Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 14 d.

Ketvirtadienis bus emociškai itin sunkus metas, kupinas painiavos, įvairių neaiškumų, apgaulių, skatinantis konfliktus. Siekite likti susikaupę bei santūrūs, neskubėkite daryti išvadų, reaguoti: deja, šiandien būsime linkę dažniau klysti, neteisingai įsivaizduoti partnerių galimybes (bei tikslus).

Nesiduokite įtraukiami į avantiūras, saugokitės intrigantų. Beje, gali atsiskleisti žmonės, kurie prieš jus rezga intrigas. Tai netinkamas laikas naujų darbų pradžiai, svarbių dokumentų, sandorių tvirtinimui, aktyviai veiklai. Neužsigriebkite per daug darbų – stigs jėgų bei ramybės (ypač moterims). Šiandien verta klaidas taisyti, skolas grąžinti, atsiprašinėti, taikytis. Reikėtų labai saugotis finansinių apgaulių, intrigų, apkalbų, vagysčių. Ne laikas kreiptis su pretenzijomis į vadovybę. Nepalanku prašyti atlyginimo padidinimo. Nebūkite patiklūs perkant, tariantis, netarpininkaukite, neužmezginėkite naujų pažinčių (ypač romantiškų) – jos nieko gero neatneš. Sustiprės nereikalingi įtarimai mylimo asmens atžvilgiu – nepavyduliaukite, ko gero, kažką ne taip supratote... Kita vertus, tikėti šios dienos meilės prisipažinimais irgi neverta, kad ir kokie jie būtų įtikinami. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų tikimybė. Nepalanki diena įvairiems šventimams, pristatymams, viešnagėms, kelionėms. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, būkite atidesni maisto kokybei – galimi apsinuodijimai. Būkite atsargesni vandenyje. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė). Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį partneriai, net draugai gali nepateisinti jūsų lūkesčių (ypač finansiniu klausimu). Pasikliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks atlikti tai, ką planavote padaryti su kitu asmeniu.

Jautis (04 20–05 20). Šiandien vargu ar būsite teisingai suprasti, deramai įvertinti savo vadovų ir net artimiausių žmonių. Netinka finansiniais klausimais kreiptis į vadovybę, spręsti reikalo finansavimo klausimą. Nesivelkite į tarnybinius romanus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasikliaukite kažkieno autoritetu, svetimomis, nepatikrintomis nuomonėmis, ir venkite garsiai sakyti savąją, taip pat už kažką laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę. Venkite kalbų apie jūsų ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis nesmagus – gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe ir atsisakyti senos svajonės (ypač jei ji susijusi su meile ar kažkokio turto įsigijimu)... Iš tikrųjų reikėtų tik išlaukti porą dienelių (iki savaitgalio), kol pasibaigs blogasis laikas. O dabar tiesiog labiau pasaugokite tai, ką realiai turite.

Liūtas (07 23–08 22). Kad ir kas įvyktų – ne laikas teisti, aiškintis teisybę. Problemos gresia ir dėl senų, neįvykdytų pažadų, negražintų skolų – venkite konfliktų su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais. Galite patirti stresą ir per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien iš esmės nieko rimto nesiimkite – galimi smulkūs kliuviniai, gali būti ir prastesnė savijauta. Tiesiog pasaugokite savo sveikatą bei gerą nuotaiką. Ir aiškinkitės savo silpnąsias vietas, ieškokite klaidų bei nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią negerą naujieną – galimas daiktas, jog kažkas kažką supainiojo. Bus didesnė traumų, nesėkmių tikimybė gamyboje, buityje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Apgaulingas metas – pavojaus nejausite ir nepastebimai įsivelsite į avantiūrą... Bent jau niekam nieko nežadėkite, nesiskolinkite ir neskolinkite. Gali paaštrėti nesutarimai šeimoje, atsirasti naujų nesklandumų tarp įsimylėjusių. Būkite atidesni vaikų elgesiui – gali atsikartoti senos problemos.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį naudingas pasyvumas – taip neįsitrauksite į nereikalingas veiklas, neįkliūsite į pavojingus reikalus. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui. Na, o darbe nepersistenkite, mėgindami pasižymėti šefo akivaizdoje – vargu ar jis tai supras, juolab įvertins.

Šaulys (11 23–12 21). Net jei jausitės puikiai – nerizikuokite. Ypač reikėtų vengti ką nors žadėti, skolinti pinigus ar vertingus daiktus. Galimi rūpesčiai dėl šeimos, dėl giminaičių. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus bei šeimos, meilės paslaptis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį reikėtų mažiau norėti, o tikėti sėkme ar gerais norais netgi pavojinga. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų per partnerius (ypač, jei tai moterys). Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite kuklesni, atsargesni – neprašykite, nereikalaukite nieko bei neprisiimkite jokių rimtų finansinių įsipareigojimų. Ir likite ištikimi tiems, kuriuos mylite – naujas partneris nebūtų geresnis...

Žuvys (02 19–03 20). Nesinervinkite – šiandien negali viskas klostytis taip, kaip reikia. Jums šis metas gali būti itin sunkus, kai verta daugiau ilsėtis bei apskritai likti namuose, jei tik aplinkybės tai leidžia.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą