Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 15 d.

Penktadienis – lemtingų permainų metas, kai svarbi ramybė bei atida. Keisis nusistovėjusi jėgų pusiausvyra, iškils nauji prioritetai. Teks persiorientuoti.

Ne viskas bus taip vienareikšmiška – nenustebkite, jei judėdami viena linkme, atsidursite kitur. Įvykiai dėliosis pagal algoritmą „Žingsnis pirmyn – du atgal“. Ar tai blogai? Nebūtinai. Galbūt esate kažką svarbaus pamiršę? Kažko neatlikę? Kažką pražiopsoję? Nuo šios dienos laukia akistata su savo praeitimi: Juodasis Mėnulis jau Vėžyje devyniems mėnesiams, tad teks užsiimti kažkada padarytų klaidų atitaisymu. Ir tai gali būti susiję ne tik jūsų veikla, bet ir sveikata, asmeniniais santykiais.

Diena tinkama tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje. Vakaras – sudėtingas pilnaties metas, netinkamas viešnagėms, santykių aiškinimuisi, šventimams, pramogavimui.

Penktadienį 6 val. 7 min. Marsas pereina į Žuvų ženklą ir juo judės iki gegužės 24 d. Kai Marsas Žuvyse, apsisprendimus, veiksmus labiau valdo nuotaikos, fanatiški įsitikinimai nei blaivus protas. Asmens valią vis labiau įtakoja religija, labiau pasiduodama įvairioms baimėms, iliuzijai. Stiprėja nepasitenkinimas savais laimėjimais, atsiranda poreikis slėptis svajų pasaulyje. Ši Marso padėtis suaktyvina įvairias priklausomybes. Deja, asmenys, turintys polinkį svaigintis, pasiduodantys lošimo manijai, religiniai fanatikai gali tapti agresyvesni, – per juos daugės rūpesčių, nelaimių.

Penktadienį 1 val. 23 min. Juodasis Mėnulis (Lilit) įena į Vėžio ženklą, kuriuo judės iki 2023 m. sausio 8 d. Juodasis Mėnulis siejamas su sukaupta bloga karma šiame ar ankstesniuose gyvenimuose. Taip pat Lilit Vėžyje įspėja apie sunkią giminės, protėvių karmą, tuos, kas gimimo horoskope turi Juodąjį Mėnulį Vėžio ženkle. Kai Lilit juda Vėžiu, tampa svarbu gerbti praeitį, saugoti tradicijas, savo šeimą, santykius su tėvais bei vyriausiais šeimoje, ryšį su praeities kartomis.

Tai sudėtingas metas istorikams, etnografams, archyvarams, muziejininkams, archeologams. Daugiau rūpesčių gali kilti ir tiems, kieno veikla susijusi su nuosavų namų statyba bei remontais, taip pat maitinimosi įstaigomis (kavinės, restoranai ir pan.).

Lilit Vėžyje gali paaštrinti skrandžio ligas. Labiau pažeidžiamos krūtys. Emocijos tampa sunkiau kontroliuojamos, greičiau pasiduodama depresyvioms nuotaikoms, daugėja baimių, nerimo, be reikalo imama panikuoti, slepiamasi, bėgama nuo problemų, vengiama jas spręsti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – tai pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais – tai nesėkmės piniginiuose, turtiniuose reikaluose bei karjeroje.

Geras ženklas: ką nors rasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais.

Žvilgsnis į priekį: iki 19 val. 4 min. šeštadienį tęsis kritinis pilnaties metas, tačiau vakaras atneš nusiraminimą, sekmadienio nuotaikos pakilios, tiesa, būkite santūresni švęsdami, pramogaudami, keliaudami – didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Šeštadienį palanki žydra, auksinė spalva, vengtina žalia, ruda, sekmadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis tinkamas partneriškiems susitikimams, susitarimams, na, o vakaras jau nepalankus ir netinkamas jokiems susibūrimams.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis naudingas įstrigusių darbo reikalų tvarkymui, sveikatos tikrinimui. Deja, vakaras emociškai sunkus, galimi nenumatyti rūpesčiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Diena iki pavakarės gana sėkminga, kad ir kuo užsiimsite. Sudėtingas ir nepalankus vakaras. Atsargiau turėtų elgtis tie, kas gyvena su priekabiu, agresyviu sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis netinkamas kuo nors svarbiu užsiimti. Daugiau laiko praleiskite namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis tinkamas spręsti finansines problemas, pasirašinėti darbo sutartis. Palanku skolintis, imti kreditą. Vakaras sudėtingas – venkite ginčų, būkite atidesni kelyje, pasisaugokite vagių.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis tinkamas deryboms, susitarimams, palankus teisinių, piniginių – turtinių reikalų tvarkymui. Vakaras sudėtingas – tai kritinis laikas santykių aiškinimuisi su savo pora.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį iki pavakarės – jūsų sėkmės laikas, kai tiktų pakovoti už jums svarbų reikalą. Vakare išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį sėkmės daugės, tačiau daug neplanuokite ir nesitikėkite – minimalizmas bus naudingas.

Šaulys (11 23–12 21). Nuo penktadienio įvykiai palengva ims strigti ir bus svarbi pagalba iš šalies. Tačiau jei jums padės draugai, jei remsitės sąjungos jėga, daug nuveiksite, laimėsite kovą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį gali tekti išgirsti ne pačių maloniausių dalykų iš vadovybės ar artimųjų – geriau tądien niekam neužkliūti.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis iki pavakarės naudingas – susitiksite su reikalingais žmonėmis, kurie jus nukreips reikalinga linkme, padės išspręsti keblų klausimą.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis tinkamas skolų, mokesčių, draudimo reikalų tvarkymui. Vakaras itin sudėtingas, įtemptas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą