Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 26 d.

Šeštadienis bus persmelktas sentimentų, nostalgijos – skirkite šią dieną susitikimui su praeities draugais, prisiminkite kartu praleistus laikus. Ir būkite dosnūs – tai puiki diena dovana nudžiuginti artimuosius, mylimą žmogų, bičiulius.

Beje, šeštadienį būsite energingi, ir ši diena puikiai tinkama tvarkymuisi iš esmės. Peržvelkite susikaupusius daiktus, dokumentus – tinkamas laikas išnešti, kažkam atiduoti tai, kas nebereikalinga.

Būkite atidesni artimųjų, ypač vyresniųjų šeimoje – tėvų, senelių, – rūpesčiams. Jei esate su kuo susivaidiję, diena bus palanki ir taikymuisi – nuoskaudos bus lengvai pamirštos... Palankus metas ir nutrūkusių santykių atnaujinimui.

Jei tądien užsimegztų nauja pažintis – tikėtina, jog tas asmuo sugrįžęs iš jūsų ankstesnių gyvenimų.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys reikaluose; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis.

Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė.

Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kažkas kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas.

Avinas (03 21–04 20). Nevenkite draugų – jų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo problemas su mylimu žmogumi, vaikais – tik į gera! Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Būsite pakilios nuotaikos – jums seksis viskas, kad ir kuo užsiimsite. Daugiau bendraukite, kvieskitės pagalbom draugus, išvykite į užmiestį ar kitą miestą susitikti su senais draugais.

Dvyniai (05 21–06 21). Skirkite šeštadienį darbams bei reikalingų buičiai daiktų įsigijimui (beje, pasiseks vaikščiojant po parduotuves „iš antrų rankų“).

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį nesiimkite vieni sunkių darbų bei neužsikraukite viso atsakomybės krūvio už priimamą svarbų sprendimą šeimoje.

Liūtas (07 23–08 22). Nuoširdžiau pasikliaukite antrąja puse – tai puikus būdas pademonstruoti savo atsidavimą, meilę bei pagydyti santykius. Šeštadienis šaunus buitiniams darbams nudirbti, pradėti namuose remontą ar įsigyti buitinę techniką.

Mergelė (08 23–09 22). Įkvėps šeštadienio pažintys, nauji nuotykiai – ypač vakaras puikus nueiti į draugišką vakarėlį, teatrą, koncertą ar kavinę. Užsimezgęs naujas romanas bus perspektyvus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį neverta kur vykti – leiskite laiką namuose, jus puikiai nuteiks ir darbai lauke.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis palankus buitinių daiktų įsigijimui, netolimoms kelionėms. Galimas ir malonus susitikimas su senais draugais, taip pat neatsisakykite šios dienos pakvietimų aplankyti jums nepažįstamus žmones – rasite daug bendrų interesų, įgysite naujų sąjungininkų.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį daugiau bendraukite dalykiniais, finansiniais klausimais – galite gauti neblogų pasiūlymų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį būsite visiems labai svarbūs ir reikalingi – tai gera proga pokalbiui, kurio bijotės.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį praleiskite ramybėje – nesiimkite jokių sunkių darbų: leiskite savo artimiesiems dėl jūsų pasistengti.

Žuvys (02 19–03 20). Nors šeštadienį nemažai dėmesio iš jūsų atims draugai, tačiau pasistenkite rasti daugiau laiko savo vaikams – gerai kartu užsiimti tvarkymosi darbais ar išvykti į gamtą pasportuoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą