Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 6 d.

Penktadienį gali padaugėti ginčų, nesutarimų, mat būsime labiau kategoriški, maksimalistiški. Vis dėlto šiandien verta spręsti senus nesutarimus – aplinkybės vers grįžti prie senos problemos, kuri vėl atsinaujins, prie senų darbų. Turėsite ir progą kai ką svarbaus išsiaiškinti, įrodyti savo teisumą ar suvokti svetimų idėjų pranašumą. Tiks aptarinėti, kurti ilgalaikius projektus ir rengti susitarimus, sandorius.

Diena palanki bendravimui, kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Šventimams, romantiškiems pasimatymams nėra palankus metas, geriau atidėti rytdienai. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai. Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik spalvoti bei aiškūs, konkretūs sapnai. Arkliai, šunys – pagalba, apsauga; paukščiai bei kiti gyvūnai – nelaimės, negera žinia; artimieji – liūdesys, įspėjimas, jog ruošiatės padaryti klaidą; būti nuogam – jūsų paslaptys gali atsikleisti. Blogas ženklas: išsitepti purvu, aliejumi, jei paukštis jus išteptų – vidinės nešvaros požymis, gėda, neturtas; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, spyna sugestų, išberti kruopas, grūdus – gresia liga; stiprus vėjas į nugarą – nusigręžiate nuo savo sėkmės. Geras ženklas: jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – sėkmė piniguose; stiprus vėjas į veidą – sulauksite pagalbos; jei į jus atkreiptų dėmesį gaidys. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis puikus šeiminiam bendravimui, susitikimams su senai draugais, giminaičiais, pramogavimui, sekmadienis nėra tinkamas šventimams; šeštadienį rekomenduojami tamsūs tonai, vengtinos šviesios spalvos, o sekmadienį palanki žalia, vengtina juoda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis nėra palankus dalykinių reikalų tvarkymui – atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų. Ruoškite pagrindus nebent būsimiems žygiams. Vakarą geriausia praleisti namie. Beje, laukia intriguojantis savaitgalis (tikrai atsigriebsite už prarastas geras progas).

Jautis (04 21–05 20). Tinkamas laikas įvairiems susitikimams bei susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar neišnaudotus jūsų asmenybės bei jus supančių žmonių rezervus.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį spręskite materialines problemas patys, kol jūsų neverčia artimieji ar partneriai. Neblogas laikas nusipirkti išskirtinį daiktą ar drabužį, apie kurį seniai svajojote. Penktadienis tinkamas tvarkyti piniginius-turtinius reikalus. Jei iškilusios turto dalybų problemos šeimoje ar negalite apsispręsti dėl pirkinio, nesistenkite rasti teisingiausią sprendimą – atidėkite tai rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį jūsų įtaka aplinkiniams, nors neregima, bet bus lemtinga. Tai daug kuo palankus metas. Jis tinkamas ir svarbiam asmeniniam apsisprendimui. Tiesa, jei tai susiję su meile, geriau atidėkite šeštadieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Ką galite atidėti savaitgaliui – atidėkite, o šiandien daugiau ilsėkitės, kitaip blogės savijauta, nuotaika. Bendrauti neatsisakykite, galite sulaukti malonaus siurprizo, geros naujienos.

Mergelė (08 23–09 22). Viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengvai nugalimos. Puikus laikas bičiuliškiems susibūrimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Taupykite jėgas bei laiką. Venkite nereikalingo bendravimo – tai gali praryti nemažai jėgų. Jei jums reikalingas geras patarimas – pasikalbėkite rūpimu klausimu su vyresnės kartos atstovais.

Skorpionas (10 24–11 22). Nebijokite pasitikėti, būti atvirais. Ieškokite pagalbininkų, net jei atrodys, jog esate pakankamai stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus. Vakaras palankus susitikimui su senais bičiuliais.

Šaulys (11 23–12 21). Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis, paveldėjimu. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Palanku atsiriboti bei visiškai nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir sustiprinti sau opoziciją. Svarbiam pokalbiui su antrąja puse labiau tinkamas būtų šeštadienio rytas.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis – apsivalymo metas nuo nuodingų minčių, prisiminimų, žmonių. Nepraleiskite progos susitvarkyti ir išmesti visas šiukšles iš savo gyvenimo.

Žuvys (02 19–03 20). Pakaks įkvėpimo, žavesio bei sėkmės ir tai palanki diena bet kokių reikalų tvarkymui. Tiesa, neperlenkite lazdos ko nors siekdami: jūsų atkaklumas turi būti lankstus – mokėkite nusileisti, nusišypsoti, atleisti, pamiršti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą