Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 13 d.

Nepalanki diena, gali stigti jėgų ar bent jau pasitikėjimo savimi, tiesiog optimizmo. Nieko svarbaus nesiimkite, niekur nepersistenkite. Naujų darbų irgi nepradėkite bei venkite įsipareigoti: tai sudėtingas laikas, kai galima labai apsigauti, norimus dalykus palaikant esamais. Ne laikas kompromisams, juolab, kad sąžinė šiandien nebus budri, – nepajusite, kai peržengsite leistinas ribas.

Ši diena netinkama priimti atsakingus sprendimus veikloje bei asmeniniame gyvenime. Galimi rimti nesutarimai tarp partnerių politikoje, o taip pat versle. Bus nepalanku aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi. Venkite pažeidinėti taisykles, susitarimus, įstatymus – tai atsigręš pirmiausia prieš jus. Labiau tikėtinos baudos, ypač kelyje.

Deja, ne tik šiandien – iki pirmadienio imtinai tęsis nepalankus metas. Jis bus netinkamas iš esmės naujos veiklos pradžiai, veiklos plėtojimui (ypač susijusiam su užsieniu bei užsieniečiais), teisinių reikalų tvarkymui, tolimoms kelionėms, emigracijai.

Šis laikas bus blogas politikams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, muitininkams, pedagogams, dvasininkams, teisininkams, na, ir sergantiems kepenų ligomis.

Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, traumos, avarijos.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuos išvydote saulei tekant. Puiku, jei skraidėte virš žemės ar buvote vardu pašaukti. Blogai buvo atsidurti po žeme, taip pat kristi.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, katiną nuskriausti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei prie jūsų prieitų baltas katinas, juolab tokį dovanų gauti, rasti odinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios visos spalvos išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Aplinkiniai gali nenorėti jus išgirsti, suprasti ar atsisakyti vykdyti jums duotų įsipareigojimų ketvirtadienį. Kita vertus, patiems reikia pasistengti tesėti žodį. Venkite neprašomi patarinėti, mokyti, nesivelkite į ginčus, likite pagarbūs. Nerizikuokite kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį esamus rūpesčius, ypač šeiminius, finansinius, būsite linkę pernelyg dramatizuoti, nors priverstinės išlaidos galimos. Neužsispirkite bendraudami su tėvais ar vadovybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį reikalai lyg ir pajudės norima linkme. Tiesa, tai trumpalaikės sėkmės metas, tad jei jau norimas reikalas ims spręstis, susitelkite ir mėginkite kuo daugiau išspausti iš esamos situacijos.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį galite pajusti, jog prarandate vidinį tvirtumą. Nesinervinkite, nepanikuokite. Venkite atsakingų užduočių darbe, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Būtina atida kelyje. Labiau pasaugokite telefoną, rankinę.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį daug ką lems jūsų pačių veiklumas, mokėjimas bendrauti, sudominti aplinkinius savo reikalais ir net rūpesčiais. Kreipkitės pagalbos į draugus. Tikėkite geromis permainomis (šiemet jų tikrai bus) ir venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti ties reikalais, netikėti kliuviniai vis gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių, pasipriešinimą, skeptiškumą. Vis dėlto svarbesnių, skubesnių reikalų rytdienai neatidėkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį, net jei pajusite, kad viskas klostosi geriau, užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, neperšokę duobės nesakykite „op“ – pačiu atsakingiausiu momentu kai kas gali sužlugti. Bus nemenka traumų, nesėkmių kelyje bei tolimose kelionėse tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, reikalus bei keliones atidedant kitoms dienoms.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite, veikiau susipyksite su tais, kas jus palaiko, partneriais, o liūdniausia – su antrąja puse. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, pasistenkite suvokti ir kito poziciją. Nepatartina įrodinėti savo teisybę – nei saviems, nei svetimiems, o ypač pareigūnams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį niekas lengvai nesiduos. Teks kažką aukoti, save apriboti. Ir būkite lankstesni bendraudami su viršininkais, o taip pat namuose su šeimos vyresniaisiais.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį verta labai atidžiau apgalvoti savo veiksmus – galite įsivelti į avantiūrą. Kantrybė pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, o kai ką – tėvų nuomonė apie mylimą žmogų. Bus svarbu neparodyti savo pirmos reakcijos, taupyti jėgas bei laiką.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti veiklos planus. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti savo nepasitenkinimą vadovybei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą