Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 12 d.

Jei imsitės skubių ar svarbių profesinių reikalų, būkite pasiruošę, kad atsiras netikėtų kliūčių: kažkas susirgo, kažkas pamiršo, pavėlavo ar tiesiog užsispyrė dėl nesuprantamo principo.

Nereikėtų skubinti įvykių eigos, kaip ir nepatartina įsipareigoti ką nors greitai atlikti, – vargu ar laiku spėsite. Jūsų darbai turi būti atlikti itin kokybiškai, jei nenorite sugadinti santykių su vadovybe ir saugote savo darbo vietą. Deja, trūkumai ar kažkokie slepiami dalykai greitai paaiškės – tai tas metas, kai yla iš maišo išlenda. Būkite itin diplomatiški, jei tektų kreiptis su prašymais, pasiūlymais į vadovybę ar aukštus įtakingus asmenis, įvairius valdininkus. Beje, jei jums pavyks sudominti savo idėjomis, projektais bei gauti pritarimą – įgysite ilgam paramą, palaikymą. Diena bus daug kuo naudinga, jei mokėsite likti geranoriški, nesivelsite į konfliktus.

Vis dėlto diena sudėtinga, net pavojinga – išlieka nelaimingų atsitikimų, traumų, apsinuodijimų tikimybė. Labiau pažeidžiama galva, pėdos, rankos. Galima nukentėti ir per apsvaigusius asmenis, taip pat per psichikos ligonius ar religinius fanatikus. Trečiadienio naktį 2 val. 53 min. Merkurijus sugrįžo į Svarstyklių ženklą, kur išbus iki spalio 29 d. Tokia Merkurijaus padėtis skatina mandagesnį bei pagarbesnį bendravimą, partnerystės siekimą reikaluose. Bus labiau gilinamasi į sutuoktinio reikalus, tai paskatins ir sutuoktinių dalykinį bendradarbiavimą bei didesnį domėjimąsi (kaip ir dalyvavimą) visuomenės gyvenimu. Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – tai pildysis tiesiogiai. Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais – tai nesėkmės piniginiuose, turto reikaluose bei karjeroje. Geras ženklas: ką nors rasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su pilnais kibirais ar kitaip nešiną vandeniu. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį ne viskas klostysis pagal planą, kiekvienam reikalui verta skirti daugiau laiko; palankios spalvos – žydra, mėlyna, auksinė, vengtinos – žalia, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis mažiau rūpesčių sukels, jei nebūsite labai ambicingi, įtarūs arba atvirkščiai – patiklūs. Dėl nereikalingų principų, kvailų (nerealių) idėjų galite susipykti. Savo užduotis atlikite kuo sąžiningiau. Galite nukentėti per įvairius tikrintojus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį likite savarankiški, vadovaukitės savo galva. Elkitės ryžtingai, tiesa, rizika turi būti pamatuota. Jei kas iškart nepavyks, nieko baisaus – ši diena palanki dar kartą mėginti, grįžti prie nesėkmių, perdarinėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nieko naujo nepradėkite. Venkite veltis į ginčus, ypač su vadovybę bei tėvais. Taip pat būkite malonesni, švelnesni sutuoktiniui, atlaidesni kolegoms – tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, būkite apdairesni kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį būkite taktiški bendraudami – galite sugadinti santykius įkyrumu, priekabumu tiek darbe, tiek namuose. Ir nepainiokite tarnybinių bei draugiškų (giminišku) santykių. Likite apdairesni kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį darbų bei atsakomybės krūvis augs. Tik neskubėkite – būkite atidūs, kad šefas neprisikabintų dėl darbo kokybės ar našumo (gali nukentėti jūsų alga). Atsargiau vaikščiokite laiptais, nekilnokite sunkių daiktų.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį daug kas erzins: aplinkinių kvailumas, dvilypumas, nemokėjimas profesionaliai dirbti, priimti tikslius sprendimus. Jei turite reikalų su užsieniečiais – neskubinkite jų, nespauskite, taip daugiau laimėsite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis žada rūpesčius dėl sutuoktinio, keblumus darbe. Vis tik elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos ir į draugus – nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – painus laikas, skatinantis ekstremistišką požiūrį į supantį pasaulį. Vis dėlto sugebėsite (bent jau stenkitės) objektyviai įvertinti save, sutuoktinį, aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį priekabiems, reikliems nebus lengva susitvardyti – vis kažkieno trūkumus įžvelgsite. Tausokite savo bei artimųjų ramybę, taip pat būkite atidesni partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms. Ir labiau pasaugokite sveikatą, galimos traumos darbe.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį būsite tvirti, sumanūs, tačiau galite apsirikti, jei veiksite impulsyviai, mėginsite kažką paskubinti. Deja, būsite linkę ir pernelyg griežtai vertinti aplinkinius, ypač artimuosius, vaikus. Tačiau patys galite ne juokais supykti, išgirdę kritiką savo atžvilgiu, ypač iš šeimos narių.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį aplinkybės jus gali laikinai sustabdyti. Ką gi – tai proga grįžtelėti į savo praeitį, į nuveiktus darbus, bei juos patikrinti, perdaryti. Kita vertus, derėtų atlikti užmirštus įsipareigojimus. Ir būkite pagarbesni artimųjų nuomonei.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį būkite atidūs draugų patarimams, dažniau suabejokite savo nuomone. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote. Būkite atidesni dalykinėms naujienoms, gautiems patarimams, pasiūlymams. Ir nepykite, nesivelkite į ginčus dėl galimos kritikos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą