Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 9 d.

Pasistenkite šį savaitgalį atsiriboti nuo rūpesčių ir reikalų, bent jau nieko naujo nesiimkite, nieko svarbaus netvarkykite. Savaitgalis bus labiau sėkmingas susitelkusiems, nesiblaškantiems asmenims, nelinkusiems į aktyvų bendravimą. Labiau siekite ramybės, susitaikymo.

Ypač šeštadienį dera labiau vengti ginčų, konfliktų – tiek su savais, tiek su svetimais (ypač kelių policija). Ir nepraraskite kantrybės bendraudami, stenkitės kitiems pasitarnauti, o ne reikalauti. Neprašomi nemokykite, nenurodinėkite, nesistenkite demonstruoti savo galių, privalumų, išmanymo. Diena netinkama bendravimui, kelionėms, šventimams. Nepalanku megzti naujas pažintis. Nepatartina pirkti vertingų daiktų. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo labiau reikšmingi moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują. Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar būtų labai susivėlę; tarakonai į namus ateitų; jei laikrodis vėluotų ar sustotų; veidrodį sudaužyti. Geras ženklas: iš ko nors pinigų gauti – pelnas visą mėnesį; jei laikrodis skubėtų – greita sėkmė; rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą; tamsiai ruda, vyšninė spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ne viskas patiks šį savaitgalį – ne viskas atitiks jūsų svajones, norus, poreikius. Be pagrindo galite veltis į konfliktus su artimaisiais, imsite ginčytis be pagrindo. Labiau pasikliaukite mylimo asmens nuomone ir labiau gerbkite įsitikinimus tų, kuriuos mylite.

Jautis (04 21–05 20). Mokėkite ne viską pasakyti, ką galvojate, bei pagarbiai išklausyti pašnekovo nuomonę, ypač, jei tai jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus. Nepykite, nepasiduokite ginčo azartui. Nepiktnaudžiaukite kelių policijos kantrybe, neprovokuokite vagių.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį bus puiku išlieti susikaupusį nepasitenkinimą tvarkantis – nepastebėsite, kiek daug sugebėsite nudirbti. Jėgų priekaištams tikrai nebeliks, o atsinaujinusia aplinka apsidžiaugs visi.

Vėžys (06 22–07 22). Bus lengva prarasti saiką, reiškiant jausmus – viskas taps ryšku, ir meilė, ir neapykanta. Nepykite dėl mylimo asmens bei vaikų nedėkingumo ar galimų išdaigų. Būkite atidesni savo sveikatai – svarbus kokybiškas poilsis, maitinimasis.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį sunkiai sau vietą rasite. Net jei viskas tvarkoje šeimoje ir neturite materialinių problemų bei jūsų meilės santykiai visiškai sklandūs – slėgs neaiškios nuojautos, nerimas.

Mergelė (08 23–09 22). Galite tapti nekantrūs ir tendencingi. Pasistenkite išgirsti, ką jums sako artimieji. Būkite atidūs, kad neatsargiu žodžiu ar lengvapėdišku poelgiu neužgautumėte mylimo žmogaus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mokėkite įvertinti artimųjų rūpestį jumis ir nebūkite reiklūs sutuoktiniui, kitaip nemalonūs pokalbiai bus neišvengiami, galite išprovokuoti net skyrybų nuotaikas.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos provokuos ryžtingam poelgiui. Ko gero, nuostoliai neišvengiami, bet reikalingi svarbiam ketinimui (ypač profesiniam) įgyvendinti.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį reikalingas poilsis visiškai ramioje aplinkoje. Jei jus erzina namai, artimieji – išvykite kur į neutralią teritoriją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate gana įsitempę, tačiau bendravimas su bičiuliais padės neprarasti pusiausvyros.

Vandenis (01 20–02 18). Nereikėtų labai kategoriškai spręsti apie susidariusią situaciją – gana greitai išeitis savaime atsiras. Būkite kantresni su artimaisiais – keliate jiems per didelius reikalavimus.

Žuvys (02 19–03 20). Ne pačios geriausios dienos viešnagei ar svečių priėmimui. Bendraudami pasistenkite neprarasti takto subtilioje situacijoje – galite sugadinti santykius su mylimu, artimu žmogumi, savo vaikais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą