Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 14 d.

Trečiadienį įtampa kiek sumažės, tačiau diena nėra tinkama priimti rimtus sprendimus, rizikuoti. Ir mažiau planuokite – dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių kai kas gali pasikeisti.

Netiks pasirašinėti atsakingų dokumentų, pirkti vertingų daiktų – galite apsigauti. Taip pat venkite provokacijų, nesivelkite į ginčus – pasistenkite dažniau likti nuošalyje, neskubėkite žadėti, įsipareigoti, prisiimti atsakomybės (ypač piniginiuose, turto reikaluose). Ir būkite tolerantiškesni, tikrinkite gaunamą informaciją. Taip pat nebūkite tikri dėl dalykų, kuriuos jums pažadės, ar dėl žmonių, su kuriais susipažinsite. Venkite naujų, mažai pažįstamų asmenų. Diena nepalanki šventimams, pramogavimui. Labiau tikėtini ir konfliktai, traumos, avarijos. Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Vis tik gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę. Būti sapne nuogam – sėkmė, apsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolų grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros. Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas skubių reikalų tvarkymui; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite. Jus bus lengva suklaidinti finansiniuose dalykuose. Nepasiduokite partnerių spaudimui – jie irgi gali suklysti. Netinka aiškintis santykius su antrąja puse ar mylimu žmogumi – sukelsite maištą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį stenkitės greitai nesureaguoti, venkite žmonų, kurie reikalaus staigaus apsisprendimo, – jums reikia laiko apmąstymui. Atidėkite savo atsakymą kitai savaitei. Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite kelyje su artimaisiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį gali apimti nusivylimas dėl neesminių dalykų, atsitiktinės nesėkmės ar mylimo žmogaus neatidumo (šiuo sudėtingu metu nieko nereiškiančio). Būkite itin atidūs bei susikaupę. Pasistenkite niekam nieko nežadėti bei neskolinti.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį rimtoms išvados – ne metas. Nieko nekeiskite: blogiausia, ką galima dabar padaryti, tai apsisukti ir išeiti... Būkite pasiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks įgyvendinti šios dienos sumanymus. Nerizikuokite turtu.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis – sudėtinga, net pavojinga diena. Saugokitės netikėto konflikto – jis gali kilti dėl atsitiktinai išsprūdusio netikusio žodžio... Ir nemanykite, kad priekaištais paveiksite kito sąžinę. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį geriau svarbius reikalus, kaip ir atsakingą kelionę ar susitikimą su užsieniečiais, atidėti kitai savaitei. Venkite kištis į svetimus reikalus neprašomi, aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis įtemptas ir dažnai pavojingas. Itin būkite apdairūs piniginiuose, turto reikaluose – tai nuostolių, baudų ar kitokių netikėtų praradimų laikas. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia mokėti ir atleisti).

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį neskubėkite nuliūsti, nusivilti, nors diena ir žada netikėtumus, ne pačias geriausias naujienas. Nesureikšminkite kritikos, nesitikėkite žadėtos pagalbos ar dėkingumo. Ne laikas aiškintis santykius su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su kolegomis, šefu. Galimi rūpesčiai dėl darbo technikos. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite juos išleisti – investuoti, skolinti, pirkti brangų daiktą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis gana pavojingas – nepervertinkite savo galimybių bei įtakos. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite – tai virs rimtu nesusipratimu, galinčiu atšaldyti santykius.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienio klaidos darbe gali atnešti nuostolių bei kitokių rūpesčių. Geriausia, ką šiandien galima padaryti – tai pamiršti dalykinius rūpesčius ir džiaugtis namų ramybe, nors rūpesčių ir namie pakaks, ypač jei sugalvosite aiškintis meilės santykius ar aptarinėti šeimos biudžetą.

Žuvys (02 19–03 20). Nors kuo puikiausiai viską žinote, bet trečiadienį tai nepadės. Deja, tai blogas laikas. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Gali kilti nenumatytų nemalonumų darbe arba tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą