Atsipūskite – tai šventinis metas pagal Mėnulio kalendorių

Šventinis metas pagal Mėnulio kalendorių, kai netinka apriboti savo laisvės, kai reikia atsiduoti jausmams, paklusti įkvėpimui. Atsipūskite – tai gana pasyvus laikas, kai nurimus viskas savaime susidėlioja į vietas. Patartina labiau užsiimti namais, šeima, o ne dalykiniais reikalais. Gerai dažniau prisiminti mirusius protėvius, daryti tai, kas jiems buvo svarbu.

Diena žada susitikimus su gerais draugais bei įdomiais žmonėmis – bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų pasiūlymų, tačiau šiandien nedera imtis ko nors nauja, priimti atsakingų veiklos sprendimų. Kad ir su kuo bendrausite, šiandien itin svarbu bus nieko neįžeisti, neužgauti. Gera diena šventimui, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams, teikite dovanas.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pasiklydusį ir pas jus atėjusį šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas ramus poilsis savame rate.

Avinas (03 21–04 20). Viskas bus naudinga, ir ne tik kaip įdomi pamoka: nesėkmė privers rasti išeitį! Tai geras laikas kūrybinių profesijų atstovams – būsite kupini įkvėpimo, nepaprastų sumanymų.

Jautis (04 21–05 20). Būsite išradingi, kūrybingi, patrauklūs – tai padės sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Tai meilės diena, kai gali aplankyti naujas jausmas, o gal susitikimas su senu gerbėju.

Dvyniai (05 21–06 21). Aplinkybės jus spaudžia iš visų pusių darbe ir namie – per trumpą laiką turite atlikti neįmanomą skaičių įvairių užduočių. Tik nepanikuokite – dabar Vandenio laikas, tad sunkumus išspręsite lengvai ir greitai.

Vėžys (06 22–07 22). Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius – jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos. Šiandien gautą informaciją įsidėmėkite.

Liūtas (07 23–08 22). Esate sumanūs, energingi ir itin žavūs. Jums puikiai pavyks pasitelkti aplinkinius ir išspręsti savo problemas. Tad beveik savaime, su įkvėpimu ir lengvai įgyvendinsite seną sumanymą.

Mergelė (08 23–09 22). Netikėtai gali atsiverti seniai žinomo dalyko prasmė, atsirasti išeitis sprendžiant kadaise įstrigusį reikalą. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių laimėjimų, senų draugų (kurie išdavė ar tiesiog nepateisino jūsų pasitikėjimo). Vakare gali aplankyti geros nuojautos – jos išsipildys artimiausiu metu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite dieną skirti tik tiems, kuriuos mylite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne viskas darbe klostysis, kaip suplanuosite, – tik dėl to šiandien tikrai nereikia nervintis, nes diena skirta atsipalaiduoti, pramogauti. Tad nepersistenkite, neskubinkite įvykių. Ir mažiau pasikliaukite partnerių, sutuoktinio, draugų pažadais – ne dėl savo kaltės jie gali neįvykdyti duotų įsipareigojimų.

Šaulys (11 23–12 21). Esate gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena. Gera diena pokalbiui su vadovybe apie savo projektus. Tiesa, jei reikia, sutikite su kompromisu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palankus metas – imkitės to, kas kažkada nepavyko, jums tikrai pasiseks. Palanku užmegzti naujas pažintis su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, gerai vykti į viešnages. Nepraleiskite progos nueiti į meilės pasimatymą.

Vandenis (01 20–02 18). Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius su artimu žmogumi ar kolega, darbdaviu.

Žuvys (02 19–03 20). Nevarginkite savęs darbais, atsakomybės našta. Tiesa, šiandien pakaks norinčių jums padėti (patikti). Tai meilės diena – taikykitės su tais, kuriuos mylite, ir pasistenkite jiems skirti daugiau dėmesio, šilumos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą