Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 23 d.

Trečiadienis atneš nusiraminimą, tiesa, diena bus gana keista. Tai savotiškas stebuklų metas, kai viskas vyksta pagal nesuprantamas taisykles, nepaaiškinamą logiką ir juolab ne pagal numatytą planą. Tačiau mįslingu būdu viskas pavyksta (nors tai ir neatrodo realu, atsižvelgiant į susiklosčiusias aplinkybes).

Neskubėkite vertinti ką tik išgirstos informacijos, priiminėti sprendimų, taikyti jums žinomos metodikos. Teisingi sprendimai ateis intuityviai, atrodys iš pažiūros keistoki, lyg atklydę iš kitos realybės. Būti poetu šiandien taps paprasta bei naudinga.

Jei norite mažiau laiko sugaišti klaidingiems žingsniams, pirmiausia nustokite skubėti, nusiraminkite. Dabar reikia įsiklausyti į savo vidinius impulsus. Verta labiau atsižvelgti į nuojautas, įsiklausyti į užuominas – nesistenkite analizuodami įminti šios dienos mįsles. O jų tikrai pakaks.

Diena nėra palanki kelionėms, reikalų tvarkymui su biurokratais.

Beje, tai romantiškas metas – skirkite pasimatymus, teikite dovanas. Pasistenkite daugiau laiko rasti vaikams, ištesėkite seną pažadą.

Palankus metas ir atjautos ugdymui, užsiimkite labdarai.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų; sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Pajusite, kad svajonės pildosi, tiesa, kiek kitaip nei tikėjotės. Pagalba ateis iš ten, kur nelaukėte. Bus svarbu suprasti užuominas, išgirsti, kas garsiai nebuvo pasakyta. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Verta pasiduoti vidiniam impulsui, paklausyti draugo raginimo. Šios dienos idėjos nepaprastos – įsiminkite jas ilgam. Užsimezgusios pažintys lemtingos, galinčios pakeisti jūsų ankstesnį gyvenimą. Nerizikuokite kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį vadovaukitės nuojautomis. Bus lengviau susitikti su reikiamu žmogumi, rasti tinkamą žodį ar dingusi daiktą, dokumentą. Bendraujant kompromisai taps naudingi – taip užsitarnausite aplinkinių pagarbą, paramą, laimėsite vadovybės palankumą. Nesibijokite pralaimėti vieno mūšio – tai padės laimėti visą karą.

Vėžys (06 22–07 22). Spręskite keblias veiklos problemas – rasite anksčiau nepastebėtą išeitį. Šiandien daug pasieksite net tik savo sumanumo dėka, bet ir dėl išaugusio savo autoriteto bei naujų aplinkinių simpatijų jums.

Liūtas (07 23–08 22). Nieko nebijokite – jums viskas kuo puikiausiai pavyks. Puikiai suderinsite racionalųjį pradą su intuityviu, tad galite imtis bet kokių darbų, ypač reikalaujančių subtilumo, konfidencialumo. Ne laikas atverti savo paslaptis atsitiktiniams asmenims. Atsitiktinė pažintis gali peraugti į meilės romaną.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neskubinkite įvykių, tačiau spartinkite savo partnerius. Sėkmė dabar jų rankose. Nebijokite būti atidesni, meilesni artimiesiems. Ir būkite atidūs sutuoktinio žodžiams – galite išgirsti svarbų įspėjimą, naudingą patarimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį atsitiktinumas daug ką lems ir jis bus laimingas. Puiki diena skubių dalykinių reikalų tvarkymui bei taikymuisi su mylimu žmogumi. Daugiau bendraukite – draugų dėmesys gydys, o naujos pažintys taps naudingos veiklai, tad neatsisakykite netikėtų pakvietimų susitikti.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėtai galite patirti, kas yra likimo malonė. Tikėkite tuo, kas šiandien nutiks. Daug neplanuokite – visko atlikti nespėsite. Kiek stigs atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kas, reikalaus tikslumo bei kantrybės. Gerai eisis kūrybinis darbas, veikla, kuriai reikalinga fantazija, nuojauta. Būkite atidesni mylimo žmogaus žodžiams.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis šaunus, atsigausite. Verta imtis svarbesnių reikalų, tik, nedarykite nieko, ko nesinorės. Šiandien pirmiausia vadovaukitės nuojauta. Puiki proga kažką padovanoti mamai, jei reikia – su ja taikytis. Bus palanku ieškoti sunkiai prieinamos profesinės informacijos, pamestų daiktų. Tiks spėti ateitį. Sapnai itin svarbūs, pranašiški.

Ožiaragis (12 22 –01 19). Nesikiškite į įvykių eigą: nepamirškite, kad nė plaukas nuo galvos nenukrenta be Aukščiausios ministerijos sprendimo. Geras laikas susitikimams, romantiškiems pasimatymams.

Vandenis (01 20–02 18). Šiandien pakaks ir nedidelio pokalbio su svarbiu žmogumi, geru draugu, mylimu asmeniu, kad kažkas iš esmės pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime bei veikloje.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienio sumanymai nepaprasti – juos reikia įgyvendinti. Priimkite gautus dalykinius pasiūlymus. Tai puiki proga vadovybei, rėmėjams siūlyti savo projektus. Būkite kantresni bendraudami su mylimu asmeniu bei vaikais – jie gali patikėti jums savo svarbias mintis, svajones.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą