Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 17 d.

Ketvirtadienis gana nervingas, ypač tiems, kas mėgsta išsiaiškinti, suprasti, kas vyksta. Tai painiavos laikas, kai baugu sužinoti tiesą ir tampa sunku užimti teisingą, objektyvią poziciją. Kad ir kuo užsiimsite, stenkitės labiau susitelkti – deja, būsime gana išsiblaškę, nepastebėsime reikalingų dalykų. Klaidos bus dažniausiai daromos dėl skubėjimo, paviršutiniškumo, nesugebėjimo nuodugniai ištirti reikalą.

Būkite atidesni bendrai nuomonei, paisykite aplinkinių patarimų, įspėjimų. Tvarkydami svarbesnius ar sudėtingesnius, nemalonius reikalus kreipkitės pagalbos į draugus.

Labiau tikėtini vandentiekio, kanalizacijos gedimai. Nepalanku pirkti avalynę. Atsargiau su cheminėmis medžiagomis, dujomis. Venkite svaigalų, stiprių raminamųjų vaistų. Nelaimės ir per apsvaigusius žmones. Būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtinas nevirškinimas, apsinuodijimai. Didesnė traumų tikimybė dirbant, judant.

Nepalankios kelionės vandens transportu. Ketvirtadienį 10 val. 43 min. Merkurijus pereina į Šaulio ženklą, kuriuo judės iki gruodžio 6 d. Kai Merkurijus Šaulio ženkle, imama optimistiškai mąstyti, atsiranda poreikis keliauti ar bent jau dažniau svečiuotis, rodytis visuomenėje, dalyvauti prestižiniuose renginiuose, užmegzti naujas pažintis, ypač su įtakingais, aukštesnę socialinę padėtį užimančiais asmenimis, taip pat užsieniečiais, dvasininkais, politikais. Tai metas, kai jums pavyks įgyti autoritetą per bendravimą su reikalingais žmonėmis. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis – tuo geriau. Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis dvilypis: nuotaika lyg ir bus smagi, tačiau galite be priežasties blogiau jaustis, sunegaluoti. Tačiau jei kas nepavyks dirbant, tvarkant reikalus, taps sunkoka tvardytis. Pasistenkite nereaguoti į provokacijas bei nebendrauti su piktais, kerštingais, ypač pavydžiais žmonėmis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis nebus sudėtingas, vis dėlto tai gana apgaulingas metas, tad nesiimkite atsakingų darbų. Netinkama proga demonstruoti savo šaunumą bei rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Galimi rūpesčiai per vaikus, tad būkite atidesni jų kalboms bei elgesiui.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – visai netinkamas metas reikalų tvarkymui, kelionėms. Tiesa, namie irgi galite jaustis sunkiai – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais ir mažiau tikėkitės padėkos bei įvertinimo.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis: vargu, ar tai bus pelninga ar kitaip naudinga. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešose vietose.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – apgaulingos naudos laikas, kai viskas atrodo geriau nei yra. Nerizikuokite pinigais. Ir būkite atidūs, kad neapgalvotais žodžiais nepablogintumėte santykių su partneriais, artimaisiais, mylimu asmeniu! Neįtarinėkite.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar euforijos. Venkite karštakošiškų, taip pat kraštutinių sprendimų. Venkite bet kokių rizikingų situacijų – ypač darbe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kas jus remia, palaiko. Saugokite finansines bei romantiškas paslaptis.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį jausitės stiprūs – energijos per akis, tad pavyks nemažai nuveikti. Tiesa, neskubėkite imtis visko, ką naujo pasiūlys. Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienio nuotaikos puikios – viskas krypsta jums palankesne linkme. Vis dėlto tai apgaulingas laikas, ir dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo ar partnerių pasitikėjimo. Tai gali pakenkti karjerai, tad savo užduotis atlikite kuo atidžiau. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui, sutuoktiniui – dažniau nusileiskite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį – savotiškos krizės pasaulėžiūroje metas, kai suvokiama, kad karalius (mokytojas) nuogas, o patiems niekas neaišku... Tiesa, dabar ne laikas ką nors aiškintis ar siekti kažką suprasti, juolab kitiems ką nors apreikšti. Nebūkite patiklūs su tais, kurie sakys, kad žino, ką daryti, kur eiti! Atsargiau renkantis kelius. Tiesa, atida kelyje bei kelionėse šiuo metu irgi svarbi.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį galite netekti ne tik jėgų, bet ir viltį prarasti. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, dėl kurių pasistenkite nei sau, nei artimiesiems nesugadinti nuotaikos. Ne laikas jokių reikalų tvarkymui. Pasisaugokite vagių, sukčių bei melagių.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ant nieko nepykite – šiandien daug kam stigs objektyvumo bei gero ūpo. Tiesiog stenkitės nieko nekritikuoti bei neteisti, nors sutuoktinis, partneriai, net draugai gali nervinti, erzinti, varginti savo problemomis, kabinėtis prie jūsų trūkumų, klaidų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą