Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 12 d.

Trečiadienis provokuos pokyčiams, kurie reikalingi seniai pribrendusioms permainoms įgyvendinti. Šiuo metu esame itin priklausomi nuo praeities poelgių – tiek klaidingų, tiek teisingų. Tai teks išvysti, suvokti, įsisąmoninti.

Bus svarbu vykdyti savo pareigas. Netiks tingėti. Diena palanki ką nors keisti, perdaryti, imtis senai suplanuotos reorganizacijos, sunkių, nemalonių, bet privalomų darbų. Patartina labiau orientuotis į užduotis, reikalaujančias didesnio susikaupimo, atidos. Palanku tikrinti ankstesnius darbus, juos sisteminti. Gerai ir kažką remontuoti, taisyti, pradėti restauracijos darbus. Palanku siūti drabužius, megzti, nerti, papuošalus gaminti. Verta imtis didelio valymosi, tvarkytis iš esmės. Tinka naikinti parazitus, kenkėjus (namuose, darže, sode). Derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatos stiprinimui. Palanki diena konsultacijai pas savo gydytoją. Šventimams, romantiškiems pasimatymams bei pažintims nepalankus metas. Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – iš jo pagalbos sulauksite. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų; išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis; jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga; jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite. Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui, įvairiems susitikimams, šventimams; patartina nešioti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – jėgų, sveikatos atgavimo metas, kai prasminga iš esmės susirūpinti savo kūnu, tai išeis į naudą. Ir nešykštėkite nei laiko, nei pinigų vaikams, sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Tiesa, nepatartina pirkti brangių daiktų, nebent jie būtų susiję su jūsų sveikata ar pertvarkymais namuose, sode.

Jautis (04 20–05 20). Trečiadienį sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte senai vilkinamą reikalą. Tai ir gera proga pastūmėti partnerius, taip pat sutuoktinį įvykdyti anksčiau duotus įsipareigojimus, – atsikovokite tai, kas jums teisėtai priklauso. Šiuo metu bus svarbu apie save suburti daugiau jums gero linkinčių asmenų.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį niekame nepersistenkite. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Geras metas įvairių konfidencialių reikalų tvarkymui – ir tų, kurie susiję su jūsų veikla, ir su šeima, ir sveikata, jausmais. Taip pat palanku kreiptis dėl konfidencialios pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – sėkminga diena, suskubkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti ir nevenkite prašyti kitų pagalbos, užtarimo, tarpininkavimo. Jei anksčiau trūko ryžto kažką pakeisti savo gyvenime, veikloje, santykiuose su artimaisiais ar paprasčiausiai nueiti pas gydytoją konsultacijai, tyrimams ar į sporto klubą – imkitės to dabar.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį galima tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Šios dienos pastangos nenueis perniek. O sunkumų nesibijokite – tai tas metas, kai už viską tenka brangiai mokėti. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, ir geri pokyčiai jūsų santykiuose bus neišvengiami.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį labiau pasikliaukite savo praktika bei nuojauta, prisiminkite praeities pamokas, ir aptiksite visai neblogą išeitį. Tinkamas laikas susitikimams su užsieniečiais bei reikalų tvarkymui su aukštais, įtakingais asmenimis. Palanku ieškoti pinigų gydimuisi, sveikatos stiprinimui. Būkite tolerantiškesni visuomenės nuomonei bei lipšnesni sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį neramus metas tęsiasi, tačiau jau šiandien suvoksite, ką reikia padaryti, kad išeitumėte iš krizės. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skriaudžia, skaudina, nevertina – neslėpkite savo pergyvenimų, verta išsakyti viską, kas susikaupė. Venkite didelių išlaidų, nepalanku priiminėti svarbius finansinius sprendimus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį daug kas priklausys nuo partnerių, santykių su jais. Pasistenkite kitus, o ypač savo sutuoktinį suprasti, įvertinti. Bet turite likti teisingi ir savo atžvilgiu – tai pusiausvyros atgavimo metas, kai nereikia nieko skriausti, bet ir negalima leisti, kad jumis kas nors naudotųsi, jus skaudintų, kankintų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis – naudingų rūpesčių diena, tad dirbkite negailėdami jėgų, būsite patenkinti rezultatais. Tiesa, būkite atidesni, kad ir kuo užsiimsite, ir likite dėkingi už kolegų, viršininkų pastabas – tai padės išvengti nuostolių ir net papildomai užsidirbti. Palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymo kursą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį jums daug kas simpatizuoja – nepraleiskite progos įgyti gerų sąjungininkų bei kitiems padedant išspręsti asmenines problemas. Šiandien verta imtis sunkiai įveikiamų darbų. Būkite atidesni savo sveikatai, vertėtų pasitikrinti pas gydytoją.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį jausitės geriau, tačiau imkitės tik pačių svarbiausių, būtiniausių darbų. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose. Beje, darbas iš namų labiau pasiteisins. Ir būkite atidesni sveikatai, maisto kokybei – gali sutrikti virškinimas.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis palankus įvairiems susitikimams bei kelionėms. Naujienos, pasiūlymai bus perspektyvūs. Pasistenkite daugiau nuveikti, kad svarbių reikalų, sudėtingų darbų nereikėtų atidėti rytdienai. Paklausykite šiandien gautų patarimų, ypač dėl savo sveikatos bei išvaizdos. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą