Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 18 d.

Pasistenkite penktadienį nusiteikti ramiems apmąstymams. Pasigilinkite į praeitį – tai gera proga taisyti praeities klaidas.

Nors būsite pakankamai žvalūs, kupini jėgų, tačiau nieko naujo nesigriebkite, nieko nekeiskite veikloje: netinkamas laikas pradėti naujus darbus, priimti svarbius karjeros sprendimus – patartina užbaigti ir apibendrinti didelį veiklos etapą. Na, o tvarkant piniginius, turto reikalus būtinas didelis apdairumas – galite apsigauti, o klaidos persekios ilgai. Jei jau reikia kažką nutarti, verta priimti sprendimą iki pavakarės.

Jei norite ką nors svarbesnio įsigyti tinkamas metas iki 17 val. 17 min. Šis laikas palankus ir svarbiems pokalbiams su mylimu asmeniu.

Vakaras sudėtingesnis, netinkamas ne tik finansinius reikalus tvarkyti, bet ir aiškintis meilės santykius: galite susidurti su nenoru suprasti jūsų jausmus, poreikius.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su jūsų sveikata, su viltimi. Gerai, jei lipote kopėčiomis, matėte paukščius (ypač balandžius), regėjote debesis, dangų.

Blogas ženklas: jei praplyštų kišenė, nutrūktų batų raištelis, sutrūktų grandinėlė, karoliai.

Geras ženklas: sutikti baltą katiną, išgirsti varpelius, vakare išlieti vyną.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis permainingas, tad gali tekti užsiimti kitkuo, nei planuosite, tai bus nepalankios dienos vertingų daiktų įsigijimui, šventimams; savaitgalį palankūs pilki tonai, pirmadieniui tinkamos šviesios, ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį darbe tikėtini smulkūs nemalonumai, kuriuos reikia spręsti greitai, kad jie neperaugtų į dideles problemas. Namie nepatartina imtis sunkių darbų, tačiau tiks tvarkytis iš esmės. Ir venkite vakare priekaištauti mylimam žmogui – galite netikėtai susipykti. Beje, tai pablogins ir sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį būsite kupini pakylėtų nuotaikų, tad nepastebimai galite prarasti saiką ar įsivelti į avantiūrą. Nepervertinkite savo finansinių galimybių. Ypač vakare būkite atidūs, kad neužgautumėte mylimo žmogaus ar savo vaiko. Vakare būkite atidesni savijautai – labiau save pasaugokite.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis nėra tinkamas aktyviai veiklai. Likite kantrūs bendraudami su artimaisiais. Tiesa, vakaro nuotaikos bus smagesnės.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį dalykiniams susitikimams, įvairioms deryboms palankesnė pirma dienos pusė, tiesa, finansiniuose dalykuose būtinas apdairumas. Tikrinkite informaciją, gaunamą iš moterų – jus gali apgauti, suklaidinti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį ieškokite nuostolių, nesėkmių veikloje, konfliktų su sutuoktiniu priežasčių ir dėl to nieko nekaltinkite. Apgalvokite ir kelius tam užkirsti.

Mergelė (08 23–09 22). Nebloga diena – situaciją valdysite. Gal tik finansinis klausimas neduos ramybės ir bus sunkiai sprendžiamas. Gali netikėtai atsirasti naujas būdas užsidirbti – svarstykite išgirstus pasiūlymus, gautus patarimus. Vakare kategoriškai venkite ginčytis su antrąja puse. Nepalankus metas naujų romantiškų santykių užmezgimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nepatartina savęs varginti sunkiais bei atsakingais darbais. Beje, intuicija taps jautresnė – jums pavyks suprasti, kas naudojasi jūsų pasitikėjimu, kas slaptai apgaudinėja ar vagiliauja, kas rezga prieš jus intrigas, nori išstumti iš užimamų pareigų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį iki vakaro – puikus laikas, tiesa, jei nesileisite į finansines avantiūras ar nesugalvosite įsimylėti. Mažiau vilkitės dėl šios dienos finansinių pasiūlymų ir nekurkite ateičiai didelių planų dėl žmogaus, kurį įsimylėsite. Būkite atidūs draugų nuojautai, įspėjimams.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienio sprendimai ilgai veiks jūsų ateitį. Vis dėlto diena slepia ir povandeninių pavojų – ne viską matysite, ne viską teisingai suprasite. Venkite finansinių įsipareigojimų, mažiau žadėkite ir mylimam asmeniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors penktadienį į kilusias problemas vargu ar mokėsite reaguoti ramiai, vis dėlto jums pavyks rasti išmintingą sprendimą ar bent protingą dabartinių nesklandumų paaiškinimą. Būkite atsargesni finansiniuose dalykuose (ypač su užsieniečiais) ir tuščiai neišlaidaukite.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis sunkokas, ypač vakare – būsite nervingi, įsitempę. Išaugs traumų, nesėkmių, nuostolių tikimybė. Ir labai nesigraužkite dėl galimų nesklandumų su mylimu asmeniu – dabar nesusipratimai itin tikėtini.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienio pirma pusė tinkama taikymuisi, deryboms, susitarimams. Vakarop ims sustiprėti įtampa, galite sulaukti kritikos. Ne laikas romantiškiems nuotykiams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą