Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 24 d.

Trečiadienis ramesnis, palankesnis, tačiau užsiimti kažkuo nauju, svarbiu dar nereikėtų. Daugiau dėmesio skirkite atidėtiems, nebaigtiems reikalams, ypač jei reikia kažką koreguoti, perdaryti, jei tai atlikti reikalingos bendros pastangos. Būkite apdairesni piniginiuose, turto reikaluose, galima pervertinti savo galimybes arba tvarkant dokumentus padaryti lemtingų klaidų. Diena, beje, nėra gera ir bylinėjimosi pradžiai. Apskritai naujus darbus pradėti netikslinga. Nepalankus metas ir reikalų tvarkymui su užsieniečiais.

Šiandien nereikėtų siekti naudos – panašūs ketinimai liks tušti. Mažiau tikėkitės ir iš šios dienos pokalbių bei pažinčių – verčiau atsakingus susitikimus atidėti rytdienai. Stenkitės vengti ginčų, nesivelti į galimas intrigas. Ne laikas ko nors prašyti iš vadovybės. Netinkama diena ir santykių aiškinimuisi ar nutraukimui. Atvirkščiai, tinkama proga atnaujinti nutrūkusį ryšį. Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus – tai reikštų jūsų sugebėjimą pasipriešinti daromai neigiamai įtakai, blogio jėgoms. Kirpti plaukus – atsikratysite to, kas jums trukdo gyvenime. Blogai matyti savo atspindį veidrodyje. Žolė – liūdesys, apgaulė, zuikiai, katės – išgyvenimai, emociniai stresai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis, būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa, valgyti – liga, išbandymai. Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, purvu išsitepti, jei rankose kas sulūžtų, jei naminiai gyvūnai būtų agresyvūs jūsų atžvilgiu (nesėkmė meilėje), jei odą niežėtų be aiškios priežasties, paslysti, nukristi. Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaislą ar medinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį patartina imtis įprastų, gerai žinomų darbų; patartina nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nekoks laikas veiklai. Jei nenorite darbe sulaukti kritikos, priekaištų, stenkitės neatkreipti kolegų, ypač viršininko dėmesio – tyliai darykite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijas.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį – bumerango metas, tad reikėtų mąstyti, ką kalbate bei su kuo kalbatės, – pasisaugokite pavyduolių, kurie lengvai ims liežuvauti. Patartina neatidėti rytdienai skubių reikalų. Vakarą geriau praleisti namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš. Jei norisi paišlaidauti, nepamirškite, jog šiandien įsigysite ne tai, ko reikia, ir išleisite ne tiek, kiek jums galima.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį, nors jausitės stiprūs, tačiau itin nepasikliaukite savo jėgomis bei išmanymu: nerizikuokite savo vardu, įtaka, užimamomis pareigomis, pinigais. Būkite atidesni bendraudami su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais, teisininkais.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį iki pavakarės sunkokas metas – aplinkybės gali versti aklomis priimti svarbų sprendimą. Vis dėlto pasistenkite atsakingą reikalą atidėti bent jau rytdienai. Šiandien niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – slaptai pavojinga diena, kai atrodo, jog viskas gerai, tačiau įpusėjus reikalui paaiškėja, kad tai aklavietė. Ne laikas žengti atsakingą žingsnį, prisiimti atsakomybę – geriau nerizikuoti, nesivelti į avantiūras: vargu, ar jos išdegs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį darbo tempai, įtampa didės, tiesa, jėgų, ištvermės nemažės. Tik venkite rimtų pokalbių su vadovybe – tam tiks penktadienis. Ir būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę bei sveikatą. Nederėtų barti vaikus. Būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį – ne viskas auksas, kas mums patinka. Galimi netikėti pasiūlymai – dalykiniai, asmeniniai, romantiški – iš užsieniečio ar solidaus asmens, tačiau į juos neverta kreipti didelio dėmesio. Būkite nuoširdesni su savo vaikais, ypač jei gresia rimtas pokalbis.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį gali tekti paskubomis spręsti mokesčių, draudimo problemas, reikalauti gražinti skolą (ypač iš draugo). Išlieka konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Bus geriau, jei šiandien reikalus vilkinsite ir atidėsite. Vakaras ramesnis, taikesnis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis apgaulingas, kai pavojai neįvertinami, o nauda pervertinama, tad geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų bei nieko nesirinkti. Nepatartina ir aiškintis meilės santykių ar šeimos biudžeto (vakare itin).

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį smulkios kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti nemalonumu, tad, kad ir kuo užsiimsite, pirmiausia būkite atidūs smulkmenoms, taip pat daiktų dokumentų tvarkai. Ne laikas siūlyti dalykines idėjas, projektus – jie nebus tinkamai įvertinti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį siekite aplinkinius gerai nuteikti ir likite saikingi. Nesivelkite į avantiūras – nei dėl valdžios, įtakos ar pinigų, nei dėl meilės. Netikęs laikas užmegzti romantiškas pažintis, taip pat aiškintis santykius su mylimu asmeniu, ypač, jei jis kitame mieste ar kitoje valstybėje. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą