Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 8 d.

Šeštadienis labiau kamerinis: patartina laiką skirti namams, šeimai, užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais, tinkama imtis esminio tvarkymosi, remonto darbų.

Palankios sveikatą stiprinančios procedūros, SPA. Daugiau laiko praleiskite prie vandens telkinių. Diena palanki meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti mirusiuosius – pagalba, apsauga; medžius, gėles – laimė, meilė; žvaigždes – sėkmė, skalsa namuose. Blogai – vaisius, daržoves ar ką nors valgyti – nuostoliai, nelaimės; gerti svaigalus – apkalbos, šmeižtas; būti nuogam – apsaugos praradimas. Blogas ženklas: jei įsmigtų nukritęs peilis, šakutė – konfliktas, jei namuose kas sulūžtų – nuostoliai, nesantaika namuose; jei sugestų užraktas – apsaugos praradimas; jei dantis nuskiltų – nuostoliai; nagas nulūžtų – liga; jei jus užpultų naminis gyvūnas – apsaugos netekimas. Geras ženklas: rasti kirvį, peilį – išspręsite painią problemą; netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas; rasti pamestą batą – sėkmė; jei paukščiai šalia jūsų tūptų ar paukščio plunksna užkristų – gera žinia; jei vėjas langus atvertų – geros permainos.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį apims lyriškos nuotaikos, būsite lyg sapne. Diena nebus tinkama reikalų tvarkymui, bendravimui su svetimais, – geriausiai jausitės su artimais, mylimais žmonėmis, ypač jei ilsėsitės gamtoje prie vandens telkinių. Galima ir slapta romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Galbūt šeštadienį ims magėti kažką keisti, perdaryti, bent jau savo namuose. Tiesa, būkite atidesni: netyčia galite išmesti svarbų daiktą, dokumentą, artimo žmogaus slaptą relikviją. Kita vertus, tai puikių radinių diena – galite aptikti tai, ko ilgai ieškojote ir jau manėte pražuvus. Susitikimams su bičiuliais labiau palankus šeštadienis nei sekmadienis.

Dvyniai (05 21–06 21). Labai neįsitempkite: juk išeiginės skirtos poilsiui, o ne veiklai ar problemų sprendimui. Tiesa, ir šeštadienį, ir sekmadienį galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai, – tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar kitokius susibūrimus.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį galite patirti puikių įspūdžių. Tai metas, kai viskas nurimsta ir atsistoja į savo vietas, tampa paprasta, aišku. Dabar lengva suprasti kitą, atleisti, taikytis. Tinkamas laikas ir pokalbiams su tais, kurie linkę prieštarauti jūsų nuomonei. Daug malonių įspūdžių suteiks ir romantiška išvyka su šeima ar mylimu asmeniu

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį verta užsiimti tuo, ko nemėgstate, bet yra privalu – nė nepastabėsite, kaip nesunkiai tai įveiksite.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis – meilės, santarvės metas, tad skirsite daugiau šilto dėmesio antrajai pusei! Šios dienos susitikimai naudingi ne tik jūsų veiklai, jie gali padovanoti pažintį su būsimu sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesistenkite šeštadienį nudirbti visų darbų, juolab pastebėti visų artimųjų trūkumų, – nepamirškite apie linksmąją gyvenimo pusę! Daugiau lengvabūdiškumo: jums reikia atsikratyti susikaupusios per darbus įtampos. Diena bus palanki ir sveikatingumo procedūroms.

Skorpionas (10 24–11 22). Gal šeštadienį ir būsite suirzę, bet tądien jums nestigs romantiško žavesio, tad galite tikėtis spontaniškų prisipažinimų meilėje bei ypatingų pasiūlymų ateičiai (dabarčiai irgi). Tik neskubėkite tarti „taip“ pirmam susitiktam(-ai) – po savaitės jūsų nuotaikos bei vertinimai keisis...

Šaulys (11 23–12 21). Atsipalaiduokite – tai laikas, kai keistai, beveik mistiškai grįžta tai, ko buvote netekę, ir gaunate tai, ko visada trūko... Beje, šeštadienis laimins džiaugsmą namuose, tad geriau niekur nevykti: kvieskite šeimos draugus pas save.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsigausite šeštadienį bendraudami su artimaisiais, su savo pora, – bus iš tiesų gera. Tądien laukia džiugūs susitikimai, nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti šiltos pažintys, galbūt ir naujas romanas (tikėtina – su senu draugu ar drauge).

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis puikiai tinkamas pasikalbėti apie namų reikalus – buitiniai rūpesčiai suartins, sutaikys. Tai palankus metas pirkiniams namams. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis – ypatingas laikas, kai atsiveria akys, kai išvystama tai, kas buvo paslėpta, kai ateina suvokimas, kaip toliau gyventi, kad likčiau darnoje su savimi bei pasaliu. Tai vidinių atradimų metas, kuomet naujas supratimas leidžia žengti tą jūsų ateičiai reikalingą žingsnį. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą