Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 25 d.

Penktadienį pakaks entuziazmo, būsite aktyvūs. Tai džiugus metas, kai ryškėja šviesa tunelio gale, kai ima atsiverti naujos galimybės! Pats laikas paskelbti karo žygį dėl savo svajonės! Bent kažką padarykite, kad priartėtumėte prie jos. Tad susitelkite, niekam nešvaistykite jėgų.

Diena atneš sėkmę, naudą tiems, kas susikaupę, neskuba, bet moka neatsilikti, išgirsti naujienas ir prisiderinti prie pakitusių reikalavimų. Na, o gautų rezultatų irgi nesureikšminkite, nesipuikuokite – veiksmas šiandien svarbiau už pasiekimą. Diena bus gera imtis skubių darbų. Tiesa, nesiimkite daug darbų, atsirinkite tik svarbiausius – viską aprėpti bus sudėtinga, ir gali nukentėti kokybė. Tinkamas laikas profesiniams susitikimams, konsultacijoms, deryboms. Penktadienis bus palankus ir aktyvesnei fizinei veiklai. Gera proga pradėti sportuoti. Tinkamas laikas norintiems mokytis Rytų kovų menų. Palanku pirkti sidabrą bei sidabrinius amuletus su savo totemo atvaizdais. Norintiems įsigyti katiną (galite jau pradėti ruošis būsimiems Rytų Juodojo Katino metams) ši diena irgi sėkminga pasiimti į namus augintinį. Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai buvo susiję su meile, šeimos reikalais, taip pat atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius, pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius – tai sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė. Blogas ženklas: užkliūti einant, nukristi – galite praleisti gerą progą, jei kas ant jūsų užgrius, užbyrės, nukris – nuostoliai, jei nagas nulūžtų – liga. Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus tiek įvairių reikalų tvarkymui, tiek bičiuliškiems susibūrimams, šeimos šventėms; šeštadienį palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda; sekmadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė; pirmadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis – sėkmingas metas, kai apima azartas ir norisi vis daugiau... Norėkite, šiandien būsite teisūs, nes dabar puikiai nutuoksite, kuria linkme judėti, ką daryti, kad laimėtumėte kovą! Tiesa, būsite ir gana impulsyvūs, tad neskubėkite daryti išvadų, ypač užmegzdami romantiškas pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis tinkamas skubiam finansinių problemų sprendimui (rasite pačią tinkamiausią išeitį). Šiandien bus svarbu ir ką nors reikšmingo nuveikti šeimai.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis tinkamas partneriškiems susitarimams. Naudinga aptarinėti svarbius šeiminius reikalus, spręsti nesantaiką namuose. Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį, kad nereikėtų nervintis, nesiimkite didelio darbų kiekio ir visą atlikite ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų bei kolegų, šefo pastabas dėl atlikto darbo kokybės. Pats laikas atitaisyti savo klaidas – būkite nuoširdūs. Labiau pasaugokite sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – puiki diena, kai pasiseka apgalvotos avantiūros, kai pagaliau išjuda beviltiškas reikalas, kai sprendžiasi įsisenėjusios problemos. Jums seksis!

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį reikia taupyti jėgas, tad darbe reikalais neapsikraukite – dabar turi būti svarbiau namai, šeima. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį neatsisakykite padėti seniems draugams – tai padės ir jums pasiekti naujų laimėjimų. Tinka pasirašyti ilgalaikius susitarimus. Svarbiam pokalbiui su mylimu žmogumi geras vakaras.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – naudos bei sėkmės metas. Tiesa, būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam. Palanku vakare ką nors įteikti sutuoktiniui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis – pergalės ir lyderystės metas, kai galite ilgam užsitvirtinti sau perspektyvias pozicijas. Beje, labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – į jus bus kreipiama daug dėmesio. Beje, tai gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį...

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nieko rimto neveikite, nieko nespręskite – atidėkite tai savaitgaliui ar pirmadieniui. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, kliuvinio. Kad ir kas nutiktų, nepamirškite, kad už debesų slepiasi saulė...

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį – naudingų susitikimų bei susitarimų metas: jus parems draugai, įtakingi asmenys. Verta daugiau bendrauti, susitikti su bičiulius. Tiesa, vakarą pašvęskite šeimai.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienio įvykiai atneš ilgalaikę sėkmę – pakovokite už savo svajonę. Nepraleiskite progos aptarti su šefu jūsų karjeros klausimo – galite nemažai laimėti. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą