Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 14 d.

Baigiasi Mėnulio mėnuo – tai pasyvus metas, kai geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, skirti laiko apmąstymams, susikaupimui. Savaitgaliui mažiau planuokite – aplinkybės klostysis kitaip nei tikėsitės ir žmogus turės ne vieną progą Dievą prajuokinti.

Šeštadienį netinka nieko naujo pradėti, užmegzti naujų pažinčių (ypač romantiškų). Prasminga pažvelgti į prabėgusį mėnesį tam, kad kažką pakoreguotumėte atliktuose darbuose, o taip pat santykiuose su aplinkiniais, ypač siekiant taikytis su artimaisiais. Bus svarbu ieškoti kompromisų. Tiesa, tai nebus paprasta. Jau šeštadienį jausis didesnė nervinė įtampa ir ne viskas sklandžiai klostysis, gali tekti užsiimti visai kitais dalykais, nei ketinote. Tikėtini nesusipratimai bendraujant, ką nors veikiant, perkant. Nėra geras laikas įsigyti vertingų daiktų (ypač elektros technikos, kompiuterių, telefonų). Tad nepasiduokite pirmam impulsui – tai, kas iš pradžių patiks, vėliau erzins ar pasirodys netinkama, nenaudinga, nepraktiška, nekokybiška. Saugokitės ir vagysčių, apgaulių. Šeštadienį pasistenkite daugiau dėmesio skirti saviems, ypač tėvams, seneliams, vyresnio amžiaus giminaičiams – prisiminkite jiems duotus pažadus. Šeštadienis bus susijęs su apribojimais ir taps naudingas kritiškai įvertinti savo išlaidas, pajamas bei pradėti taupyti pinigus. Vis dėlto bus ir naudingų dalykų. Tai geras laikas kritiškai įvertinti bendravimo ratą bei planus, mat netikėtai išvysite, kur klystate planuodami ateitį, praregėsite, kokiais žmonėmis negalite remtis, pasitikėti, – juk „draugą nelaimėje pažinsi“... Tiktų pakoreguoti ir namų išplanavimą, baldų išdėstymą – dabar itin klius tai, kas trukdo laisvai judėti, patogiai dirbti ar bendrauti su artimaisiais, draugais. Iš penktadienio į šeštadienį svarbiausi buvo nespalvoti sapnai. Aiškiai išgirsti ar perskaityti žodžiai sapne – pranašiški. Gautus patarimus vertėtų įsidėmėti – tai gali būti puiki išeitis dabartinėje situacijoje. Puiku buvo sapne girdėti muziką – pagalba, apsauga, skaityti naują, švarią, nesuplėšytą knygą – geros gyvenimo permainos. Deja, sena, suplėšyta knyga – nieko gero nežada. Blogai buvo sapne plėšyti ar deginti knygas, laiškus, dokumentus. Gaisras reikštų įspėjimą, kad galite greitu laiku suklysti. Blogai bėgti, važiuoti – nuostoliai, apgaulės, vagystės. Gerai duris atidaryti – naujos pažintys. Blogas ženklas: jei nukristų, sudužtų laikrodis, veidrodis, indai, stiklas, jei akmuo iš apsodo iškristų. Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, jei laikrodis sustotų – pasibaigs negeras laikotarpis jūsų gyvenime.

Avinas (03 21–04 20). Nepasiduokite aplinkinių nerimui, nepasitenkinimui. Galite būti neteisūs antrosios pusės atžvilgiu – pasistenkite nusileisti pirmi. Itin pasaugokite save bei savo ramybę, pinigus, turtą.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose ir mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus. Galimos įvairiausios avarijos – tiek buityje, tiek kažką dirbant, tiek keliaujant.

Dvyniai (05 21–06 21). Painus metas, kai situacija pasirodo geresnė, nei yra iš tiesų. Labiau pasaugokite gerus santykius su savo vaikais, antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis gali tapti slegiančiu, nemaloniu laiku. Tądien namų rūpesčiai, draugų, giminaičių problemos kliudys ne tik džiaugtis gyvenimu, bet ir tvarkyti savus reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Nepasiduokite pirmam impulsui – ką tik išgirsta naujiena gali suklaidinti, išprovokuoti netikusiam žingsniui. Niekur neskubėkite (ypač vairuodami automobilį, skolindami pinigus ar prisipažindami meilėje), mažiau pasikliaukite kitų pažadais.

Mergelė (08 23–09 22). Stenkitės pagerinti (bent jau nepabloginti) santykius su sutuoktiniu. Būkite atidesni, kas iš tiesų malonu jūsų artimiesiems, – nuotaiką sugadinti taps lengva.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmingiausia pirma šeštadienio pusė. Tiesa, įtampa bus nemenka, tad nesivadovaukite emocijomis. Savaitgalį bus didesnė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė – būkite atsargesni su aštrias daiktais, instrumentais.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis nepalankus, ypač pirma dienos pusė, tad vertėtų atsisakyti kelionių bei neprivalomo bendravimo. Labiau pasaugokite savo paslaptis bei pinigus, turtą.

Šaulys (11 23–12 21). Daug lems mokėjimas greitai persiorientuoti. Visur būkite atsargesni. Ir mažiau paisykite, ką kiti kalba apie jūsų sutuoktinį, šeimą. Stiprinkite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Permainingos dienos, kai keičiasi planai bei nuostatos: dėl ko anksčiau buvote tikri, suinteresuoti, gali pasirodyti tuščia, netikra, nereikalinga, ir atvirkščiai – vertinga tai, ką buvote „nurašę“.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta krimstis dėl neišsipildžiusių svajonių. Verčiau prisiminkite, kas gero yra nutikę, bei pasistenkite padėti artimiesiems, draugams taikytis, nusiraminti, gerą nuotaiką atgauti. Sėkmingesnė ir džiugesnė bus pirma šeštadienio pusė.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau nepalankus šeštadienis bei pirma sekmadienio pusė. Šiomis dienomis patartina neplanuoti kelionių bei nespręsti sudėtingų problemų. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą