Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 26 d.

Ketvirtadienis – pasyvus, mistiškas laikas: gilinkitės į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus. Derinkitės prie aplinkybių, neforsuokite situacijos. Verta imtis darbų, kurie buvo įstrigę ar nepavykę, kuriems nepavykdavo prisiruošti, ir jie liko užmesti, užmiršti, – dabar puikiai pasiseks!

Tai geras laikas finansinėms deryboms bei susitarimams. Bus palanku spręsti finansines, socialines problemas – atsiras išeitis, apie kurią, ko gero, anksčiau nė nepagalvojote. Tiks prašyti ir atlyginimo padidinimo. Tiesa, raskite galimybių ir kitais pasirūpinti – šiandien svarbu labdara. Diena bus gera ir bendravimui su vaikais bei draugais – galėsite nuoširdžiai pasidžiaugti tarp jūsų esančiu ryšiu. Beje, gali kilti ir įdomių idėjų, nepaprastų sumanymų. Na, o šios dienos naujos pažintys, tiek dalykinės, tiek asmeninės, nepaprastos – jos atneš sėkmę, laimę. Beje, jei su kuo šiandien susipažinsite, nemenka tikimybė, kad su tuo žmogumi jau bendravote anuose gyvenimuose, kad esate susieti senais karminiais ryšiais. Beje, daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Bus palanku kažką, ką seniai planavote, šiandien nupirkti namams. Tinka priimti svečius. Šis laikas bus itin svarbus bei palankus moterims. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą. Blogas ženklas: jei šuo aplos – nemalonumai, katė apdraskys – konfliktas, katastrofa. Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą, rasti monetų, ypač herbu į viršų – išsisuksite iš esamų nemalonumų, rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį net iš sunkios situacijos. Net jei jus mėgins paversti atpirkimo ožiais – dabar esate stiprūs ir galite pasigalynėti. Palanku spręsti finansines problemas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį ant jūsų pečių gali būti užkrauta nemenka našta. Gali tekti priimti svarbų sprendimą trūkstant reikalingos informacijos. Tačiau jūsų intuicija bus puiki, ir teisingai pajusite, kas jums gerai, kas ne. Kita vertus, savaime, be jūsų žinios gali išsispręsti svarbus finansinis klausimas.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis sėkmingas, vis dėlto aklai nepasikliaukite draugais, kolektyvu, tikrinkite naują informaciją. Gera proga rizikuoti pinigais. Tinkamas laikas taikytis, derėtis, ypač finansiniais klausimais. Veiklos pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį prieš veikdami turite užsitikrinti vadovybės, įtakingų asmenų, savo darbo komandos paramą. Palanku ir su sutuoktiniu aptarti šeiminius nesklandumus – rasite tinkamą išeitį. Palanku skolintis, tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis dvilypis – lyg ir sėkmė, jėgų perteklius, tačiau galite visu tuo pasinaudoti ne taip, ne vietoje, ne laiku. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos vėliau ateis sėkmė. Palanku su antrąja puse pasikalbėti apie jūsų santykius.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį, nors jausitės kiek įsitempę, tačiau viskas susiklostys sklandžiai. Tinka priimti svarbius finansinius, o tai pat meilės sprendimus. Beje, diena tinkama sveikatos tikrinimui, palanki dietos pasirinkimui, maisto papildų vartojimo pradžiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Tinkamas metas ieškoti sąjungininkų, užmegzti svarbius bendradarbiavimo ryšius. Puikus laikas romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį mėginkite sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti, išrišti seną konfliktą darbe. Ir ne tik – tai gera proga pagerinti santykius namuose. Taikykitės su artimaisiais, būkite itin dėmesingi tėvų, senelių norams, poreikiams. Palanki diena gydymosi kurso, dietos pradžiai.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį turėsite progą išspręsti įsisenėjusią problemą. Pavyks gauti reikalingą informaciją, susitikti su svarbiais, įtakingais asmenimis. Jei jums reikia pasikalbėti su viršininku ar būsimu darbdaviu – šiandien tam tinkamas metas. Kita vertus, bus palanku aiškintis nesklandumus meilės bei šeimos santykiuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį neverta persidirbti ar skubinti įvykius – pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją ar susitikite su jūsų sielai artimais žmonėmis. Vis dėlto tai geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, būsto įsigijimu, pinigų investavimu. Palanki proga moterims pasikalbėti su artimaisiais apie tai, kas jus slegia, apie savo lūkesčius.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį būsite išradingi bei kūrybingi – galite sugalvoti naudingų puikių dalykų, sudominti rėmėjus, rasti investuotojus. Tinka siūlyti savus sumanymus vadovybei. Jei vargina kažkokio pasirinkimo problema, jei norite išspręsti seną ginčą su mylimu asmeniu, sutuoktiniu, verta tai aptarti. Palanki proga pasikalbėti apie savo jausmus ir su žmogumi, kuris seniai patinka.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pasikliaukite savieiga, įsiklausykite į vidaus basą, ir šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Gali atsiverti sena meilės paslaptis, galite sužinoti, kas seniai jums neabejingas. Tai gera proga ir atnaujinti kažkada nutrūkusį romantišką ryšį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą