Palmiros horoskopas pirmadieniui, balandžio 11 d.

Pirmadienis – netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo metas. Tiesa, veikloje netinka nieko keisti, nepalanku ir pradėti naujus darbus. Gerai imtis kažkada užmesto, nepavykusio darbo.

Pirma dienos pusė pasyvesnė ir labiau tinkama darbų apibendrinimui. Nuo 13 val. 7 min. imkitės tik tų darbų, kuriuos galite iš karto užbaigti. Šiandien kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite pažintis, bendraukite. Palanku kažko mokytis, dalintis profesine patirtimi, įgūdžiais, užmegzti profesines pažintis.

Ne laikas avantiūroms bei azartiniam žaidimams.

Puikus metas kelionėms.

Tinka įsigyti bei nešioti kepures, skrybėles, skareles.

Diena palanki romantiškoms pažintims bei meilės pasimatymams.

Netinka genėti medžius!

Pirmadienį 5 val. 11 min. Merkurijus įeis į Jaučio ženklą, kuriuo judės iki balandžio 30 d. Kai Merkurijus Jautyje, nepalanku ką nors keisti ar diegti naujas idėjas. Bus sunkiau apsispręsti, greitai rasti išeitį. Pakaks praktiškumo, konservatyvumo, organizuotumo, bet stigs lankstumo, išradingumo. Reikalo sėkmę lems užsispyrimas. Bendravimas taps ramesnis, nuoseklesnis. Bus galima pasikliauti žodžiu ir seno draugo parama. Tai palankus laikotarpis spręsti materialines problemas.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį į nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus; jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę; jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus; jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujų darbų pradžiai, svarbių reikalų tvarkymui; patartina nešioti pikų tonų drabužius, vengtini baltos ir juodos kontrastai.

Avinas (03 21–04 20). Tai sėkmingas metas – verta spręsti susikaupusias problemas.

Jautis (04 21–05 20).Pirmadienis tinkamas tvarkyti įvairius šeimos reikalus. Daugiau dėmesio skirkite namams.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiandien jus pasieks geros naujienos, laukia naudingi susitikimai.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis žada naudą. Jis tinkamas jūsų uždarbio aptarimui su vadovybe. Palankus metas ir vertingos technikos įsigijimui.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis palankus svarbių darbo reikalų tvarkymui.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien palankus metas konfidencialiam reikalų tvarkymui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pavyks išjudinti įstigusi reikalą. Aikštinkitės keblumus, susijusius su mokesčiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienio susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi veiklai.

Šaulys (11 23–12 21). Diena palanki kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis, svarbiems dalykiniams reikalams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas draudimo, skolų, mokesčių reikalams sutvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, tinkamas darbo, taip pat finansiniams susitarimams.

Žuvys (02 19–03 20). Tai metas, kai pavyksta vėl visus mylėti, su visais draugauti. Diena palanki su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą