Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 16 d.

Ketvirtadienis dvilypis, kai optimizmas reikalingas tik saikingomis dozėmis. Nėra gerai ir perdėtas džiaugsmas, besaikis juokas. Likite santūrūs ir atsargūs – mokėkite skirti norimus dalykus nuo esamų. Tai didžiųjų iliuzijų diena, kai galite rimtai suklysti, vertindami savo galimybes, asmeninius santykius, jausmus. Tai, kas dabar atrodys svarbu, reikšminga, po kurio laiko virs apmaudu, kliūtimi į sėkmę...

Diena nepalanki avantiūroms, rizikavimui – viskas gali išeiti atvirkščiai nei viliatės. Netinka ką nors naujo pradėti, pinigus investuoti (jie gali labai negreit grįžti, jei išvis grįš...), taip pat naujas romantiškas pažintis užmegzti. Nepalankus metas aiškintis santykius su tais, kuriuos mylite, ką nors barti, bausti – sulauksite neadekvačios reakcijos. Bus svarbu likti geranoriškiems bendraujant ir atidiems dirbant. Galite sužinoti naujų dalykų, reikalingų veiklai. Būkite atidesni vyresnybės nurodymams – nesudarykite progų suabejoti jūsų profesionalumu. Nepatartina imtis sudėtingų, atsakingų užduočių. Ir nereikėtų skubinti įvykių – ramiai veikdami pasieksite daugiau. Venkite žadėti, įsipareigoti nepagalvoję, skubėdami – kiekvienam reikalui apskritai skirkite daugiau laiko nei paprastai. Diena nepalanki šventimams, pramogavimams, romantiškiems pasimatymams. Būkite atsargesni vandenyje. Venkite svaigalų bei apsvaigusių asmenų. Patartina dažniau į žemę žiūrėti, joje darbuotis. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Vis tik buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – tai sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas jūsų gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolas grąžins. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros. Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį gerai tvarkyti senus, užvilkintus dalykinius reikalus. Nebloga proga pamėginti viršininką įtikinti savo teisumu, siūlyti savus sumanymus, naujus projektus. Ne pats geriausias laikas tėvams pasakoti apie galimus pokyčius savo gyvenime.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis permainingas: gera nuotaika, puikūs planai, bet netikėtai kažkas ima ir viską sugadina... Verčiau daug nesitikėti ir labiau pasikliauti savieiga. O svarbiausia daryti tai, ką jaučiate esant reikalinga, ir nesiderinti prie draugų reikalavimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs, ir ketvirtadienį galite susikurti problemų tuščioje vietoje bei pakenkti savo santykiams su tais, kas jus remia, palaiko, myli bei dalinasi su jumis vargais, rūpesčiais. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis. Galimos problemos dėl skolų.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį dažniau nusileisite sutuoktiniui, tėvams ir įsiklausysite į savo vidinį balsą. Gali paaiškėti nepatikimi sąjungininkai, atsiskleisti apgaulingi draugai, suagresyvėti priešai, konkurentai.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nieko ryžtingai nespręskite, nesiimkite – reikalingas lankstumas, atsargumas. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti savo darbo vietą bei pasitikrinti sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį pasinaudokite proga užbaigti nemalonų reikalą ar išspręsti keblią problemą, išsiaiškinti apgaulę darbe ar asmeniniuose santykiuose – yla iš maišo išlįs. Kita vertus, jei turite ką slėpti nuo mylimo žmogaus, pasisaugokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nieko nepaskubinsite – galite atsimušti į netikėtas naujas kliūtis. Netinka tvarkyti biurokratinių reikalų. Apsiribokite šeimyniniais rūpesčiais. Namie galimi buitinės technikos gedimai, rūpesčiai dėl vandentiekio, kanalizacijos.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – slaptų pavojų, nelauktų nemalonumų metas. Būkite pasirengę staigmenoms, ir nusivylimų bus mažiau. Mažiau kalbėkite, mažiau žadėkite, atsargiau važinėkite ir nepasirašinėkite atsakingų dokumentų. Tinka tikrinti sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį neskubėkite – pirmas įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti arba pervertinti gautus pasiūlymus, neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus. Tad ant nieko nepykite, niekuo nesipiktinkite, bet ir neskubėkite džiaugtis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį jūsų reakcija bus staigi, bet netiksli (arba neadekvati), gal geriau visai nereaguoti? Nepasikliaukite kitų pažadais, mažiau klausykite kažkieno patarimų – vadovaukitės savo nuojauta, tiesa, lėkdami, skubėdami savęs tikrai negirdėsite. Atsargiau vairuokite mašiną.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį, jei norėsis nieko neveikti, taip ir darykite – šiandien laimės tie, kas ramiai ilsisi. Beje, save versdami užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais, pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Daugiau miegokite, ilgiau pabūkite gamtoje.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis daug kuo nepalankus – tai apgaulingas metas. Mažiau planuokite – mažiau teks nervintis, kad viskas išeina kitaip, nei manėte. Ne laikas svarbiems sprendimams, atsakingiems įsipareigojimams. Tiktų kreiptis į senus draugus pagalbos, patarimo. Būkite atsargūs maudydamiesi. Venkite svaigalų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą