Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 9 d.

Trečiadienis ne mažiau sudėtingas. Būsite emocingi, energijos nestigs, tačiau pakaks įtampos, stigs atidos. Iki 16 val. 40 min. tęsis kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai bus keistų sutapimų, neįprastų įvykių, naujienų, o kartu ir netikėtų trukdžių metas. Ne viskas bus taip, kaip suplanuosite, ne viską išvysite taip, kaip tikėsitės. Viskas gali išeiti atvirkščiai. Ko gero, sveikiau bus gyventi akimirka. Diena pavojingesnė mėgstantiems avantiūras – rizika šiuo metu neišdegs. Na, o tie, kas neskuba, kas pasirengę susidurti su netikėtumais ir turi pasiruošę planą B, C, D, keblumų patirs mažiau.

Visa diena nebus tinkama ką nors naujo pradėti bei priimti atsakingus sprendimus. Šiandien apskritai rekomenduojama pasyvi pozicija, ypač ginčo, konflikto atveju, nes nieko nepešite, tik tuščiai jėgas prarasite, be reikalo sau (o gal ir kitiems) nuotaiką sugadinsite. Darbe nepatartina imtis sunkių, atsakingų užduočių. Dažniau tikrinkite tai, ką darote, konsultuokitės. Ir atidžiau tikrinkite jus pasiekiančią informaciją – ne viskas pasitvirtins. Nebūkite patiklūs bendraudami, venkite ir naujų pažinčių. Tiesa, galimi įdomūs, reti susitikimai. Pokalbyje siekite išgirsti oponento nuomonę, venkite ginčų, ieškokite sąlyčio taškų.

Derėtų būti itin apdairiems su kompiuteriais, ryšio technika, mobiliaisiais telefonais (bus nepalanku pirkti kompiuterinę techniką, vaizdo, garso aparatūrą). Patartina svarbius reikalus aptarinėti tiesiogiai – ne telefonu ir ne elektroniniu paštu. Būtinas didesnis atsargumas buityje bei gamyboje su elektros prietaisais. Jei dažniau ilsėsitės, nesiimsite svarbių dalykinių reikalų tvarkymo, o namuose nesiaiškinsite santykių dėl neištikimybės ar nelygiateisės atsakomybės, darbų krūvio, neprimetinėsite jėga artimiesiems savo nuomonės bei valios – nebus progų suirzti, supykti, įsivelti į skandalą. Diena nebus palanki romantiškoms pažintims bei pasimatymams, šventimams, pramogavimui. Labiau pasaugokite sveikatą bei ramybę. Didesnė nei paprastai konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Bendraudami su draugais venkite nervintis bei juos nervinti – šiandien visi lengviau praras savitvardą. Taip pat būkite kantresni su vaikais. Iš antradienio į trečiadienį geriausia, jei nieko nesapnavote – reiškia, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų apie klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – reiškia gerus santykius su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos. Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, taip pat nužiūrėjimo požymis, jei rankos, kojos tirptų – gresia liga, jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui, jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų, garsiai knarkti iš trečiadienio į ketvirtadienį – per jus veikia tamsios jėgos. Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti, būti vandeniu apipiltam, jei stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, nepalankus svarbių reikalų tvarkymui; patartina nešioti baltų, alyvinių, rožinių atspalvių drabužius, vengtini žali bei įvairūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį finansiniuose dalykuose būkite atsargūs, nerizikuokite: nereikėtų pasikliauti sėkme – šiandien ji pokštaus. Beje, gali tekti suskubti į pagalbą draugams, giminaičiams – nebūkite šykštus. Vairuojant, einant gatve pavojinga rizikuoti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būsite gana energingi bei savimi pasitikintys, tiesa, ne visada kur reikia ir kada reikia. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nepasiduokite liūdesiui – jums stigs objektyvumo, tad būsite linkę prisigalvoti kvailysčių ar apie vaikus, ar apie draugus, ar mylimą žmogų. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Būkite atsargesni ir su aštriais instrumentais, darbo technika (ypač kompiuteriais), su degiais, sprogiais daiktais.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti ir su geru draugu – tad šiandien bus geriau daugiau tylėti, o ypač vengti dalintis savo sumanymais.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Ir dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena ims ir pagelbės, o gera žinia – sutrikdys planus. Gali užsimegzti naujos, keistos pažintys, kurios keis jūsų prioritetus, ateities planus.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neskubėkite pasakyti „ne“ mylimam žmogui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų – gal pjaunate šaką, kuri jus laiko? Kita vertus, būtent šiandien tinka nutraukti nereikalingus, išsekusius, toksiškus santykius. Artimiesiems, mylimam žmogui reikėtų skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį bandykite suprasti, kas teisinga jūsų gyvenime, o kur klystate. Kas trukdo išskleisti savo charizmą? Kas riboja jūsų laisvę? Tiesa, ne laikas atsakingiems, radikaliems sprendimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį galite jausti įtampą, nerimą, kurią nugalėti nebus paprasta. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi su sutuoktiniu ar kelių policija, aiškindamiesi santykius su draugais, giminaičiais ar pirkdami – įsigysite arba netikusių, arba nereikalingų daiktų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį dirbdami, vairuodami automobilį būkite itin atidūs – galimi netikėtumai ir net traumos. Tiesa, atsitiktinė smulkmena padės į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės bei rasti dar vieną galimą sprendimą. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai pažįstate, bei žavėtis nauju asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį būkite atidūs bei atsargūs dirbdami, važinėdami automobiliu. Likite švelnūs bei atlaidūs artimiesiems, ypač vaikams: būkite jiems atidesni, stebėkite, su kuo bendrauja, ką žaidžia. Tai ne pats geriausias laikas būrimams, spėjimams apie mylimą žmogų – viskas gali būti arba išsipildyti atvirkščiai, kaip, beje, ir jūsų nuojauta.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – ne pats geriausias metas, kai gali nutikti, kas tik nori, ir ne taip, kaip norisi... Nesivelkite į šeiminius barnius bei nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Labiau pasaugokite turtą, pinigus. Kelionėms nepalankus metas.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nereikia tikėti viskuo, ką matote, juolab skaitote ar girdite – šios dienos laiškučiai, žinutės bei liežuvautojų naujienos nebus patikimos. Nepriimkite sprendimų remdamiesi kitų nuomone.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą