Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 24 d.

Antradienį pakaks entuziazmo, būsite kūrybingi, sumanūs, įžvalgūs. Ir tas stebuklingas protinio aktyvumo metas, kai IQ pašoka iki genialumo ribos, tęsis iki 16 val. Šis metas išskirtinis kūrybiniam, o taip pat protiniam darbui – būsite apimti įkvėpimo, kupini naujų idėjų.

Tai ir gera proga aptarinėti būsimus veiklos projektus, pasikalbėti su vadovybe jums svarbiu klausimu (ypač susijusiu su jūsų kilimu karjeroje), ir reikalų, susijusiu su šeima, namais (jų įsigijimu, pakeitimu, nuoma ir pan.) tvarkymui. Palankūs bus tiek atviri, vieši, tiek konfidencialūs susitikimai, susitarimai. Beje, šiandien svarbu pagarba vyresniųjų šeimoje nuomonei. Būkite atidesni vyriausiųjų šeimoje žodžiams. Verta gilintis į šeimos praeitį. Palanki proga pradėti sudarinėti šeimos genealoginį medį. Prisiminkite jau išėjusius protėvius, pagerbkite jų atmintį. Patartina šiandien užsiimti tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai. Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti. Blogas ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį palieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas. Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį savaime viskas gerai išsispręs. Tad mokėkite laukti palankios akimirkos – ji greitai ateis. Iki 16 val. itin palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams (ypač su įtakingais žmonėmis). Šis laikas tinkamas ir pasikalbėti su vadovybe apie jūsų lūkesčius. Ši diena atvers naujas geras perspektyvas.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį iki 16 val. – puikus metas rizikingų dalykų tvarkymui. Tiesa, jūsų avantiūra turi būti pamatuota, nes esant nesėkmei nuo atsakomybės neišsisuksite. Svarbų klausimą aptarkite su bičiuliais, kvieskitės juos pagalbon. Iki 16 val. itin geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius – tai bus patikima atrama.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį tvarkykite įsisenėjusius reikalus. Prisiminkite senus planus, duotus įsipareigojimus darbe bei namie. Tinka pakovoti už savo interesus, įtaką veikloje. Iki 16 val. gera proga tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamosios vietos arba darbovietės pakeitimu. Išgirstus iki to laiko pasiūlymus veiklai priimkite. Taip pat šis laikas tinkamas ko nors prašyti iš tėvų, tiesa, patys būkite pasiruošę padėti.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis daug kuo palankus (ypač iki 16 val.). Bendraukite su reikalingais žmonėmis, jei siekiate išplėsti savo galimybes veikloje. Tiks ieškoti ir partnerių, sąjungininkų, rėmėjų jūsų sumanymui įgyvendinti. Na, o gautus bendradarbiavimo pasiūlymus iki 16 val. galite drąsiai priimti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nebijokite rizikuoti, jei esate tam pasirengę jau anksčiau, jei tai sena jūsų svajonė. Palanku (ypač iki 16 val.) spręsti problemas, susijusias su skolų grąžinimu, su nesėkminga investicija, su kredito grąžinimu. Tinka skolintis pinigus, imti kreditą, pasirašyti svarbią draudimo sutartį (ypač iki 16val.).

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį (ypač iki 16 val.) palanku tvarkyti juridinius reikalus, tinka teisybę aiškintis. Geras laikas ieškoti sąjungininkų, rėmėjų bei pasirašinėti bendradarbiavimo susitarimus. Tinkama proga įteikti dovaną sutuoktiniui kaip tvirto ryšio paliudijimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis (ypač iki 16 val.) geras dalykiniams susitikimams, įstrigusių, užvilkintų reikalų tvarkymui – net ir didelius sunkumus išspręsite nesudėtingai, nes pakaks išradingumo, apsukrumo, mokėjimo patraukti savo pusėn įtakingo asmens simpatijas. Tiks reikalauti ir didesnės algos.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – sėkmės metas. Na, o svarbius reikalus suskubkite sutvarkyti iki 16 val. Beje, tai bus tinkama proga ir pareikalauti atsakyti už savo veiksmus žmogų, kurį mylite, sutuoktinį – tegu ištesi savo žodžius, kažkada duotą (bet pamirštą) pažadą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – nors ne visada maloni diena, tačiau sėkminga. Aplinkiniai jaus teisę nurodinėti, kištis į jūsų asmeninius (dažnai slepiamus) reikalus, bet tai į naudą. Stenkitės būti paslaugūs ir malonūs – siekite įgyti jus kritikuojančių (mokančių) asmenų pasitikėjimą, paramą: tai būtų ilgam atrama (uždanga) jūsų veikloje bei šeiminiame gyvenime.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis iki 16 val. – išskirtinis metas, kai verta ieškoti būdų svarbių sumanymų įgyvendinimui. Tad daugiau bendraukite, būkite smalsūs, aiškinkitės, tarkitės, ir jums pavyks rasti reikalingus žmones bei teisingą atsakymą į painų klausimą. Priimkite iki 16 val. gautus pasiūlymus. Iki to laiko užmegztos dalykinės pažintys perspektyvios. Beje, įsipareigokite apdairiai (geriau iki 16 val.) – šios dienos susitarimai ilgai veiks jūsų likimą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis iki 16 val. – svarbus metas, kai nereikia labai kuklintis, tylėti: jus išgirs, supras ir padės. Taip pat verta su šefu aiškintis veiklos perspektyvas, susitikti su verslo partneriais. Iki 16 val. palanki proga ir teikti dovanas – oficialias bei asmeniškas. Tiks kreiptis pagalbos į įtakingą giminaitį.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nepalikite neišspręstų problemų: pasistenkite iki 16 val. kuo daugiau suspėti. Dabar atsidursite dėmesio bei svarbių įvykių centre ir galite aplinkinius (vadovus, tėvus, mylimą žmogų) įtikinti jums svarbiais dalykais. Tuo metu užsimezgusi pažintis gali virsti nuoširdžia, ilgalaike draugyste.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą