Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 14 d.

Antradienį gerai pradėti naujus darbus, naują veiklą, priimti lemtingus sprendimus – jie bus perspektyvūs, jei tai bus jūsų asmeninis sprendimas ir eisite pasirinktu keliu iki galo. Netinkamas laikas darbų pabaigai.

Diena bus kupina smagaus džiaugsmo, linksmybių. Palankus metas bendravimui, romantiškiems susitikimams, tad ir puikiai tinkamas Valentino dienai atšvęsti. Tiesa, bus svarbu likti dosniems, kilniems. Netiks niekam nuotaikos gadinti, kaip ir patiems liūdėti, – nuobodžiauti taip pat netiks. Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę. Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti. Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį viskas spręsis jūsų naudai. Šiandien sėkmės pakaks ne tik flirtuojant, bet ir reikalus tvarkant.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį laukia intriguojantys susitikimai, netikėtos pažintys, gali užklupti ir spontaniškas įsimylėjimas... Diena tinkama piniginių, turto problemų sprendimui.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų – ir dalykinių, ir asmeninių, ir tai bus perspektyvu. Geras laikas pasakyti sutuoktiniui, jog visiškai pritariate jo nuomonei bei jį mylite. Piršlyboms diena irgi nebloga.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis tinkamas dalykiniams pokalbiams, susitarimams, pasikeitimui profesine informacija. Tiesa, neblogas laikas su vadovybe aptarinėti ir jūsų karjeros perspektyvas. Pasistenkite ką nors praktiško nuveikti dėl mylimo žmogaus.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį dvilypis, kai gerai, kol nieko nejudini, palieki kaip buvę. Jei gimėte ženklo pirmomis dienomis – mažiau tikėkitės iš mylimo žmogaus ar sutuoktinio, gal būt tuomet ir liksite maloniai nustebinti.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį geriausia laiką leisti namuose ir užsiimti tuo, kas teikia džiaugsmą jums su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Na, o darbe netikėtai gali paaiškėti, kas jus slapta dėl jūsų kankinasi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – tai laikas, kai pažinsite tikrą draugą, kai suvoksite savo tikruosius jausmus. Gali grįžti senas jausmas kažkada mylėtam žmogumi.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį likite taktiški, nuoširdūs, tai sustiprins jūsų įtaką sutuoktiniui, šeimai. Puikus laikas meilės dovanoms.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį pasikliaukite savimi, ir viskas susiklostys puikiai. Širdies reikaluose būsite populiarūs tarp priešingos lyties atstovų – pavykti laimėti jums patinkančio žmogaus dėmesį. Beje, daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui, kitaip jus apkaltins neištikimybe.

Ožiaragis (12 22–01 19). Diena nėra palanki veiklai, aktyviam reikalų tvarkymui, bet puikiai tinkama pasišvęsti jausmams. Esminį dėmesį skirkite mylimam asmeniui. Gali nusišypsoti laimė ir susipažįstant.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nevaržykite savo norų, elkitės pagal įkvėpimą. Diena žada netikėtus, smagius susitikimus, naujas romantiškas pažintis.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – gera proga išspręsti seną problemą, atsiras galimybių kažką pakeisti jūsų praeityje ir pradėti viską iš naujo: ne tik veikloje, bet ir santykiuose su mylimu žmogumi. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą