Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 18 d.

Antradienio nuotaikos vėl giedros – tai pakilus pilnaties metas, kai nusiraminama, atgaunama darna. Tai gera proga taikytis, spręsti bendravimo problemas.

Tvarkant reikalus skubėti nederėtų. Verčiau imtis vienadienių reikalų, nepriiminėti ilgalaikių sprendimų – tai sunkiai prognozuojamas metas, ir jūsų planai turi būti realūs, o ketinimai pagrįsti. Likite realistai – nebus smagu, jei aplinkybės jus privers tokiais tapti. Ir nepraraskite šaltakraujiškumo siekdami geidžiamo tikslo – galimi nenumatyti kliuviniai.

Tinkamas laikas mokytis naujų profesinių dalykų, dirbti su nauja informacija.

Antradienio vakaras itin romantiškas ir palankus meilės pasimatymams bei pažintims. Geras laikas ir šventimams, pramogavimui. Na, o pats palankiausias laikas, kai verta pasikalbėti su artimu žmogumi jums svarbiu klausimu, kai tinka prabilti apie savo jausmus, būtų nuo 17 val. 50 min. iki 19 val. 45 min. Per šį laiką verta teikti ir meilės dovanas.

Nuo vidurnakčio sudėtingas laikas, kurį geriausia skirti vien poilsiui.

Būkite atidesni dirbdami su kompiuteriais, taip pat su elektros prietaisais – galimi nesklandumai. Nepatartina pirkti brangios elektros technikos, kompiuterių.

Antradienį 16 val. 19 min. Uranas pakeis judėjimo kryptį Žemės stebėtojo atžvilgiu – prasidės tiesusis arba direktinis judėjimas. Direktinė fazė tęsis iki rugpjūčio 24 d. Kai Uranas juda tiesiai, didėja reformų poreikis, aktyvėja permainos visuomenėje ir asmeniniame gyvenime – įvykių eiga tampa dar labiau nenuspėjama.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite nereikalingo jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovoje su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis margas – pakaks sėkmės, tačiau bus ir netikėtumų. Ne viskas pavyks, kaip norėsite, tiesa, visa tai galite drąsiai atidėti rytdienai. Na, o šiandien, jei kas ir nepavyks, nepasiduokite liūdnoms mintims. Galimos problemos per vaikus – būkite atidūs vaikų draugams bei jų žaidimams. Neerzinkite priekabėmis mylimo žmogaus.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį būtina atida – neskubėkite, kad ir kuo užsiimsite. Darbe, deja, išaugs broko, traumų tikimybė. Jei tądien gausite veiklos pasiūlymų, neskubėkite sutikti, – geriausia tokiam sprendimui būtų kito mėnesio pradžia. Patartina daugiau laiko praleisti namuose. Beje, tai gera proga stiprinti meilės saitus.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį likite savikritiški vertindami savo galimybes (dalykines ir finansines) bei atidūs dirbdami ar važinėdami – šiandien klaidos, trūkumai bus labiau pastebimi. Tiesa, diena įkvėps romantiškus jausmus, ir tai gera proga spręsti ankstesnius nesklandumus su mylimu asmeniu.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis daug kuo svarbus – juk tai pilnaties metas, atnešantis Vėžiams pasitenkinimo jausmą bei sėkmę. Verta tvarkyti piniginius, turto reikalus, ieškoti alternatyvių pajamų šaltinio. Geras laikas pirkti gražius daiktus, puoštis bei puošti namus. Palankus metas ir meilės dovanoms. Meilės susitikimai laimingi.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį, nors jausite daugiau aiškumo, tvirtumo mąstant apie ateitį, bet nepasitenkinimas esamais laimėjimais gali slėgti. Vis dėlto diena palanki daug užsibrėžti, aukštai siekti. Būkite tikri – savo pasieksite ir būsite deramai įvertinti. Vakaras palankus pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį atsipalaiduokite, užsimirškite ir atidėkite visus reikalus į šoną. Tai, beje, padės suvokti klaidų priežastis, aptikti nesąžiningus kolegų ar partnerių poelgius. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienio labai neplanuokite – kai kas pakryps nenumatyta linkme. Ir nors tai gali sukelti tam tikrų nepatogumų, vis dėlto viskas išsispręs geriau nei tikėsitės. Laukia ypatingas vakaras – neatsisakykite pakvietimų į svečius ar kokį renginį: galimi ypatingi susitikimai, nepaprastos pažintys.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį, jei jums ko reikia iš įtakingo asmens ar savo šefo, pagaliau tėvų, prašykite neįkyriai, taktiškai, nors geriau tai atidėti rytdienai. Beje, bet koks spaudimas šiandien išprovokuos atvirkščią reakciją bei sugadins jūsų reputaciją.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis sėkmingas, tačiau venkite nereikalingos rizikos, neskubėkite greitai apsispręsti, kad ir kokį šaunų pasiūlymą išgirsite. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais. Vakaras itin palankus romantiškiems susitikimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nė nepajusite, kaip sutirštinsite spalvas. Pasistenkite nuo ankstyvo ryto sau neleisti nervintis, taip pat skubėti. Netiks šiandien ir išlaidauti. Visa tai galite drąsiai atidėti rytdienai ar dar vėlesnėms dienoms. Tiesa, meilės pasimatymų atidėlioti nereikėtų – vakaras tam bus puikiai tinkamas.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį reikia pasiruošti ne pačioms maloniausioms staigmenoms. Gautus dalykinius pasiūlymus patartina priimti tik su išlygomis, ir tai ne šiandien. Šiuo metu vargu ar pavyks rasti sau idealias sąlygas. Ir būkite atidesni antrosios pusės jausmams.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį bus itin svarbu suprasti, kas yra gyvenimo smulkmenos ir kas – nedylančios vertybės. Kad ir kuo užsiimsite, atidžiai viską darykite, kitaip būsite apkaltinti nekompetentingumu (nesąžiningumu?). Atsargiau dirbkite su aštriais instrumentais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą