Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 16 d.

Sekmadienis – nesusikalbėjimo metas, kai svarbu likti diplomatiškiems, geranoriškiems. Bus svarbi pagarba bendraujant, ypač vyresniems šeimos nariams, paisykite jų nuomonės, patarimų. Ir nebūkite labai atviri – jūsų paslaptys gali būti greitai paviešintos.

Diena nėra tinkama vertingų daiktų įsigijimui. Ne pats geriausias laikas ir šventimams. Jei tektų sudalyvauti pobūvyje – likite saikingi, venkite konfliktinių situacijų. Apkritai, su niekuo nereikia aiškintis santykių, veltis į ginčus. Pamirškite ambicijas – šiandien jos bus pernelyg jautrios. Verčiau pamėginkite geriau kitus suprasti, atjausti, neskubėkite diagnozuoti: „Ne mano reikalas, tai svetimos problemos!“ Gali taip nutikti, kad ten, kur nusigręšite ar pasišaipysite, po kažkurio laiko patys sulauksite panašios bėdos. Ne laikas ir naujas pažintis užmegzti. Apskritai pasisaugokite nepažįstamųjų, taip pat liežuvautojų, sukčių, apgavikų, vagių. Būkite atidesni kelyje. Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Itin svarbūs būtų tuomet, jei miegojote prie atviro lango ar lauke. Blogas ženklas: susižeisti iki kraujo, jei iš nosies kraujas imtų bėgti, jei po jumis grindys įlūžtų ar jūs į duobę įkristumėte, jei sudaužytumėte veidrodį ar varnas virš galvos kranksėtų, tirštai apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei kas pašauktų vardu, jei rastumėte smulkių monetų; tamsiai ruda, tamsiai mėlyna spalva.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį svetur ar didelėje kompanijoje jausitės nesmagiai. Daugiau laiko leiskite su artimaisiais, venkite sus jais ginčytis, net jei ir sulauksite jų priekaištų, pastabų.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį gali tekti pasirūpinti giminaičiais, kaimynais. Išaugs avarijų keliuose tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis žada išbandymus ir itin nepalankus laikas iki 14 val. 25 min. – saugokite savo gerą vardą, sveikatą bei turtą.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį pasijusite stipresni, tvirtesni, tačiau bus pavojinga pervertinti savo galimybes.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį pats geriausias poilsis bus laukinėje gamtoje (tolimoje kaimo sodyboje) toli nuo žmonių. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerą ūpą! Neperšalkite besimaudydami.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis žada nenumatytas kliūtis. Nebūkite patiklūs, viską tikrinkite. Verta įsiklausyti į draugų įspėjimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Likite saikingi pramogaudami sekmadienį – kas per daug, tas šįkart tikrai nesveika. Na, o svarbiausia, venkite ginčų su tėvais, su teisėtvarkos atstovais.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis smagesnis: jumis žavėsis, norės bendrauti, tačiau mokėkite rinktis draugiją – bėdos per netikusius draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį pamirškite savas pretenzijas sutuoktiniui ar mylimajam. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį (ir pirmadienį) išaugs traumų, avarijų tikimybė. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis jau sudėtingas, kai maža klaida bendraujant, ką nors veikiant gali išsirutulioti į viską nušluojančią laviną. Sekmadienio (ir pirmadienio) pokalbiai gali atskleisti daromas klaidas, įspėti apie sveikatos sutrikimus. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį nepraleiskite pro ausis įspėjimo ir venkite blogai atsiliepti apie žmogų, nedalyvaujantį pokalbyje. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą