Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 27 d.

Nors ketvirtadienį pasijusite smagiau – imsite atgauti jėgas, tapsite energingesni, – tačiau nepamirškite, kad lemtingas metas po Saulės užtemimo Skorpiono ženkle tęsiasi, tad viskas turi būti apgalvota, pasverta. Vis dėlto tai jau aktyvios veiklos metas, kai pavyksta paskubinti įstrigusius reikalus, užvilkintų darbų užbaigimą.

Tiesa, painiavos pakaks. Tai tas laikas, kai ne taip išgirsime, klaidingai suprasime ar mums bus netiksliai, nekorektiškai perduota informacija. Nesiimkite painių užduočių, sudėtingų darbų. Būkite itin atidesni rašydami, skaičiuodami. Neskubėkite pasirašinėdami dokumentus. Ieškokite netikslumų, klaidų, taisykite jas. Ir venkite ginčų, konfliktų. Nepatartina pirkti telefonų, transporto priemonių.

Pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų (ypač telefoninių, internetinių). Labiau pasaugokite rankas, na, ir rankines, pinigines, savo transportą. Būtina didesnė atida kelyje – tiek vairuotojams, tiek keleiviams. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates. Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti. Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būsite pakankamai darbingi, tačiau klaidas darysite dažniau nei įprasta, tad nepamirškite tikrinti atliktus darbus. Niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius, rizikingas keliones atidėkite.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis dvilypis, kai nesėkmė ir laimėjimas mažai kuo skiriasi... Šiandien bloga savijauta gali išmušti iš vėžių, tad jei nekaip jaučiatės, venkite svarbius reikalus tvarkyti. Ir nereikėtų rizikuoti kelyje, pyktis su artimaisiais, su tais, kuriuos mylite. Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį neverta dalintis savo mintimis, įspūdžiais, jausmais. Būkite šiltesni sutuoktiniui – tai padės išvengti piktų kalbų. Ne laikas aiškintis santykius dėl finansų (meilės) stygiaus. Ne laikas ir ultimatumams meilėje.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį jūsų silpnosios vietos, klaidos gali labiau nei paprastai aplinkiniams kristi į akį. Vis dėlto nepykite dėl pastabų – juk iš šalies geriau matyti. Daugiau dėmesio skirkite klaidų taisymui, taip pat sveikatos stiprinimui. Patartina iš esmės tvarkytis namuose, darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – palankesnė diena nei vakar, bet vis dar pavojingas metas po Saulės užtemimo. Svarbu nurimti, susikaupti. Ir jokių avantiūrų. Mažiau žadėkite, apskritai mažiau kalbėkite – vėliau gailėsitės dabar išsprūdusių žodžių. Nebūkite patiklūs, neužmezginėkite naujų pažinių (nei dalykinių, nei draugiškų, nei romantiškų).

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį laukia kliūtys dėl pinigų ar kažkieno geranoriškumo stygiaus. Šiandien jūsų galimybės ribotos, tad daug nesitikėkite, ir ne tik reikaluose. Siekite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo bei neprivalomų ar atsakingų darbų. Saugokitės intrigantų, sukčių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nebūkite lengvatikiai – kai kurie „draugai“ mielai jums „pagelbės“... Būkite atidesni savijautai, labiau pasaugokite ramybę bei sveikatą, pinigus, turtą.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį problemos labiausiai tikėtinos dėl neadekvačios reakcijos – jūsų arba jus supančių žmonių, – tad siekite likti ramūs bei objektyvūs. Galimos neplanuotos išlaidos, susijusios su sveikata ar remontu, baudos. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį ne laikas priimti sprendimus dėl karjeros, nepalanku dėl to su atsakingais žmonėmis kalbėtis. Beje, labai nepasikliaukite draugais – savo įsipareigojimų jie gali neįvykdyti. Ir venkite rizikuoti kelyje – stigs atidos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį ne viskas bus taip puikiai, kaip norisi. Tačiau net ir nusivylimas atneš naudą, nes padės praregėti bei suvokti, ko jums gyvenime per daug, ko reikia atsisakyti, kad pasiektumėte savo tikslus. Būtina didesnė atida kelyje. Ir labiau pasaugokite asmeninius daiktus – jie gali pasimesti ar būti kažkieno „pasisavinti“...

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį vargu ar pavyks viską atlikti, kaip tikitės, – verčiau siekite prisiderinti patys prie aplinkinių, situacijos. Venkite beatodairiško entuziazmo bei fanatikų. Ir neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį darbo (kaip ir meilės) reikalais atidėkite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą