Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 6 d.

Trečiadienio nuotaikos labiau kovingos ir diena bus tinkama ginti principus, teisybę, savo šeimą, vaikus. Tiks tvarkyti skubius reikalus, vykti į ilgalaikes, tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Geras laikas bendravimui, mokymosi ciklo pradžiai. Tinkama proga pažinčių užmezgimui, o taip pat ir nutrūkusių ryšių (romantiškų, giminiškų), įvairių pažinčių atgaivinimui.

Netinka ką nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę, tvirtinti susitarimus (nors gerai juos rengti), sėti, sodinti augalus, taip pat piktžodžiauti, keiktis. Nepatartina namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį žiūrėti. Netinka rengti pasilinksminimus, puotauti. Nepalankūs pasimatymai.

Tinka kovoti su baime; valomasi nuo nužiūrėjimo bei neigiamos aplinkinių įtakos.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei girdėjote tylą, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis dvilypis ir bus svarbu labiau remtis į save bei atsiriboti nuo svetimų nuomonių bei pagalbos; palankios ugninės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Geras laikas konfidencialiems pokalbiams. Galite išgirsti svarbios, nuo jūsų nuslėptos informacijos. Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę.

Jautis (04 21–05 20). Atsiras naujų galimybių išspręsti senas problemas. Palanku tvarkyti įstigusius finansinius, nekilnojamo turto reikalus – rasite naują, anksčiau nepastebėtą išeitį.

Dvyniai (05 21–06 21). Mokėkite nereaguoti į provokacijas ir mažiau kreipkite dėmesio į tuos, kurie reikalaus staigaus sutikimo kokiu nors klausimu. Ypač moterims nevertų veltis į ginčus su vyrais, aiškintis meilės klausimo.

Vėžys (06 22–07 22). Gana pasyvus metas – gali būti sunku susikaupti, blaiviai mąstyti. Diena nepalanki rizikuoti darbe, gatvėje bei mėginti laimę azartiniuose žaidimuose.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį galite neįvertini problemų didumo. Jei pasirodys, kad kitur geriau, kad čia jūsų nevertina, kad negalite savęs realizuoti – neskubėkite užtrenkti duris ir pradėti viską iš naujo. Dabar laikykitės to, ką turite – nuo vilko bėgdami ant meškos užlipsite.

Mergelė (08 23–09 22). Mokėkite nereaguoti į provokacijas, atsiriboti nuo jums nepatinkančių žmonių, net jei tai bus jūsų sutuoktinis ar dalykinis partneris. Namuose galite elgtis pernelyg griežtai – pasistenkite likti nuoširdūs bei dosnūs. Tinkama proga iš tėvų skolintis pinigų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite apdairesni reikaluose, jei jie susiję su juridiniais, finansiniais dalykais. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite, apie sutuoktinį. Ir nesivelkite į intrigas dėl mylimo žmogaus ar profesinio pripažinimo, šlovės.

Skorpionas (10 24–11 22). Būsite linkę be reikalo nervintis, išpūsti problemą ir dėl to tik pabloginsite reikalą. Ne laikas finansinėms avantiūroms – viskas turi būti garantuota. Gresia neplanuotos išlaidos bei nesusipratimai dėl jų su vaikais, sutuoktiniu, su mylimu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien kompromisą (kaip ir teisybę) bus sunku rasti, nes nebūsite objektyvūs nei jūs, nei aplinkiniai. Greitai įsižeisite ir dėl menkų, svetimiems dažnai nesuprantamų priežasčių. Galimos nesėkmės veikloje dėl kažkieno padarytų klaidų, dėl netikusios vadovavimo. Geriau reikalai klostysis, jei vengsite ginčų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį niekur nepajudėsite, jei jus laiko seni darbai, netesėti pažadai. Šiandien kaip tik ir teks užsiimti panašių „skolų“ grąžinimu. Būsite darbingi, tad pavyks nemažai nuveikti, tik likite tikslūs, konkretūs.

Vandenis (01 20–02 18). Bus pavojinga pervertinti savo galimybes bei įtaką. Gali tekti finansiškai padėti draugams, tačiau neskubėkite leisti pinigų vardan savęs – būkite taupesni. Ir nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį Venera jau bus jūsų ženkle, tad ne tik ramiau pasijusite, ne tik sustiprės pasitikėjimas savimi, bet ir ims labiau sektis, ypač meilėje bei piniginiuose-turtiniuose reikaluose. Pagaliau atėjo tinkama proga ieškoti naujų galimybių pagerinti finansinę padėtį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą