Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 14 d.

Antradienis iki pat vėlaus vakaro – kritinis Mėnulio pilnaties metas, kai svarbu kontroliuoti emocijas, neskubėti reaguoti, vertinti situacijos, kad ir kas tuo akimirksniu pasirodytų. Diena taps komplikuota, jei pasiduosite pirmo įspūdžio bei įvaizdžio galiai, elgsitės impulsyviai. Ir dažniau prisiminkite senąjį pastebėjimą: „tuščias puodas garsiai skamba“. Kitaip kalbant, kuo kalbos bus gražesnės bei garsesnės, tuo mažiau teisybės bei naudos.

Nevertėtų imtis naujų dalykų, skubinti įvykių. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Dirbkite sąžiningai, atsakingai atlikite savo pareigas. Šiandien greitai išryškės atliktas brokas, simuliacija, taip pat ges, lūš, kas nepatikima – nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų rūpesčių. Nesierzinkite, susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai net į naudą. Ne laikas bendravimui – patartina atsisakyti atsakingų pokalbių su vadovybe, darbo partneriais. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi tiek darbe, tiek namie, tiek su svetimais, tiek su savais, – galite ilgam susipykti, tikriausiai dėl niekų. Šiandien venkite pykti, nervintis, taip pat skubėti, rizikuoti, ypač kelyje ar dirbami ką nors rankomis. Bus didesnė avarijų kelyje bei gamyboje tikimybė dėl skubėjimo ar technikos gedimo. Nuo 22 val. 40 min. prasidės ramybės metas pagal Mėnulio kalendorių, puikiai tinkamas taikymuisi. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė). Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį jausitės visai smagiai, deja, optimizmo ideologija bus meškos paslauga. Tad nepervertinkite savo galimybių. Deja, dabartinės pastangos gali atnešti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – apgaulingas, sunkus metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai galima patirti nepelnytą bausmę. Likite atsargūs, kad ir kuo užsiimsite – nerizikuokite savo sveikata bei gerove. Saugokitės intrigantų už nugaros. Daugiau šilto dėmesio skirkite artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasisekė atostogaujantiems – antradienį gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, koordinuotų veiksmų su partneriais ar tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Būkite pasiruošę, kad aplinkiniai, viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų darbus, elgesį. Saugokitės intrigantų, draugų, kaukėmis užsidengusių.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Neverta kažkur skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Na, o darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis – didesnė profesinių nesėkmių tikimybė. Beje, galite nukentėti ir nuo viršininkų nemalonės.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį jausitės geriau už kitus, paprasčiau rasite išeitį iš keblių situacijų. Vis dėlto svarbių sprendimų nederėtų priimti, spręsti svarbius darbo klausimus, pasirašinėti reikšmingus dokumentus. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu – ne laikas priekaištams, santykių aiškinimuisi.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite vilčių – tai nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Svarbesnius darbo reikalus atidėkite rytdienai. Diena nepalanki viešnagėms, tiesa, visai tinka priimti svečius savo namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe, bei nepriimkite atsakingų sprendimų. Venkite ginčų su sutuoktiniu – tai gali virsti pavojingu konfliktu. Tikėtinos problemos per priešininkus, konkurentus. Nors skubėti šiandien nereikėtų, tačiau pasistenkite daugiau spėti, kad skubių reikalų netektų atidėti rytdienai.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nesitikėkite, jog susikaupusias problemas pavyks išspręsti greitai bei lengvai. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe. Labiau saugokite savo darbo vietą. Būkite atidesni sveikatai. Galimi virškinimo sutrikimai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį ne laikas kažką keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, ypač sutuoktiniu, dalykiniais partneriais, draugais. Venkite patarinėti, mokyti – vėliau gali paaiškėti, jog buvote neteisūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis sudėtingas, įtemptas – geriausia palikti visus reikalus, atidėti darbus ir eiti ilsėtis. Bet kokiu atveju, vargu, ar padarysite tai, ką suplanavote. Dirbant būtina atida – traumos, darbo technikos gedimai. Saugokitės vagių, kontrolierių.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba – nenorėkite būti išgirsti bei įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį tuščia laukti teisybės darbe – vargu ar jūsų pastangos bus įvertintos. Netikęs laikas kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais, susitikimui su būsimu darbdaviu. Apskritai geriau vengti savo viršininko – galite be aiškios priežasties patekti į nemalonę.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą