Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 4 d.

Savaitgalis puikus svarbiems sprendimams – būtent dabar gali pavykti rasti patį teisingiausią kelią. Šios dienos itin palankios senjorams, o taip pat principingiems, koncentruotiems žmonėms, asmenims, atsidavusiems veiklai, visiems taupiems, ištvermingiems, asketiškiems. Tai bus užtarnauto atlygio metas.

Šeštadienis – gera proga atitaisyti ankstesnius nesusipratimus šeimoje. Likite atviri ir dosnūs, daugiau laiko praleiskite namuose kartu. Stenkitės būti švelnesni, atidesni, ir jūsų santykiai taps šiltesni, jautresni. Daugiau dėmesio skirkite vyresniems šeimoje. Diena tinkama šeimos susibūrimams, šventimams. Beje, šeštadienis bei sekmadienis palankūs ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims (ypač vyresnio amžiaus asmenims). Užsimezgę ryšiai bus ilgalaikiai. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės. Blogas ženklas: nuskriausti šunį, nagą nusilaužti, jei dantis nuskiltų, jei akmuo iš žiedo iškristų; juoda, morkinė, geltona, išlieti pieną. Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų svetimas šuo, pašerti benamį šunį, šalia jūsų paukščiai tūptų; žalia.

Avinas (03 21–04 20). Smagus savaitgalis, svajingas – būsite kupini romantiškų vilčių. Ir galimas daiktas, kad jūsų lūkesčiai pasiteisins – galima lemtinga romantiška pažintis, laimingai pakeisianti vienišių ateitį. Savaitgalį pasistenkite kuo daugiau laiko skirti šeimai, vaikams.

Jautis (04 21–05 20). Nors savaitgalį gali stigti ūpo, jėgų, tačiau dėl artimųjų teks pasiaukoti ir vietoj poilsio užsiimti jų reikalais, rūpesčiais, tiesa, tai bus malonu bei naudinga jūsų šeimai.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadieniui planuokite svarbesnius susitikimus, pokalbius bei darbus – tai nebloga diena ir išvykai pas senyvo amžiaus giminaičius.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų laukia netikėti susitikimai ir net rizikingi pasiūlymai – asmeniniai, dalykiniai.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis ypatingas – jūs patys, o taip pat jūsų poreikiai tampa svarbūs aplinkiniams. Kad ir kur atsidursite, jausite savo pranašumą, aplinkinių dėmesį bei pagarbą.

Mergelė (08 23–09 22). Nors savaitgalis puikus, tačiau galite rasti priežasčių nuliūsti... Neužsisklęskite, neatsisakykite bendrauti su draugais, mylimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis palankus išvykoms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis, viešnagėms ar svečių priėmimui. Šių dienų pažintys įkvepiančios, perspektyvios – per naujus žmones ateis laimė į jūsų gyvenimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis geras talkų, susijusių su statybomis, remontais, žemės darbais, organizavimui. Beje, savaitgalis palankus ir dalykiniams susitikimams, susitarimams neformalioje aplinkoje. Spręskite darbo, karjeros klausimus. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį skirkite antrajai pusei. Tai puiki proga santykių harmonizavimui, taikymuisi su artimaisiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis kiek įtemptas, tačiau taps svarbus bei pozityvus, jei savo pastangas nukreipsite naudinga linkme. Dabar verta imtis kažko nemalonaus, bet privalomo, to, ką jau kurį laiką atidėliojate, tai puiki proga ir pertvarkyti namus iš esmės. 


Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalis – puiki proga pademonstruoti sutuoktiniui bei visai šeimai savo gerą valią, nuoširdumą, dosnumą – tai santarvės metas. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/psichologija/2023/03/03/news/ar-to-nedarote-is-paziuros-nekaltas-iprotis-griauna-santykius-ir-net-seksualini-gyvenima-25700296

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis – gerų rūpesčių metas, kai tinka spręsti buitines, o taip pat darbo problemas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą