikėtini nusideginimai.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai buvo susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas.

Blogas ženklas: pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegė – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis, nugriūti ant dešinės kojos – blogos permainos, einant už kažko užkliūti, jei batų raištelis užsimazgytų, kad nebūtų galima atrišti – nužiūrėjimo požymis, jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: krituliai saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose, išvysti krentančią žvaigždę vyrams iš dešinės pusės, o moterims iš kairės (kairiarankiams atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį darbų krūvis aiškiai išaugs... Nekurkite finansinių planų, nepirkite vertingų daiktų. Mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite. Neskubėkite dirbdami su aštriais instrumentais, su degiomis, sprogiomis medžiagomis, o ypač su informacija – galite iš esmės suklysti bei patirti nuostolių, traumų. Nesivelkite į intrigas darbo kolektyve.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nebūkite tikri, jog viską žinote, jog jums viskas suprantama. Nuojauta pasikliaukite, tačiau reikaluose stenkitės mažiau rizikuoti. Problemos gresia dėl teisingos informacijos stokos.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį greitai užsigausite, nuliūsite. Geriausia atsiriboti nuo visų ir visko bei ramiai ilsėtis. Nereaguokite į provokacijas, kad ir kokios nemalonios jos būtų. Geriau šiandien nevažinėti automobiliu. Venkite svaigalų.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį gresia neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, ypač kelyje. Galite nukentėti ir per kvailus pagalbininkus ar per netikusius vadovus. Ne laikas šefui dėstyti savo nuomonę, juolab iš jo ko nors reikalauti, – net jei jūsų prašymas ir bus patenkintas, įgysite priešą viršininko asmenyje.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį geriau netvarkyti svarbių dalykinių reikalų – galite susidurti su nelauktu pasipriešinimu. Ir nesiimkite spręsti šeiminių problemų – dar labiau pasunkinsite situaciją. Reikiamo supratimo nederėtų tikėtis iš artimųjų.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį labiau pasikliaukite savo praktika bei nuojauta, prisiminkite praeities pamokas. Vis tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį venkite įsitraukti į svetimas problemas, konfliktus. Ir venkite kitus kaltinti (tai netinkamas gynybos būdas) – geriau patys pripažinkite savo kaltes. Blogas laikas sandoriams. Nepirkite brangių daiktų.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį netinkama proga tartis, derėtis, ko nors prašyti... Aplinkybės gali nepalikti pasirinkimo teisės ir priversti pasielgti, kaip kiti (jūsų vaikai, mylimas žmogus, sutuoktinis) nori. Gali išryškėti slapti kenkėjai, užsimaskavę priešai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienio klaidos apmaudžios, brangiai kainuojančios. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį ar pirkdami vertingą daiktą. Ir likite dėkingi už kolegų pastabas. Namuose pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jums daug kas simpatizuoja – ir tai padės antradienį sušvelninti galimus nesklandumus. Galite sulaukti ugningų prisipažinimų meilėje bei kitokių rimtų pasiūlymų ateičiai, tačiau nereikėtų skubėti sutikti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį ne viskas klostysis taip, kaip norėsis – jūsų iniciatyva bus vienaip ar kitaip apribota. Verta labiau užsiimti namais, šeima.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis kritinis. Nesivelkite į ginčus, kovą. Neskubėkite apsispręsti, – po kurio laiko keisis aplinkybės, be to, ir jūs tapsite geriau informuoti. Priešai ar konkurentai gali suklaidinti. Būkite apdairesni kelyje. Venkite svaigalų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą