Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 3 d.

Ši savaitė – savotiška ramybės oazė sudėtingame laike tarp dviejų užtemimų, kai viskas nurimsta, laikas lyg sustoja. Stabtelkite ir jūs, apsidairykite aplinkui, atsigręžkite atgal.

Įvertinkite savo pasiekimus ir pamąstykite, kaip juos įtvirtinti. Pagalvokite, ką esate praleidę, ko nepadarę, kad jūsų gyvenimas būtų sėkmingesnis, laimingesnis? Šiomis dienomis likimas suteiks progą dar kartą pamėginti laimę – ypač jei esate intuityvus asmuo ir įsiklausote į vidinį suflerį... Šiandien nepalanku imtis aktyvios veiklos, darbus pradėti. Tinkamas laikas ankstesnių darbų tikrinimui, analizavimui, klaidų taisymui. Palanku spręsti konfidencialias problemas. Beje, gali atsiskleisti senos paslaptys, iškilti ilgai maskuotas reikalas. Yla iš maišo išlys... Bet kokiu atveju, tiks ieškoti pamestų daiktų, dokumentų. Šiomis dienomis gali pasisekti (ateiti paguoda) ir tiems, kas ieško dingusio žmogaus, prapuolusio gyvūno.

Tiesa, iki 15 val. 34 min. tęsis vakarykštis nepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, kai stipresnės iliuzijos, kai dažniau apsigaunama, suklystama. Tad iki to laiko geriau nesiimti nieko svarbaus, na, ir nesivelti į ginčus, konfliktus – nesiimkite nieko vertinti bei spręsti. Ir nieko nedarykite paskubomis. Vėliau grįš darna ir reikalai savaime pajudės reikalinga linkme. Prasidės gerojo karminio atlygio metas. Kad ir kuo šiandien ar vėlesnėmis dienomis užsiimsite, bus svarbi kokybė – tai juk užtemimų koridorius, kai klaidos tampa sunkiai pataisomos. O klysti labiau seksis piniginiuose, turto klausimuose – šiuo metu galima pervertinti savo galimybes, verslo perspektyvas. Tad pasistenkite mažiau norėti – tai bus naudinga atsiminti ir kitą savaitę. Tad neskubėkite žadėti, prašyti, o ypač pasirašinėti finansinių, turtinių dokumentų. Ir likite atidūs, kad viskas finansiniu klausimu būtų sąžininga, teisėta – nebus sunku sudaryti iliuziją, jog viskas teisinga. Vakaras palankus šeimos šventėms, romantiškiems pasimatymams. Jei užsimegs naujas meilės ryšys, tikėtina, jog susitikote su asmeniu iš buvusių gyvenimų ir esate susieti karminėmis skolomis. Šiandien bus svarbu ką nors dovanoti, užsiimti labdara. Ir neatsakykite prašančiam! Bet kokie – geri ir blogi – sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su įspėjimais, net jei buvo malonūs. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas. Blogas ženklas: ryte pieną išlieti, įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė reikaluose, problemos dėl jūsų meilės, jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės reikaluose, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys, jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai. Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį skirkite darbų užbaigimui bei gydymuisi, poilsiui. Apdairesni būkite iki 15 val. 34 min. – tai gana pavojingas laikas, kai galima nukentėti per išsiblaškymą.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį kas nors gali už jus prisiimti atsakomybę ar atlikti sunkų, nemalonų darbą. Draugai, artimieji, sutuoktinis skubės padėti, jei tik, aišku, jų neatstumsite, prieš save nenustatysite – o pirmą dienos pusę taip gali nutikti.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį darbų, atsakomybės, rūpesčių krūvis dar labiau išaugs, tik neskubėkite persiplėšti ryte. Imkitės svarbių darbų po 15 val. 34 min., kai prasidės palankus metas pagal Mėnulio kalendorių. Sutelkite tuomet jėgas, aukokite laisvalaikį – bus svarbu vadovybei bei aplinkiniams įrodyti potenciją veikloje.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį laikinai nusistovės jėgų persvara jūsų naudai. Suskubkite sutvarkyti svarbiausius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais, su kelionėmis. Po 15 val. 34 min. gautus pasiūlymus veiklai, kelionėms priimkite, tik būkite apdairesni finansiniu klausimu – čia gali būti ne viskas skaidru.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį pats laikas apsidrausti nuo dalykų, kurių bijote. Atidžiau vykdykite dienos užduotis pirmą dienos pusę – klaidos brangiai kainuos. Nuo 15 val. 34 min. palankesnis metas. Atsargiau vairuokite. Ir nesivelkite į konfliktus tiek su vaikais, tiek su mylimu asmeniu. Labiau pasaugokite galvą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis nuo 15 val. 34 min. – gera diena partneriškiems susitikimams. Ieškokite reikalingų žmonių, siekite jų paramos. Palanku siūlyti vadovybei, įtakingiems asmenims, įvairioms organizacijoms savo projektus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį jūsų reikalai gali imti strigti dėl finansinių apribojimų. Jei taip nutiktų, atidėkite rytdienos popietei problemos sprendimą. Na, o kitokio pobūdžio kliuvinius pavyks pašalinti jau šiandien vakarop. Tai bus ir geras laikas sveikatos tikrinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį po 15 val. 34 min. smagesnis laikas ir galima mėginti laimę, jei esate viską apskaičiavę. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams. Tiesa, būkite atidūs, kad kam nors nesuteiktumėte tuščios vilties dėl jūsų jausmų – flirtuoti nepatartina.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nereikėtų tvarkyti atsakingų finansinių, verslo reikalų. Darbe irgi nesiimkite nieko rimto, naujo ar svarbaus – kol kas jums reikalingas laikas tam, kad susivoktumėte: mat dabar galima tapti iliuzijų auka meilėje, o taip pat piniguose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienio pirma pusė gali tapti nemagi dėl nelemto atsitiktinumo, kažkieno žioplumo, kvailumo. Pasistenkite anksčiau išeiti į darbą, kad nereikėtų skubėti, nervintis – dabar esate itin pažeidžiami. Svarbius susitikimus, pokalbius atidėkite popietei. Ryte būkite atsargesni kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį daug ką lems jūsų profesionalumas bei korektiškumas. Pasistenkite viską atlikti kuo geriau – brokas ar net menka klaida bus gera proga viršininkui, užsakovui sumažinti uždarbį, nebeduoti naujų, gerų užsakymų ir pan. Vis dėlto po 15 val. 34 min. jau palankus metas, tad pasistengę įrodysite, jog esate patys geriausi savo srities specialistai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ryte nekreipkite dėmesio į galimus nesklandumus. Nuo 15 val. 34 min. smagesnis metas, tad siekite užsibrėžto tikslo. Tiesa, ne laikas įkyrėti jums patinkančiam asmeniui meilės įrodymų beieškant.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą