Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 19 d.

Trečiadienį įtampa dar labiau išaugs – veršis tai, kas negatyvaus kaupėsi pasąmonėje, nuo savęs buvo slepiama, mėginama apeiti, užmaskuoti, visa tai taps įvardyta. Ir tai bus nebloga proga geriau susipažinti su savo vidumi, su tomis paslaptimis, kurių apie save nežinome. Tiesa, dažniausiai po tokių susitikimų su savo slaptuoju, nematomu pasauliu imama maištauti...

Kad ir kuo užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite klaidas, savo pavaldinių, viršininkų ar šeimos narių trūkumus, tačiau stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai. Tai sužlugdys gerą intenciją. Beje, savo interesus, savo nuomonę reikėtų atskirti nuo kolektyvo – kolektyviškumas nieko gero neduos. Šiandien netiks pradėti naujus darbus. Venkite žadėti, įsipareigoti gerai nepasvarstę. Gali iškilti finansinės problemos, atsiverti nuostoliai, tačiau tuo pat metu gali atsirasti ir išeitis. Tad neskubėkite nuleisti rankų – bus būdų, kaip išsisukti iš keblios situacijos. Tiesa, ne laikas aiškintis ginčytinus piniginius, turto reikalus, ypač su dalykiniais partneriais, taip pat spręsti paveldėjimo privilegijas su giminaičiais. Bloga mintis ir kelti pavydo scenas – šiandien mums daug kas atrodys įtartina, o ego reaguos labai jautriai net į menkiausius nepagarbos, nedėmesingumo požymius, kurie bus traktuojami kaip nemeilė, neištikimybė ir pan. Didesnė technikos gedimo, įvairių avarijų, ypač gamyboje, taip pat gaisrų, sprogimų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą (asmenys, turintys silpnesnę širdį, turi būti sau atidesni). Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – apsaugos įgijimas. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtant. Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje, jei sulūžtų peilio ašmenys – galima katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų užpuolimo, jei skėtis sulūžtų – vienatvė, jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys, jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis. Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gresiančių nemalonumų, rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nepervertinkite savo galimybių, nepasiduokite aplinkinių įtakai. Deja, spaudžiami kolektyvo, draugų, artimųjų, giminaičių galite leistis į abejotiną avantiūrą. Blogas laikas naujam romantiškam ryšiui užmegzti, taip pat netiks erzinti savo porą flirtuojant su kitu (kita).

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį geriausia likti namie, taip bus paprasčiau atsiriboti ne tik nuo probleminių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nuo nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams bei savo atžaloms. Ne laikas meilės santykius aiškintis – galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį taps aišku, ar nenorite per daug, ar dabartiniai ketinimai realūs. Venkite gausių susibūrimų, būkite atsargesni spūstyje. Ne laikas dideliems pažadams. Ir niekur neskubėkite, o ypač jei vairuosite automobilį. Pasisaugokite vagių.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nesiimkite tvarkyti finansinių reikalų – galite viską sugadinti. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą bei sveikatą, taip pat santykius su antrąja puse. Beje, tai netikęs metas aptarinėti šeimos išlaidas, planuoti biudžetą.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, deja, saiko bei sveiko proto tikrai gali pristigti. Tad būkite atidūs, kad nesugriautumėte savo laimės bei sėkmės pagrindų! Bus nemenka traumų bei konfliktų tikimybė. Labiau vertinkite darnius santykius šeimoje.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – prieštaringas metas, kai norėsis vien ramybės bei poilsio, tačiau aplinkybės reikalaus kitų dalykų, plėšys pusiau. Vis tik daug jėgų bei laiko sutaupysite, jei atidėsite penktadieniui visus dalykinius rūpesčius, o šiandien tiesiog ramiai pailsėsite. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, gaisrų, sprogimų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį bendraudami ieškokite sąlyčio taškų – ir taip pakaks aplinkinių nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystes, kenkiančias santykiams šeimoje bei jūsų doram vardui.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis kritinis, tad kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo – kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių bei kitokių problemų. Pasistenkite būti nuoširdesni mylimam asmeniui – nustokite ieškoti trūkumų. Labiau pasaugokite sveikatą bei sveikus santykius šeimoje. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį pasistenkite, kad pakaktų išminties suvokti, kur buvote neteisūs, – pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, pažeminote ar nuskriaudėte.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį bus sunku neprarasti savitvardos. Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui bei ramiau viską vertinti. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė, galimas smurtas. Nepasiduokite įniršiui ir būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net kasdieninius darbus dirbdami.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – konfliktinis. Sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais, su pareigūnais (ypač kelyje) bei laiku nusileisti, pripažinti savo kaltę. Ir nepažeidinėkite įstatymų (ypač darbe). Beje, jei jums nepritars antroji pusė – nieko gero iš šios dienos pastangų neišeis.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį slapti, nepastebėti trūkumai jūsų veikloje, jūsų žiniose, artimo žmogaus ar patikimo draugo, kolegos nesąžiningumas tampa akivaizdūs. Na, o šį nepasitenkinimą nukreipkite klaidų taisymui savyje bei veikloje. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos netikėtos traumos, lėtinės ligos paaštrėjimas, gali atsiverti ir slapta liga.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą